Bende annemle bunu konuştum bugün telefonumun bataryası bitiyor artık dedim ama anlamıyor ki beni akıllı bulmuyorAnnemle bile yedi saat konuşacak şey bulamam. Siz ne konuşuyorsunuz o kadar zaman. Hiç mi şarj bitmiyor mübarek. Neden buna izin veriyorsunuz. İşim var deyin kapatın. Kocanız değil ananız değil ne bu samimiyet. Benim telefon yarım saat konuşsam sıcacık oluyor sizinkiler patlamiyor mu
Kesinlikle abartmıyorum saat 11:30 da bir akşam 6 buçuğa kadar şarjımız bitiyor takıyor devam ediyor duşa gireceğim diyorum bazen anca öyle hergün duş alıyorum su faturasına yazık değilmi diyo çıkmaza düştüm silip atmakta istemiyorum7 saat mimubalağa yapmıyorsunuz değil mi.
Hergün aynı konular ezberledim artıkAman Allahım 7 saat ne anlatıyor
Telefon yanar radyasyonun zararlarını çekersiniz 1 saat telde kalsam başım ağrır elim uyuşur
Açmayın işim var deyin
Bugün mesai yok o zamanBazen bende anlamıyorum ki zaman nasıl geçiyor gerçekten abartmıyorum eşimde şaşırıyor ilk normal arıyordu dakikası bitti görüntülü aramaya başladı napayım wc işini gideceğim ararım diyorum aramıyorum o arıyor unuttun galiba diyorgülüyorum şuan yazarken ama sıkıldım artık
Anlamıyor demek ki bulduğunuz bahanelerden konuşmak istemediğiniziHergün aynı konular ezberledim artık
Ben hem konuşup iş yapıyorum bazen telefonu odada bırakıyorum nerdesin kız diye bağırıyor ben işimi bırakmıyorum ama o oturuyor anlamadım ki nasıl anlatacağım ona bugün kafam rahat şuan annemdeyim sanıyor7 saat derken bildiğiniz memuriyet gibi yani.
Bunda kırılacak ne var..
Direkt söyleyin.
Ev isi,çoluk çocuk,koca,alış veriş.. sıralayın işte.Zamanim yok deyin.
Zaten 7 saatini telefonda geçiren bir insan hayatını nasıl idame ettiriyor.
Acaba abartıyor olabilir misiniz ?
Sormayın evet sabah sinir etti beni eşim beni böyle sıkmaz aradığında ulaşamazsa devamını getirmez bekler ben ararım bu arayıp duruyor bide eşime kadar ulaşmaları beni şaşırttı belki işim var sen niye eşime kadar yansıtıyorsun ne saçmaBugün mesai yok o zaman
Kesinlikle abartmıyorum saat 11:30 da bir akşam 6 buçuğa kadar şarjımız bitiyor takıyor devam ediyor duşa gireceğim diyorum bazen anca öyle hergün duş alıyorum su faturasına yazık değilmi diyo çıkmaza düştüm silip atmakta istemiyorum
Galiba öyle yapacağım en azından konular biriksin diyeceğim böyle gitmez samimiyeti yanlış anlıyor galiba bide burada yalnız olunca beni baya yakın gördü galibaAnlamıyor demek ki bulduğunuz bahanelerden konuşmak istemediğinizi
Bazı insanlar öyle maalesef
O yüzden direk dümdüz söyleyeceksiniz
Çekilir gibi değil bide yakınınızda olduğunu düşünemiyorum sürekli konuşan dır dır edenHergün aynı konular ezberledim artık
Bide şaşırdığım şu oldu aradım neden sürekli arıyorsun belki işim var bekle ararım diyorum sabah kalkınca ilk benimle konuş merak ettim diyor komik ya tamam samimi olursun ama abartmak farklıdır bende kalbini kırmak istemiyorum sıkıya gelen biri değilim
Ömrümde duyduğum en saçma şey.
Neden kesip atmak istemiyorsun ki. Bu durum hiç normal değil. Çok absürd.
Resmen saplantı bu.
evet haklısınız ama ortak bir derdimiz var o yüzden ona yardımcı olmak için ilk zamanlar konuştuk baktım hergün arıyor fazlaca yazamıyorum ilerisi özele giriyor ama sizlere saçma gelebilir ama yalnız burada o yüzden böyle yapıyor diye düşünüyorum ama bu durum beni sıktı kendime zaman ayırmak istiyorum artıkÇekilir gibi değil bide yakınınızda olduğunu düşünemiyorum sürekli konuşan dır dır eden
Suç sizde çok taviz vermişsiniz dinliyorsunuz
Ben olsam engellerim bu kadar yada açmam işim vardı kısa keserim
Yarın konuşacağım hergün konuşmak doğru değil diye anlatacağım anlayacaktır inş anlamazsada aramaması gerektiğini anlar hoş inşBahane sunmak sadece öteler. O sebepten sevimli halinizi takınıp işimi yapamıyorum süreleri azaltalım deyiverin, kırılmaz buna..
Burayı tavsiye et konuşmayı bırakır burda derdini anlatır biz hakkından geliriz evelallahBide şaşırdığım şu oldu aradım neden sürekli arıyorsun belki işim var bekle ararım diyorum sabah kalkınca ilk benimle konuş merak ettim diyor komik ya tamam samimi olursun ama abartmak farklıdır bende kalbini kırmak istemiyorum sıkıya gelen biri değilim
Ben bunu fark ettim kızla konuşmadan önce napıyordum acaba diye sorguladım kendimi o raddeye getirdiArkadaşlar gerçekçi olalım hiçbirimiz kendimizle bile günde 7 saat muhatap olmuyoruz :d
Burayı biliyor ama üye olmasını bilmiyor kendiyle alakalı şeyleri buradan bulup okuyor hatta bir kaç defa bana kendi söyledi kadınlar kulübünde okudum diye artık diyeceğim okuma üye ol yazBurayı tavsiye et konuşmayı bırakır burda derdini anlatır biz hakkından geliriz evelallah
Kendimle dalga geçerken bunuda kendi kendime söylüyorum artık ailem bana yazıyor kapat artık bizle konuş diye abartmıyorum inanın ki ya garip geliyor belki ama öyle birine denk geldim ki napacağımı şaşırdımGunde 7 saat arkadasinkzla konusacaginiza bir cagri merkezinde ise baslayin en azindan en kotu 6000 maas alir ustune sigorta sahibi olursunuz