cikmazlardayim...

aslında benim şaşırdığım bu kadar olmayacak bişeyi burada sormanız, bunun olmayacağı zaten belli, bu işin başı belli sonu belli evlenipte bu kişiliği oturmamış ergenden ne bekliyorsunuz. Çıkmazlardayım demişiniz, bu işin çıkılmayacak nesi var daha sevip sevmediğinden de emin değilsiniz. Şimdi ayrılsam ailemi ne duruma düşürürüm demişsiniz de evlenip boşanınca kendine ailene daha mı büyük bir iyilik yapacağınızi zannediyorsunuz.

telini bi erkek mi açmış? orasını anlamadım ben..

arkadaşlar kuzen olayını sormamış kız zaten bu kadar tepki eskiden de olan bir şeymiş bu halasının oglu teyzesinin ogluyla evlenmek vs. belki kiminizin anne babasıda öyledir bu kadar büyütülmüş.Konuya gelınce çok iyi düşün şmdiden bu şekilde davranıp seni ypratıyorsa evlendkten sonra daha rahat davranır nasılsa aldım dıye aılendende uzak olacaksın zor bi durum belkı senını dedıgın gıbı baglılık alışkanlıktır

Gerçekten ya bazı yorumlar çok haklı,nasıl mideniz kaldıracak ki?
Kuzen deyince benim aklıma kardeş geliyor,pek anlaşamıyorsunuz da zaten.Ailene de akraba evliliğinin sorunlarından falan bahset ,ayrıl bence .

Aynen bende bunu dusunmekteyim zaten...bi yol ariyorum... cok tesekkur ederim sacma sapan yorum yapip yargilamadiginiz icin

Evet boyle bi ihtimal var genlerden dolayi ama her engelli bireyin anne babasi akraba degil farkındasiniz degil mi?? Allah basa verecekse ister bin kat yabanci olsun kacisi yok.
Engelli çocukların çoğu akraba evliliğinde bilimsel araştırmalara göre,size ne dememizi bekliyorsunuz kuzeninzle evlenin mi dememizi bekliyorsunuz hiçbir çözümü kabul etmiyorsunuz.

Cok sağolun. Benim muallakta kaldigim konu da bu zaten acaba uzak oldugu icin mi dusuncesi yoruyo beynimi...karsima alip konusma gibi bi sansim yok malesef. Yuzyuze olmadimi ne desem hemen sinirlenip konuyu baska yere ceviriyo

Dediklerinizi dusuncem cok sagolun direk "kuzen!" Olayina girmediginiz icin

telini bi erkek mi açmış? orasını anlamadım ben..
Kuzenlerin nisan atildiktan sonra noldu peki anlatir misin biraz aile olaylarini falan...
Yurtdisindan aradigi için bazen hatlar karisiyo mesela o aradiginda kimi zaman istanbul kimi zaman adana vs numaralari cikabiliyodu onunla ilgili bisey sanirim

Hay allah razi olsun ya ! Dusunuyorum dusunuyorum da...

Bence uzak durun kuzeniniz o sizin her tartışma daha büyür alevlenir çünkü ailenizden biri. Sıradan 2 sevgili hiç bir zaman olamazsınız. Sevdiğimden de emin değilim diyorsunuz o zaman uzak durun derim.

Yanyanayken herkes mutlu mesafelerden sonra yanyana gelinmiş ise özellikle...
Önemli olan aradaki mesafeleri aşkla, sevgi ve güvenle aşabilmek... İletişim kopukluğunuz had safhada , laçkalaşmış ilişkiniz bırakın inceldigi yerden kopsun.

Biz o guveni yitirdik galiba. Saygi zaten hic kalmadi. Edilecek laflardan cok korkuyorum...

Edilecek lafları boşver. Utanmadan anneni arayıp bitti bu iş diyenden hayır gelmez. Babandan bile korkmuyor terbiyesiz, baksana.

Konuya girmeyin demişsin ama akraba evliliği olması da uygun değil. Tamam bunu sormamışsın ama neresinden tutsan elinde kalır bir durum. Boşver, keyfine bak.

Bak ne güzel ailen yanındaymış, destekmiş, hiç canını sıkma.

Sinirime giden de o. Aslinda ariyacagi felan yoktu benim babasina yazdigimi görünce korkusundan aradi yani ailesi duymasin diye
Kuzen meselesine gelince de herkesin fikri yasantisi farkli tabiki. Dusununce garip gelebilir insanlara ama bunu bi normal sekilde incitmeden soylemek var tipki sizin yaptiginiz gibi, bide "ASLA OLMAZ! NASIL OLUR! " şeklinde yargilamak var
Tesekkur ederim insallah rabbim herkese hayirlisini verir

Kuzeniniz evlenecek olgunlukta değil. Evlenirseniz bu sefer boşanırsam ne olacak diye kara kara düşünürsünüz. Babanızı gece araması falan çok ayıp, ben olsam bir daha yüzüne bakmam. Ayrıca akraba evliliği çok yanlış, bu yanlışınızdan da dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…