Çıkmazdayım

nikah için işlemleri baslattim falan dedi bende inandım es dediğim insan sonucda ama yok ailem bunu öğrendiğinde zaten çok kızdı abim nikahını yap falan dedi eşime tamam abi olur abi oyalıyor
Aileniz neden resmi nikah olmadan evlendirdi peki sizi? Bir de anneanneyle yaşamayı neden kabul ettiniz, neden eşinizin annesinde yaşamıyor da sizde, kartınızı neden eşinize verdiniz geri vermeyince de neden işten ayrıldınız kartı iptal ettirmek zor değil ki kayboldu der yenisini çıkarırdınız, evden ayrılıp sonra da tüm olanları yutup geri neden döndünüz? Sizin aklınız epey karışmış ve ne istediğinizi ne yapacağınızı cidden bilmiyorsunuz. Bu denli saçmalıklar silsilesini bir arada görmemiştim. Bu evlilikte neden bu kadar pasifsiniz ki? Sanki olan her şey çok normal, söz evden ayrılınca mi arkanızdan konuşulacak. Herkes önce kendi yaptığı saçmalığa baksın

nikah için işlemleri baslattim falan dedi bende inandım es dediğim insan sonucda ama yok ailem bunu öğrendiğinde zaten çok kızdı abim nikahını yap falan dedi eşime tamam abi olur abi oyalıyor
Aaa nikahın da mı yok? Çık git yavrucum o evden. Ne yapıyorsunuz siz? Allah aşkına çocuk falan olmadan çık git o evden. Tecrübende varmış tekrar çalışmaya basla. Telinle duvaginla çıkarsin evinden. Yeniden evlenip mutlu olma şansın çok yüksek, çok gençsin. Yazık etme kendine

Artık resmi nikah kiyilmadan imam nikahı kiyilmiyor diye biliyordum zaten kadin hakları için öncelik resmi nikaha verildi hatta resmi nikah bile yetiyor ama imam nikahı sadece kadınları madur etmek şimdi hiç bir talebiniz olmayacak varsın olmasın boşanır demissin boşan sonra ailenle konuş ya orda kal istemezlerse kuzeninin yanına git ailemin basını öne eğmek istemiyorum demissin madem sen aileni düşünüyorsun onlarda seni düşünmek zorunda ama düşünmüyorsa ben kalkar kuzenimin yanına giderdim iş bulur orda yepyeni hayata başlardım daha 23 yaşındasın yolun yarısı bile değil genceciksin eşim dediğin herif seni kullanıyor seven insanın davranışı değil bu kendine bu yapma biz kadınlar başaramayacağımiz hiç birşey yok biz çok gucluyuz yeterki yolumuz doğru yol olsun rabbim bur kapı kapatıyorsa bir kapı acar inşallah çok mutlu olursun

Imam nikahı kadınları mağdur etmek için dedim de yanlış anlaşılma olmasın artık dini nikahı o kadar çok kişi kullanıyor ki zina yapmamak adına bi ara çok kıyılmış o yüzden öyle söyledim

E daha ne istiyorsun
Toplan git yazik ediyorsun kendine annende resmi nikah yapilmamis hala sabret mi diyor
Hele abin evlilik muessesesi onemli ise niye resmi nikah icinde baski yapmamis
Aklima ne geldi tv de abi baba para alirmis ya kadinin kocasindan
Sakin oyle olmasin hem temizlik hem yatak hem yemek ohhh ne ala
Nikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
Tam olarak kac yillik evlisiniz

1 yıllık ya babam gitme dedi hakkını yiyemem abim oldurecem kesecem falan diyince benim yüzünden başı belaya girmesin eşi çocuğu var dedim hata ettim

Bu adam seni hiç sevmemişki güzel kardeşim. Kullanıcak birini bulmuş. Seven adam niçin resmi nikah yapmaz? Gitsen önüne durmayacak gözden çıkarmış. Çok gençsin elalem ne deri bırakmazsan da daha kötü günler gelir. Kendi kıymetini bil

Nikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
Sen evli değilsin ne boşanması.Evli degilsin, evli değilsin . Herşeyden önce bunu idrak et. Ayy ya "boşanmak en istediğim şey" diyorsun. Şaka gibi ya..

Aileniz sabırlı ol diyormuş ya inanamadım.. Hangi aile evlatlarının mutsuzluğuna karşın sabırlı ol der sorusunun cevabı sizin aileniz olmuş.. Hiç hoşlanmadım.. Ayrıca küçük bir çocukmuşsunuz gibi düşünmeyin.. Daha önce çalışmışsınız tekrar çalışabilirsiniz.. Güçlü olun çekin gidin oradan.. O çirkef insanlarla aileniz istiyor diye yaşamak zorunda değilsiniz.. Siz orayı terk etseniz yine size mecbur kapılarını açacaklar ama diyelim sahip çıkmadılar devletimizin çeşitli kurumları var kadın sağınma evi gibi.. Oraya bi gidersiniz daha kimse sizi arayıp da bulamaz bile.. Zaten çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kapasiteniz var yine yaparsınız merak etmeyin.. Başta yaptığınız hatalarınız var onları konuşmaya gerek yok çünkü kimse hata yaptı diye mutsuzluğu haketmez..

Resmi nikahları da mı yokmuş

E kuzenin yanına gideceksin, niye adın çıksın. Bahaneler uydurduğunun farkında mısın?

Evet var fotoğraflar var flash var

Bir avukata danisin. Nikah yapilacak diye kandirdilar dersiniz. Belki yinede tazminat hakki dogar. Sunuda ekleyim: zamaninda belediye nikahsiz lmam nikahin kiyilmanin yasak oldugu zamanlar iste tam bu durumu engellemek icindi. Ama sanirim o yasak kalkti

Tabi ailene gore karnin tok sirtin pek gerisi onemlimi? Bu dunyada kadinlarin gordugu iskencelere tahammul edemiyorum artik ben ya. Ne guzel calisiyormussun isten ayrilmasan iyiydi. Imkanin varsa tekrar ise gir maas kartini da verme. Evden ayri bir hayatin olur hic degilse yani ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…