• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım ben:(

şimdi face şifresini istedim kuzeni mesaj atmış cihancım esranın fotoğraflarını gönderdim diye..2 tane fotoğraf vardı kız fotosu..:(( allah yine karşıma çıkardı

bende diğer arkadaşlar gibi sizinde aşık olmadığınızı içinizde kalan sancıların sevgi zannettiğiniz kırıntılardan kaynaklandığını düşünyrm...

hayat çok güzell , insanlar (bende dahil) ne ayrılıklar yaşıo arkadaşım.... boşanmalar , -çocuklarını bile gözleri görmüo yeri gelio- nişandan dönmeler, ne sancılı ayrılıklar yaşanıo..

ayrıl 1 ay sonra daha rahat nefes aldığını göreceksin... sana küfür eden insanla devam edip kendine olan saygını yitirme derim.. bak bende nişandan ayrıldım ha tabiki kolay olmuyoo...ama geçio güzelim... bence noktanı koy ve birdaha kararını asla sorgulama.... keşke bende sen gibi nişanlıyken ayrılabilseydim..:34:

Son düzenleme:
Öncelikle şunu söylemek istiyorum,hiçbir anne baba evladının kötü olmasını istemez.
anne baba çocuğun bakmadığı pencereden baktığı için daha mantıklı düşünür.
bence sizin yapmanız gereken ilk şey okulunuzu başarıyla bitirmek,mesleğinizi elinize almaktır.
önceliğinizin bu olması gerek.İlişkinizin temeli sağlam değil,kumdan kale gibi sanki,
en ufak bir rüzgarda hemen yıkılıyor,dolayısıyla eğer bitimek istiyorsanız bitirmek zorundasınız,arkanıza bakmadan.
bu hayat sizin,mükemmel yaşamak da sizin elinizde,hayatınızı berbat etmek de..
aklı başında,mantıkı bir bayan olduğunuzu düşünüyorum,kendiniz için doğru kararı vermeniz dileğiyle,
sevgiler...

Öncelikle şunu söylemek istiyorum,hiçbir anne baba evladının kötü olmasını istemez.
anne baba çocuğun bakmadığı pencereden baktığı için daha mantıklı düşünür.
bence sizin yapmanız gereken ilk şey okulunuzu başarıyla bitirmek,mesleğinizi elinize almaktır.
önceliğinizin bu olması gerek.İlişkinizin temeli sağlam değil,kumdan kale gibi sanki,
en ufak bir rüzgarda hemen yıkılıyor,dolayısıyla eğer bitimek istiyorsanız bitirmek zorundasınız,arkanıza bakmadan.
bu hayat sizin,mükemmel yaşamak da sizin elinizde,hayatınızı berbat etmek de..
aklı başında,mantıkı bir bayan olduğunuzu düşünüyorum,kendiniz için doğru kararı vermeniz dileğiyle,
sevgiler...

Canm ağlayarak yazıyorum Allahım beni gerçekten seviyor..Demin face şifresini istedim verdi.Teyzesinin kızı mesaj atmış cihancım sana özel diye 2 tane de kız resmi vardı orda..:(( bU NE ANLAMA GELİYOR..Aldatıyor yani demi ama yine inkar etti..O kız beni beğenmiş görmüş diyor.Nedemek bu..Beğendiyse teyzesinin kızı ne diye o kızın fotoğrafını gönderiyor..

davul bile dengi dengine... ailenin sözünü dinle sonra çok pişman olursun...

bir de seni daha sevgiliyken aldatmış nasıl güvenebilirsin ki bu insana?

Bakın arkadaşım,demek ki erkek arkadaşınız daha ne istediğini bilmiyor,
sizde bunları düşünüp o güzel günlerinizi mahvediyorsunuz,
siz restinizi çekin,bırakın hangi kızla gezmek istiyorsa gezsin.
ama verdiğiniz kararın geri dönüşü olmasın.
veee hiçbir erkek için göz yaşı dökmeyin ve onları hayatınızın merkezi haline getirmeyin derim.
sevgiler...

Son düzenleme:
aldatmısss senııı yaaaaaaaa en en en onemlısıı buu.. aldatılmıssın.. yuregıne tas bas bencee. bıdaha yapmayacagı ne mechul

Canm ağlayarak yazıyorum Allahım beni gerçekten seviyor..Demin face şifresini istedim verdi.Teyzesinin kızı mesaj atmış cihancım sana özel diye 2 tane de kız resmi vardı orda..:(( bU NE ANLAMA GELİYOR..Aldatıyor yani demi ama yine inkar etti..O kız beni beğenmiş görmüş diyor.Nedemek bu..Beğendiyse teyzesinin kızı ne diye o kızın fotoğrafını gönderiyor..

Bunlarrrrıı bileee bileee neden çekiyorsun ki
Gözünee gözünee sokmuşş yani herşeyi
Düşünnn aklını başına devşirrr
Ailenin onayı çok önemli gerçekten
Bizz ilişkilerimizde olumsuzluklarıı göremiyoruz pek
Hatta çokk yapıcı ve olumluu bakıyoruzz..
Amaaa düşünmee zamanı

bir musibet bin nasihatten iyidir kendin yaşa ve gör olacakları biz sana ne dersek boş çünkü sen bu adama saplanıp kalmışsın..

artık aramayın,sormayın..söyleyeceğim belki sizi üzer,kırar ama söyleme ihtiyacı duyuyorum görünen o ki sevgiliniz için siz her zaman varolan yedeksiniz..

var ya okuyunca sinir geldi bana yaa bu çocuğa şööyle en alasından bi tekme lazım bakalım napıyo o zaman kalsın öle sap gibi! bence sen bunları biliyosun ya şimdi ayrılınca kısa bi üzüntü devresinden sonra oh be diceksin kendine saygın gelcek tekrardan hatta hatta kızcaksın kendine niye daha önce yapmadım ki bunu diceksin böyle bi insana mı layıksın Allah aşkına sor kendine bi..
ama ayrılmadığını düşünmek bile istemem..bi ömür şüphe..korku..tasa..bi anlık mutluluk..yine şüphe..sıkıntı..

haklısın canım ama yapamıyorum ama bana neler yaptı ne kadar üzdü ben ona acıyorum saf gibi babası rahatsız,aile durumu kötü falan diye.gerçkten çok aynı durumu yaşamışız sizinle..bana diyor ki sensizliği anladığım için tekrar hata yapmam diyor bana..ama ya evlenince yaparsa..şimdi artık alıştım bazı şeylere tekrar hata yaparsa üzerse yine ayrılırım diyorum ama işte ya yapmazsa evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterirse bana o zaman iş işten eçmiş olacak benm için..kendi kendime gidiyorum hataya..:(

bence o kadar zamanı bile bekleyemeyecektir.evleninceye kadar mutlaka bir veya birden cok hata yine yapacaktır.
tabi yine sende affedeceksin.......bu degişmez gercek affedeceksin !.....

takiii sana en büyük yanlısı yapana kadar..
kiii zaten ancak ozaman ondan kopabilirsin.
şimdi herseyin farkındasın ama ayrılamıyorsun;istiyorsun ama yine de ayrılamıyorsun seni engelleyen birseyler var gibi hissediyorsun..adına ask sevgi diyebilirsin..

bu şekilde ondan kopman imkansız zaten..çünkü ilk basta sen kendini bunu yapabilecegine inandırmıyorsun;bu gücü kendinde görmüyorsun tabiii sen böyle hissedince baska kimsenin sana yararı olmaz....ilk önce senin istemen gereklii o gücü kendinde bulman gerekli.

ama bu şartlarda zor tabi..gidip gelip aklını karıstırıyor..
ben degiştim- seni bir daha üzmeyecegim-senin yoklugunda degerini anladım-sensiz olamayacagımı anladım-artık mutlu olacagız
gibiii cümlelerle aklını böyle karman çorman ediyor tabi sende inanıyorsun...ACABA ? diyorsun acaba gercek olabilir mi ..

ama hatırlarsan belki daha önceden de sana bunları söyledi ama yaptımı,bir degişiklik oldu mu ? hayır büyük ihtimalle olmamıstır ve olmuyacaktır.

Aslında seni çok iyi anlıyorum.Sana kim ne derse desin o cesareti kendinde bulamazsın..Ayrılamazsın.
kendinle çelişki içindesin çünkü.dogru karar veremiyorsun dogru nedir bilmiyorsun.
Bence onun davranıslarına bakarak kararını daha iyi verebilirsin.
Onun davranıslarına tahammül edemedigin anda ondan ayrılacaksın......!!..

bence o kadar zamanı bile bekleyemeyecektir.evleninceye kadar mutlaka bir veya birden cok hata yine yapacaktır.
tabi yine sende affedeceksin.......bu degişmez gercek affedeceksin !.....

takiii sana en büyük yanlısı yapana kadar..
kiii zaten ancak ozaman ondan kopabilirsin.
şimdi herseyin farkındasın ama ayrılamıyorsun;istiyorsun ama yine de ayrılamıyorsun seni engelleyen birseyler var gibi hissediyorsun..adına ask sevgi diyebilirsin..

bu şekilde ondan kopman imkansız zaten..çünkü ilk basta sen kendini bunu yapabilecegine inandırmıyorsun;bu gücü kendinde görmüyorsun tabiii sen böyle hissedince baska kimsenin sana yararı olmaz....ilk önce senin istemen gereklii o gücü kendinde bulman gerekli.

ama bu şartlarda zor tabi..gidip gelip aklını karıstırıyor..
ben degiştim- seni bir daha üzmeyecegim-senin yoklugunda degerini anladım-sensiz olamayacagımı anladım-artık mutlu olacagız
gibiii cümlelerle aklını böyle karman çorman ediyor tabi sende inanıyorsun...ACABA ? diyorsun acaba gercek olabilir mi ..

ama hatırlarsan belki daha önceden de sana bunları söyledi ama yaptımı,bir degişiklik oldu mu ? hayır büyük ihtimalle olmamıstır ve olmuyacaktır.

Aslında seni çok iyi anlıyorum.Sana kim ne derse desin o cesareti kendinde bulamazsın..Ayrılamazsın.
kendinle çelişki içindesin çünkü.dogru karar veremiyorsun dogru nedir bilmiyorsun.
Bence onun davranıslarına bakarak kararını daha iyi verebilirsin.
Onun davranıslarına tahammül edemedigin anda ondan ayrılacaksın......!!..

ayrıldım cnm
sabah bu sabah bir hatasını daha yakaladım aldatma konusu yni..son noktam bu oldu sevgisi de kalmadı üzüntüsüde..

ayrıldım cnm
sabah bu sabah bir hatasını daha yakaladım aldatma konusu yni..son noktam bu oldu sevgisi de kalmadı üzüntüsüde..

hm bu iyi olmus işte.
Son noktayıda kendisi koymus.Senin sevgine layık olmadıgını göstermiş.
Aksine sana bir iyilik yapmıs oldu.
Bu şekilde artık onun için üzülmezsin de düşünmezsin de.

Son düzenleme:
Sen o mesajı yakalayıp ayrıldıktan sonra, tekrar barışmakla hata yapmışsın zaten.

sevindim senin için inşallah bundan sonra mutlu olursun.seni bir daha kandırmasına izin verme

ailene kulak ver, karar ver bir an önce kendine meşgale bul onu düşünme.karar verip arkasında durdurkça kendine güvenin gelecek.ailen de arkadaşın dediği gibi körükörüne ayrılmanı istemiyor sormuş soruşturmuşlar...a-hakkında hayırlısı olsun canım.

Back