- 31 Ekim 2013
- 21.288
- 71.298
- 798
- 40
Eeeeee yani??Yaptığı şeyleri burada açıkça anlatmak istemedim üstü kapalı bahsettim. Üstü kapalı abiyenden şekilde bizi millete küçük gösterdi, olmayan acıları yaşamışız gibi anlattı. Durumumuzu acındırdı. Ki çok şükür öyle bir durumda değiliz.
O kadar çok farklı farklı gösterdiği son bir haftadır kendisini hangi söylediği doğru hangisi yalan bende karıştırdım. Orada millete durumu kurtar burada kurtar sıkıldım. Ayrıca yanımızda benim yakın bir arkadaşımda vardı.madem öyle onunla olan bir olayı anlatayım. Bizim bu tatile gideceğimiz 6 ay öncesinden belliydi. Bana tatile girmeden iki üç gün önce yanına harcamalar için büyük meblağda para alacağını söyledi. Bende onun alacağımdan 350 tl az biriktirmiştim. Sonradan o kadar alıyorsa diye bu ayki bütçemi daha da daraltıp 350yi ayırdım. Yola çıkıcaz bir gün önce demesin mi bende daha önce söylediğinin 1200 tl azı kadar para var diye. Ben ne yapacağımı bilemedim. Oraya gittik arkadaşıma biz çok harcayamayız bütçemiz kısıtlı diye de bir havalara girdi. Bende sesimi çıkarmadım. En sonunda arkadaş bizim harcadığımızdan 500 tl azını harcadı. Banada gelip paramız yok diyorsunuz anlamadım valla dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Ki kendini başkalarına farklı gösterme olayı bu değildi. Ufak bir olaydı, önemli görüp hatta sırası gelip Anneme anlatmadım.
Kıyamet mi koptu??
Ablanız bir daha sizinle konuşmazsa yeridir
Edit: eski konuynuş yaaa