Yaa oluyor böyle insanlar bide güvenmiş bana farkındayım ama fazlaca abartıyor bende kalp kıracağım galiba yoksa kendi kendimi yiyeceğimSeni cok iyi anliyorum. Bi arkadasim vardi hafta ici calisirdi is yerinde kulaklik takar arardi sıkıldım isleri yaparken konusalim die aradim derdi. Haftasonu temizlik yaparken goruntulu arardi. Kendi is yapardi ben cakilir kalirdim tlin basina. Wc gitcem sonra konusalim derdim 5 dk izin verirdi sagolsun. Yemek yapcam derdim yap kiz nolcak sohbet esliginde daha iyi olur derdi. Acmazdm olmazdi isim var derdim olmazdi. Yani kirmamak icin yaptigim hersey elimde patladi. Ki bu kiz benm kendi sahsi arkadasim degil esimin arkadasinin esi. En sonunda bi şarladim buna. O da olmadi. Zamanla zamanla aradi acmadm msjlarda gecistirdim dogum yapmistim cocugu bahane ettim smdi sukur aramiyo gelmiyo
Sesli güldüm bunaYalan makinesine donucem :d seninle konuşurken arkadan bir iki defa kaynanam aramış ulaşamamış. Tüm sülale oturmuşlar bu kız kiminle konuşuyor diye dedikodumu yapmışlar. Sonra da kocamı doldurmuş bak seninki bir işler karıştırıyor diye. Ah cadı kaynanam deyin :d
En iyisi kendimi bu gunlerde iyi hissetmiyorum konusasim yok de bi kac kez. Sonra konusalm diye otele surekli o arada o kendine bi mesgale bulurYaa oluyor böyle insanlar bide güvenmiş bana farkındayım ama fazlaca abartıyor bende kalp kıracağım galiba yoksa kendi kendimi yiyeceğim
Öyle yapacağım yarın tüm cesaretimi toplayıp konuşacağımEn iyisi kendimi bu gunlerde iyi hissetmiyorum konusasim yok de bi kac kez. Sonra konusalm diye otele surekli o arada o kendine bi mesgale bulur
Keşke olsa ortak noktamız bu zaten onunda benimde olmuyor konuşma böyle başladı
Benimde 3 ay önce öyleydi ama 3 aydır böyle değil 2 haftadır falan baya abartmaya başladıBen bir haftada toplamda yedi saat kimseyle konuşmuyorum. Vallahi takdir ettim azminizi
Şuan konuşunca banada öyle geliyor ama inanın telefon açık kalıyor wc ye gidip geleceğim diyor bu değil sorun sorun sürekli aynı konuları konuşuyor olmamız akıl alıyor güya sonra diyor ben yapamam edemem eee daha niye sordun anlattın diyorm ne güzel konuyoruz diyor o bunu saçma bulmuyor garip gelmiyor ona göre bu samimiyet ama samimiyet böyle olmazHerşeyi geçtim. Vücudunuza giren o radyasyon ne zararlar verecek. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız eğer söyleyin o kizada etki ediyor deyin. Anlamıyorum tavır koyan biri olun ya. Benim uzun konuşan arkadaşım olursa çocuk durmuyor eşim kızıyor diyorum çünkü gerçekten uzayınca bunlar oluyor. Söyleyin biraz da kendi ailesi ile konuşsun. Yedi saat de kaç kez tuvalete gider insan onu nasıl hallediyor karşıda ki kişi. Çok saçma ya kusura bakmayın lütfen
Haklısınız eşim de çok şaşkın aslında bende şaşırıyorum kendime insan zamanla değişiyor bunu bizzat kendimde gördüm ben böyle bir laçkalığa izin vermezdim ama ortak derdimiz olunca ilk fikir alışverişi ile başladı sonra ailesi yaşantısını anlatmaya başladı derken hiç susmadı ya hiçHergün, günde 7 saat çocuk sahibi olmakla ilgi yaşadığınız fizyolojik veya psikolojik sorunlardan konuşmuyordur herhalde.
Bir insan tüm ömrünü dakika dakika anlatmıyorsa; 7 saatlik konuşma konusu da çıkmaz. Gerisi ya Tv'de izlediği bir programa ya da çevreden duyduklarına dayanır eninde sonunda.
Kırılmasın diye bahaneler bulmak yerine; açıkça bu kadar uzun saatlerinizi telefonda geçirmek istemediğinizi, her şeyi kararında sevdiğinizi söyleyin.
Özel yaşamınızı, özel olarak korumanız daha doğru olur. Karşınızdaki insan kırılmasın diye düşünürken , yarın öbür gün bu kişinin arkanızdan konuştuğunu duyup; asıl kırılan siz olabilirsiniz.
Valla gerekirse küssn ekmeğini aşını vermiyorlar vakit nakit kimse vaktimizi çalacak kadar önemli olmamalı . Tahmini 10 dkkayi geçmemeli bence günlük konuşma süresiBugün valla öyle yaptım dün annemler bendeydi bugünde ben gideceğim dedim bana hesap soruyor hayırdır dün sendelerdi diyo şok oldum
Artık bu noktadayım olmaması daha iyi hayatımda kendimi ağır hissediyorum hafiflemem lazımValla gerekirse küssn ekmeğini aşını vermiyorlar vakit nakit kimse vaktimizi çalacak kadar önemli olmamalı . Tahmini 10 dkkayi geçmemeli bence günlük konuşma süresi
Haklısınız eşim de çok şaşkın aslında bende şaşırıyorum kendime insan zamanla değişiyor bunu bizzat kendimde gördüm ben böyle bir laçkalığa izin vermezdim ama ortak derdimiz olunca ilk fikir alışverişi ile başladı sonra ailesi yaşantısını anlatmaya başladı derken hiç susmadı ya hiç
Çok haklısınız dediğiniz gibi ilk mesafe koyacağım baktım beceremiyor tamamen muhabbeti keseceğim böyle gitmez bir yerde zaten tıkanacaktık en azından başlarında olsun bitsinOrtak derdiniz çocuk sahibi olmak veya tedavi süreciyse ; sitede sizinle benzer sorunlar yaşayan onlarca kadın var. İsterseniz o konuları okuyabilir ve diğer üyelerle kendi istediğiniz zamanlarda ve sürelerde dertleşebilirsiniz.
Hepsini bir kenara bırakırsak; özel hayatınız , size özel kalsın. Gün olur , saatlerce derdini dinlediğiniz kadın, en hassas noktanızdan yaralar sizi.
Çok geç olmadan mesafenizi yeniden ayarlayın , ayarlayamıyorsanız görüşmeyi tamamen kesin ; en azından gününüz size kalmış olur.
Geçen bi arkadaşıma ses kaydı atmak zorunda kaldım7 saat boyunca konuşma şeklinde değil de, toplarsan gün içinde nerdeyse 7 saatlik sesli mesaj atan ve bunları podcast niyetine dinlememi bekleyen bir arkadaşım vardısonra hakikaten çok muhabbet tez ayrılık getirdi. sıkıldım ve cevap atmamaya başladım. siz de ararsa açmayın, bir arar iki arar keser sonra.
Bizimde kapanıyor tekrar arıyor nerede kalmıştık diyor baktı dakikası bitti görüntülü konuşmaya başladık bendede hata var ama ne bileyim bu kadar uzatacağını ömrüm boyunca kimseyle bu kadar konuştuğumu hatırlamıyorum buda ilk ve sonGeçen bi arkadaşıma ses kaydı atmak zorunda kaldım
9 dklık bi ses kaydı oldu öncesinde of çok uzun olmuş ya müsait olunca dinle knk acelesi yok nasılsa salla falan yazdım suçluluk duydum resmen
Millet nasıl saatlerce konuşuyor yav
Benim operatör bile konuşma 1 saati doldurunca otomatik kesiliyor hat
Sonra konuştuğum kişiyi tekrar arayıp 1 saat olmuş loo haydi sonra görüşürük çenem ağrıdı diyip haftalar sonra konuşmak üzere kapatırım
bakalım ne olacak göreceğiz7 saat boyunca konuşma şeklinde değil de, toplarsan gün içinde nerdeyse 7 saatlik sesli mesaj atan ve bunları podcast niyetine dinlememi bekleyen bir arkadaşım vardısonra hakikaten çok muhabbet tez ayrılık getirdi. sıkıldım ve cevap atmamaya başladım. siz de ararsa açmayın, bir arar iki arar keser sonra.
Dile kolay 7 saat işiniz gücünüz yok mu?Eşimin tarafından bir tanıdığımızın eşi Azeri burada hiç tanıdığı yakını yok tek eşi ve ailesi bizimle aynı sene içinde evlendiler ama pek görüşmezdik. Yeni yeni görüşmeye başladık ama sürekli telefondan görüntülü olsun normal olsun günün bi 7 saati telefondayız neredeyse 3 ay olacak ve artık beni sıkmaya başladı sürekli aynı konular o sıkılmadan sürekli anlatıyor. İyi biri ama nasıl ona bunun yanlış olduğunu anlatacağım bilemiyorum kendime göre özelim kalmadı sabah kalkıyor arıyor akşama kadar bana akıl verin kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim ki ?