• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cikmazlardayim...

Merhaba öncelikle sunu söylemem gerekirse yurtdisinda dogup buyumus yada uzun sure yasamis olan erkeklerin olgunlasma yaslari turkiyedekilerden daha gec oluyor malesef, 4 yildir yurtdisinda yasiyorum ama hala bunun nedenini anlamis degilim. Zaten erkekler cocuk gibiler birde dis etkenler iyice bozuyor onlari, davranislari cok cocukca ve gereksiz geldi bana birine baglanabilecek sevebilecek bir erkek canlanmadi birden gözümde. Akraba evliligi olmasinda ben bir problem görmüyorum ve o konuya girmiyorumda ancak mutsuz olacagini dusunuyorsan vazgecmelisin. Ailenede sana da birsey olmaz hersey unutulur bunlar cok önemli mevzular degil hayatta. Hayirlisini diliyorum :)
Allah razi olsun cok sagolun valla patlicak haldeydim artik... evet olgunlasma konusunda haklısınız sanirim cok sacma sapan dusunceleri olabiliyor malesef

Allah razi olsun cok sagolun valla patlicak haldeydim artik... evet olgunlasma konusunda haklısınız sanirim cok sacma sapan dusunceleri olabiliyor malesef

Inanin bu 5 yil sonra bile hala ayni kalir, sizde orda yetismis biri olarak sorun olarak gordugunuz seyleri o sorun olarak görmez yada tam tersi bu sizi cok yipratir ve akraba evliligi gibi bir durum olacagi icinde ilerde ayrilma gibi birsey düsünmeye kalkarsan suanki sikintinin milyon kat fazlasini yasarsin. Sorun cikmisken hazir kendinizi geri cekin, eger sizin kiymetiniz anlarsa zaten dönecektir hersey daha iyi olacaktir, buna inanin :)

Inanin bu 5 yil sonra bile hala ayni kalir, sizde orda yetismis biri olarak sorun olarak gordugunuz seyleri o sorun olarak görmez yada tam tersi bu sizi cok yipratir ve akraba evliligi gibi bir durum olacagi icinde ilerde ayrilma gibi birsey düsünmeye kalkarsan suanki sikintinin milyon kat fazlasini yasarsin. Sorun cikmisken hazir kendinizi geri cekin, eger sizin kiymetiniz anlarsa zaten dönecektir hersey daha iyi olacaktir, buna inanin :)
Geri doneceginden eminim zaten. Ama her defasında ayni oldugu icin noktayi koymam gerektigini dusunuyorum artik. Dediginiz gibi bi kac sene sonra evlenip donmeye kalksam hersey fazlasiyla karisacak simdiye gore onun icin dogru bi karar vermem lazim.

Konuya nasil nerden girmeliyim bilmiyorum kafam okadar karisik ki...uzun olabilir hakkinizi simdiden helal edin
Kuzenimle baya zamandir cikiyoduk o yurtdisinda ben turkiyede. Son zamanlarda asiri kavgalar ettik ne o beni anliyodu ne ben onu. Birbirimize hakaretler laflar...Birakmak istedim ama olmadi. Ailelere de yansidi bu olay ve babasi boyle olmayacak nisanlayalim dedi ne kadar yok mok dediysem de dinletemedim.yazin geldiler aileler toplandi yuzukler takildi burdalarken hersey gayet iyiydi ama gidince biz de eski halimize donmus olduk.
Her seferinde whatsapp durumuna bitti,istemiyorum vs yazdi.
Ve en son olaya geciyorum cunku herseyi anlatmaya kalksam sabaha kadar yazarim heralde.
Internetimizde sorun vardi bi kac gun giremedim ve oda biliyodu bu durumu sonra bigun caldirdi durdu (whatsappa gel manasinda) o caldirdikca ben kapattim giremiyodum cunku. Sabah whatsappi bi actim ki..."nerdesin,o erkek kimdi, telini erkek acti" bla bla bla
Bende haliyle ne sacmaliyosun diye cikistim aradi sonra internete giremedigimden haberin yok mu vs dedim verdigi cevapsa : "benim yiyecegimi mi sandin kimdi o!"
Neyse bi hafta felan hic bi sekilde konusmadik sonra teyzesi bana "ne oldu anlat" diye mesaj atti bende olanlari anlattim çünkü o yine kafasina kurduklarini teyzesine anlatip kendini hakli cikartmaya calistigini tahmin edebiliyodum. Ertesi gun bu ustuste aramaya basladi "sen ne hakla hayatima karışıyosun ben seni unutmaya çalışıyorum ne diye teyzeme anlattin" turu sacmaliklar skype ac konuscaz dedi konusacak biseyim yok diyerek kapattim
Sonra bi iki gun gecti kardeşime whatsappdan x orda mi diye sormus (baska sehirde yasayan kuzenimi soruyo ve soyle bisey var biz zamaninda kavga ettimizde sohbet etmislikleri felan vardir ve gorusmelerini kesinlikle istemiyorum)
Ben ona hic bi sekilde bisey yazmadim yine o sira teyzesi naptiniz diye yazinca bende boyle boyle dedim. "Bosver kiskandirmaya calisiyo iste muhattap olma" dedi. Ben bigun dayanamayip babasina yazdim cunku hastayim basim agriyo felan diye ordakilerin burnundan getiriyomus (kızkardeşi soyledi)
Anlattim olanlari. Aptala malum olur derler ya babasi uyuyomus ve o gordu yazdiklarimi kudurdu tabi rahat birak beni vs vs... sonra hirsini alamayip annemi istedi. Bende yattigini soyledim evi aradi telefonun fisini cektim ama annem kalkmisti bisey demedi yatti geri. Ulasamayinca babamin cebini ardi ve saat gecenin 2si. "Istemiyorum kizinizi bitti bu is " dedi.annemde bittiyse bitti napalim ama bidaha asla olmaz iyi dusunun hayirlisi tarzinda seyler soyledi. Olayi babamda duydu ve baya cani sıkıldı siz simdiden boyleyseniz evlenince nolacak kultur farki var falan filan...
Bi kac gundur hic konusmuyoruz ve babasina ulasmami da engelledi korkusundan. Sozde o telefon ettigi gunun sabahi ailesine diyecekti bitti diye ama gorumcemin dedigine gore bisey dememis
Simdi napmaliyim sizce devam eder ki bu sekilde?
Bide diyelim ki ayrildik...milletin lafi sozu nasil bitecek ben napcam ailemi ne hale dusurcem.... gunlerdir acaip bunalımdayim bi akil verin bana.
Seviyo musun diye sorsaniz onu da bilmiyorum aliskanliktan mi sevdigimden mi...
Geldiginde mutluydum aramiz cok iyiydi. Mesafeden mi diye dusunuyorum bi yandan diger taraftan eger onunla evlenirsem onun icin ailemi birakip gurbete gitmeye degecek mi...
Allah rızası için akil verin...
Sağlıksız bir ilişki yapacağın tek şey unutmak. Zaten kardes sayılirsiniz ..Bu arada kuzenin almanya da imiş evlensen bile sana almanya da huzur olmaz çok cektirirler unut gitsin...milletin ne dediği değil önemli biraz olgun davranın lütfen

Back