Yol yakindan vazgec sonra bitecegine simdi bitsin simdiden boyleyse sonra hic tat vermzKonu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
Ailem kesinlikle bu saygszlgi kabul etmiyo karar yine benim ama ailem razi degil artik. Aksam babasiyla konusulduktan sonra nisanlim duydu olanlari takilari yollayacagimi aradi beni. Bikac ay sarkitalim bi sene olmasin dedi. Dedim artik mumkunati yok ailem ates puskuruyo dedim. Ailen bana agir konustu filan dedi. Dedim senin baban az once ne dedi haberin varmi dedim. Soyledim. Durdu, babam oyle bisey demez dedi. Kanitlarim deyince sustu. Bugunde.duygusal mesaj atmis.
Biz ailesine bagimli olcaz bu belli. Isini ailesi kurucak evini ailesi alicak. Simdi isten cikariyolar evlilige az kala cunku. Bu saygisizlktan sonra ben evlenirsem ilerde ailemle gorustururmu beni ona emin olamadim.
Daha once de bu tarz krizler yasadik ama sonra tatliya baglandi. Bu sfer tatliya baglanirmi fikrim yok. Yorumlariniza ihtiyacim var. Oyle yataga kapadim kendimi sadece dusunuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünü ertelemek istiyorlar: kızınızın yediği gözünüze mi batıyor
- Konu Sahibi zeylen09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim anlamadığım hadi diyelim nişanlı kız fazla durmaz diyorlarya..Nişanı atınca sen o evde belki çok geç kısmetin çıkacak 5-6 yıl duracaksın..Bilinmez ki belki 10 yıl belki bir yıl yani bir tarih yok Allah bilir.Ozaman nişanı atınca beklenebiliyorda şimdi niye beklenemiyor ne bu acele..Nişanı atınca da seyredersin artık çocuk iş bulur eş bulur hayatı duzene girer sende üzülürsün.ne gerek var bunlara bence biraz sabır.
bunun amacı bi an önce evlenilmesi değil. ailem şu an nişanı bitirsek ömür boyu otur başımızın üstünde yerin var diyolar. ama nişan takıldımı kız karşı tarafındır ve bu aileye emanettir bizde. o yüzden emanete sahip çıkmak adına kızı öyle her yere salmazlar. bu karşı tarafa duyulan saygı gereği
mesele ailesine baglilik degil mesele sorumluluk alabiliyor mu? ailesi olmazsa baska bir iste calisabilir mi
çalışıyo işi çok zor ve mesailere dahi kalıyo para biriktirmek için
- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
Baglilik demedim ki bagimlilik maddi anlamda ve manevi anlamda.gorunen o ki her turlu de bagimli yasayacaklar evlenirlersemesele ailesine baglilik degil mesele sorumluluk alabiliyor mu? ailesi olmazsa baska bir iste calisabilir mi
- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
çalışıyo işi çok zor ve mesailere dahi kalıyo para biriktirmek için
Ee o zaman sorun ne?
Siz zaten nisanlandiginizda bu çocuğun hiç birikimi olmadığını, işinin olmadığını biliyordunuz.
- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Madem gelir yoktu ortada birikim yoktu el birliği ile 6 ayda evlendirilemeyecektiniz neden verdi ki sizin aileniz bişe diyemiyorum bazi il yörelerde kural gibi duymuşluğum var öyle 6-7 ay nişanlılık olmuyormuş hoş karşılanmıyormuş nişan düğün arası açılmıyormuş fazla . Ben kinlenen saygı kaybeden aile ilişkilerinde barışılmasına karşıyım barışmayın nişanlında ikide bir önüne çıkaracak kv kp de bazen engel olan seylere şerrin habercisi diye bakmak lazım hakkınızda hayırlısı olsun.Konu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
Ailem kesinlikle bu saygszlgi kabul etmiyo karar yine benim ama ailem razi degil artik. Aksam babasiyla konusulduktan sonra nisanlim duydu olanlari takilari yollayacagimi aradi beni. Bikac ay sarkitalim bi sene olmasin dedi. Dedim artik mumkunati yok ailem ates puskuruyo dedim. Ailen bana agir konustu filan dedi. Dedim senin baban az once ne dedi haberin varmi dedim. Soyledim. Durdu, babam oyle bisey demez dedi. Kanitlarim deyince sustu. Bugunde.duygusal mesaj atmis.
Biz ailesine bagimli olcaz bu belli. Isini ailesi kurucak evini ailesi alicak. Simdi isten cikariyolar evlilige az kala cunku. Bu saygisizlktan sonra ben evlenirsem ilerde ailemle gorustururmu beni ona emin olamadim.
Daha once de bu tarz krizler yasadik ama sonra tatliya baglandi. Bu sfer tatliya baglanirmi fikrim yok. Yorumlariniza ihtiyacim var. Oyle yataga kapadim kendimi sadece dusunuyorum
- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
bana görede sen ailene cok baglısın . ayyrılmanız ımarım hayırlıdırKonu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
Siz insansınız, yetişkinsiniz. Ne demek kız karşı tarafın, aileye emanet falan. Nasıl kabulleniyorsunuz?bunun amacı bi an önce evlenilmesi değil. ailem şu an nişanı bitirsek ömür boyu otur başımızın üstünde yerin var diyolar. ama nişan takıldımı kız karşı tarafındır ve bu aileye emanettir bizde. o yüzden emanete sahip çıkmak adına kızı öyle her yere salmazlar. bu karşı tarafa duyulan saygı gereği
- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
Varsın bir sene daha nişanlı kalsaydiniz bunda büyütülecek Ne var anlamadım belliki karşı tarafta işlerini düzene sokup o şekilde düğün yapmak istiyorlar k.p sizi dusunerekten söylemiş ama senin ailen ayıp etmiş ilk etapta. Artık yüz göz olunmus devam etsede arada ne kadar saygı kalır bilinmezKonu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
- 7 Mayıs 2012
- 7.199
- 8.218
- 398
Ne guzel bi soz etmissin, herkese ders olsun.Barismayin ailesiz bir hiç olan adamla evlenilmez