Telefonu acmayacaksin şu isim vardı şuraya gitmiştik şuraya gidicez hazırlanıyorm diyeceksin veya telefonunu ara ara kapalı tutabilirsin 7 saat annemle dahi gorusmemem boş boş vakitler hiç gereği yokEşimin tarafından bir tanıdığımızın eşi Azeri burada hiç tanıdığı yakını yok tek eşi ve ailesi bizimle aynı sene içinde evlendiler ama pek görüşmezdik. Yeni yeni görüşmeye başladık ama sürekli telefondan görüntülü olsun normal olsun günün bi 7 saati telefondayız neredeyse 3 ay olacak ve artık beni sıkmaya başladı sürekli aynı konular o sıkılmadan sürekli anlatıyor. İyi biri ama nasıl ona bunun yanlış olduğunu anlatacağım bilemiyorum kendime göre özelim kalmadı sabah kalkıyor arıyor akşama kadar bana akıl verin kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim ki ?
Anlatamazsınız. Birkaç defa açmayın msj atın canım işim var sana dönerim diye ve dönmeyin. Bir süre sonra anlamasa dahi konuşacak başkasını arar.Eşimin tarafından bir tanıdığımızın eşi Azeri burada hiç tanıdığı yakını yok tek eşi ve ailesi bizimle aynı sene içinde evlendiler ama pek görüşmezdik. Yeni yeni görüşmeye başladık ama sürekli telefondan görüntülü olsun normal olsun günün bi 7 saati telefondayız neredeyse 3 ay olacak ve artık beni sıkmaya başladı sürekli aynı konular o sıkılmadan sürekli anlatıyor. İyi biri ama nasıl ona bunun yanlış olduğunu anlatacağım bilemiyorum kendime göre özelim kalmadı sabah kalkıyor arıyor akşama kadar bana akıl verin kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim ki ?
İngilizce kursuna gidiyor haftada 2 gün hazırlanırken bile o konuşuyor ben dinliyorum ilk kimsesi yok burada dedim üzüldüm şimdi abartmaya başladı7 saat nedir ya ben bile akrdsimlarimda haftada bir 10 20 dk arasi konuşurum
herseyi gectim yedigin radyasyonun haddi hesabı yok saglik icin olmaz acmayin biyerlere gidiyorum diyin acmayin kurslara uye olsun orda ards edinir
Bugün açmadım eşini aramış ulaşamadım diye oda eşime yazmış merak etmiş seni ulaşamayınca diyo tamamda sabah uyanır uyanmaz aranmazkiAradiginda acmayin. Eger açarsanız isim var, kapatmam lazim, musait degilim diyerek kisa tutup kapatin. Bazi durumlarda davranislarimiz, konusmaya calismaktan daha etkili oluyor.
Bazen bende anlamıyorum ki zaman nasıl geçiyor gerçekten abartmıyorum eşimde şaşırıyor ilk normal arıyordu dakikası bitti görüntülü aramaya başladı napayım wc işini gideceğim ararım diyorum aramıyorum o arıyor unuttun galiba diyor7 saat ne konuşuyor olabilirsiniz diyelim konu buldunuz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla ama ev işleri rutin işler hadi onu geç acıktın yeme içme hadi onu geç wc ihtiyacında napıyorsun bi bekle bn bi wc yapıp geliyorum mu diyorsun
söyleyin maaş bağlasın en ağır işte bile mola vardır ona göre belirleyin
Bugün valla öyle yaptım dün annemler bendeydi bugünde ben gideceğim dedim bana hesap soruyor hayırdır dün sendelerdi diyo şok oldumTelefonu acmayacaksin şu isim vardı şuraya gitmiştik şuraya gidicez hazırlanıyorm diyeceksin veya telefonunu ara ara kapalı tutabilirsin 7 saat annemle dahi gorusmemem boş boş vakitler hiç gereği yok