• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Kesinlikle iyi geçinip kendinize yaklaştırıp inandırıp delil toplayın ve boşayın derim mahkemeye sunun ne bulursanız bu whatsapp web olayı fln var kk'da konusu baya geçiyor o aldığı telefondaki whatsappini ordan takip etseniz belki açıpa çıkar sorun

cebinden lip balm çıkan sizin kocanız mıydı
eğer öyleyse bu adam da başka bir durum olmasın cinsel hayatınız nasıl
eşiniz kadın kıyafetlerine vs. denerken özenirken gördünüz mü
Kıyafet denerken görmedim ancak bana bir kere İstanbul'dan gelince güzelim demişti normalde hiç demez bende birkaç gün sonra güzelim kime diyorsun bakalım dedim, o da dedeki birsey mı gördün dedi bende sustum görmedim demedim oda dedi kimse demiyorum ama erkek arkadaşlarıma hayatım beybisi diyorum, artık bir yazismami yaptı bilmiyorum

Kıyafet denerken görmedim ancak bana bir kere İstanbul'dan gelince güzelim demişti normalde hiç demez bende birkaç gün sonra güzelim kime diyorsun bakalım dedim, o da dedeki birsey mı gördün dedi bende sustum görmedim demedim oda dedi kimse demiyorum ama erkek arkadaşlarıma hayatım beybisi diyorum, artık bir yazismami yaptı bilmiyorum
Aldattigini dusunmuyorum cunku esin sanki kadinliga yatkinligi var gibi duruyor, butun bu anlattiklarindano cikiyor. Tabi eger boyle bir durum varsa, bunu mu tercih ederdin yoksa aldatmasini mi bilemiyorum...

psikolog da demiş işte adamın ikinci bir hayatı kişiliği var niye boşanmıyorsunuz

Genelini bilmem ama bu anlattıklarından abartmışsın gibi geldi mesaja cevap yazmamış olabilir bu çok normal sonradan dönüş yapmış zaten.Biri bana hakkını helal et derse bende helal olsun derim yani.

Kendi kendime güldüm ne komik konu ya.adam ya aldatıyor yada ikinci bir meslegi var.adamın yaptıkları yok mont yok pijama yok bavul filan altından ne çıkacak merak ediyorum

Canım sen hiç evlilik moduna girememişsin ki. Sanki sevgilin, flörtün gibi muamele ediyorsun adama. çok yanlışsın. Bir kere sen hissettireceksin ona koca olduğunu, evliliğin sıkıldıkça,problem yaşadıkça, kafana göre içinden çıkıp gidebileceğin bir kurum olmadığını.. Eğer evli kadın olgunluğuna erişemediysen boşan zaten. çünkü sen böyle devam ettikçe o seni sahiplenemez böyle güç savaşlarına girip trip yapar durursunuz

Aynı eski eşim ya ve ben aynen anlatıldığı gibi bi adamla 1 yıl normal olmak üzere 4 yıl geçirdim

Back