• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla aramız bozuldu ama içim rahat

Yaptığı şeyleri burada açıkça anlatmak istemedim üstü kapalı bahsettim. Üstü kapalı abiyenden şekilde bizi millete küçük gösterdi, olmayan acıları yaşamışız gibi anlattı. Durumumuzu acındırdı. Ki çok şükür öyle bir durumda değiliz.
O kadar çok farklı farklı gösterdiği son bir haftadır kendisini hangi söylediği doğru hangisi yalan bende karıştırdım. Orada millete durumu kurtar burada kurtar sıkıldım. Ayrıca yanımızda benim yakın bir arkadaşımda vardı.madem öyle onunla olan bir olayı anlatayım. Bizim bu tatile gideceğimiz 6 ay öncesinden belliydi. Bana tatile girmeden iki üç gün önce yanına harcamalar için büyük meblağda para alacağını söyledi. Bende onun alacağımdan 350 tl az biriktirmiştim. Sonradan o kadar alıyorsa diye bu ayki bütçemi daha da daraltıp 350yi ayırdım. Yola çıkıcaz bir gün önce demesin mi bende daha önce söylediğinin 1200 tl azı kadar para var diye. Ben ne yapacağımı bilemedim. Oraya gittik arkadaşıma biz çok harcayamayız bütçemiz kısıtlı diye de bir havalara girdi. Bende sesimi çıkarmadım. En sonunda arkadaş bizim harcadığımızdan 500 tl azını harcadı. Banada gelip paramız yok diyorsunuz anlamadım valla dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Ki kendini başkalarına farklı gösterme olayı bu değildi. Ufak bir olaydı, önemli görüp hatta sırası gelip Anneme anlatmadım.
Eeeeee yani??
Kıyamet mi koptu??
Ablanız bir daha sizinle konuşmazsa yeridir

Edit: eski konuynuş yaaa :KK43:

Ablam ikizler burcu bende aslanım. oldu bitti zaten anlaşamışızdır. Ama şimdiye kadar gittiğimiz bütün tatillerde çok eğlenirdik, birbirimizin negatif taraflarını törpülerdik. Yalnız kaç zamandır ben ablama değişen ve gittikçe kötüleşen huylarından dolayı sinir oluyordum.
En son tatilde benim ve ailemin tasvip etmeyeceği davranışları oldu. Tatilde tavrımı belli edebileceğim ölçüde belli ettim. Dönüşte tam uçakta anneme bunları anlatma dedi, ki anlatacağımı biliyordu. Bende anlatmam demedim ve gelince o banyoya girince anlattım. Bu bilinçli olarak bizi dinlemiş ve bana küstü. Bu bizim tatillerimizin sonu ve artık kardeşliğimizde sınırlı olsun dedi.
Bende çok sevinirim dedim. Ki bunu İçten dedim, gerçekten bir sınır olması o değişmedikçe beni de mutlu eder. Böyle hissetmem beni kötü birisi yapar mı?
O bu huylarını değiştirecek gibi durmuyor hatta istemiyor en sonunda bile beni böyle kabul edin dedi, ben onu öyle kabul etmek istemiyorum. Suç mu?
Tek vicdanımı sızlatan duygu onun gizli saklı ağlayacak olması ve beni ona ihanetle suçlayacak olması. Ki ben ona anneme durumu anlatacağımı belirtmiştim.
Hep böyle zor mudur abla kardeş ilişkileri, var mı benim gibi kardeş oluşta ablasını anlamakta zorlanan ve kendini büyük hissedenler?
Annem.kardesime.iskence etse kardesim sirrimi satmaz. Ayni.sekilde.oldurecegini.bilsem kardesimi desifre etmem sirrini.saklarim ne yapmis.olursa.olsun destek cikarim tasvip edeyim yada etmeyeyim Ne bicim kardessiniz yahu.

Valla biz rahatsız olmuyoruz rahatsız olan diğer ülkeleri değerlendirebilir. Korkmuyor ama kendi özelini paylaşmak istemiyor olabilir?
Yaw hehe kıza bu kadar yuklenmenin anlami yok sen daha anne olmamissin galiba olunca anlarsin

Back