cikmazlardayim...

Allah razi olsun cok sagolun valla patlicak haldeydim artik... evet olgunlasma konusunda haklısınız sanirim cok sacma sapan dusunceleri olabiliyor malesef

Allah razi olsun cok sagolun valla patlicak haldeydim artik... evet olgunlasma konusunda haklısınız sanirim cok sacma sapan dusunceleri olabiliyor malesef

Inanin bu 5 yil sonra bile hala ayni kalir, sizde orda yetismis biri olarak sorun olarak gordugunuz seyleri o sorun olarak görmez yada tam tersi bu sizi cok yipratir ve akraba evliligi gibi bir durum olacagi icinde ilerde ayrilma gibi birsey düsünmeye kalkarsan suanki sikintinin milyon kat fazlasini yasarsin. Sorun cikmisken hazir kendinizi geri cekin, eger sizin kiymetiniz anlarsa zaten dönecektir hersey daha iyi olacaktir, buna inanin :)

Geri doneceginden eminim zaten. Ama her defasında ayni oldugu icin noktayi koymam gerektigini dusunuyorum artik. Dediginiz gibi bi kac sene sonra evlenip donmeye kalksam hersey fazlasiyla karisacak simdiye gore onun icin dogru bi karar vermem lazim.

Sağlıksız bir ilişki yapacağın tek şey unutmak. Zaten kardes sayılirsiniz ..Bu arada kuzenin almanya da imiş evlensen bile sana almanya da huzur olmaz çok cektirirler unut gitsin...milletin ne dediği değil önemli biraz olgun davranın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…