Çıkmazda kaldım ☹️

Bende annemle bunu konuştum bugün telefonumun bataryası bitiyor artık dedim ama anlamıyor ki beni akıllı bulmuyor

7 saat mi mubalağa yapmıyorsunuz değil mi.
Kesinlikle abartmıyorum saat 11:30 da bir akşam 6 buçuğa kadar şarjımız bitiyor takıyor devam ediyor duşa gireceğim diyorum bazen anca öyle hergün duş alıyorum su faturasına yazık değilmi diyo çıkmaza düştüm silip atmakta istemiyorum

Bugün mesai yok o zaman

Ben hem konuşup iş yapıyorum bazen telefonu odada bırakıyorum nerdesin kız diye bağırıyor ben işimi bırakmıyorum ama o oturuyor anlamadım ki nasıl anlatacağım ona bugün kafam rahat şuan annemdeyim sanıyor

Bugün mesai yok o zaman
Sormayın evet sabah sinir etti beni eşim beni böyle sıkmaz aradığında ulaşamazsa devamını getirmez bekler ben ararım bu arayıp duruyor bide eşime kadar ulaşmaları beni şaşırttı belki işim var sen niye eşime kadar yansıtıyorsun ne saçma

Ömrümde duyduğum en saçma şey.
Neden kesip atmak istemiyorsun ki. Bu durum hiç normal değil. Çok absürd.
Resmen saplantı bu.

Anlamıyor demek ki bulduğunuz bahanelerden konuşmak istemediğinizi

Bazı insanlar öyle maalesef
O yüzden direk dümdüz söyleyeceksiniz
Galiba öyle yapacağım en azından konular biriksin diyeceğim böyle gitmez samimiyeti yanlış anlıyor galiba bide burada yalnız olunca beni baya yakın gördü galiba

Ömrümde duyduğum en saçma şey.
Neden kesip atmak istemiyorsun ki. Bu durum hiç normal değil. Çok absürd.
Resmen saplantı bu.
Bide şaşırdığım şu oldu aradım neden sürekli arıyorsun belki işim var bekle ararım diyorum sabah kalkınca ilk benimle konuş merak ettim diyor komik ya tamam samimi olursun ama abartmak farklıdır bende kalbini kırmak istemiyorum sıkıya gelen biri değilim

Bahane sunmak sadece öteler. O sebepten sevimli halinizi takınıp işimi yapamıyorum süreleri azaltalım deyiverin, kırılmaz buna..

evet haklısınız ama ortak bir derdimiz var o yüzden ona yardımcı olmak için ilk zamanlar konuştuk baktım hergün arıyor fazlaca yazamıyorum ilerisi özele giriyor ama sizlere saçma gelebilir ama yalnız burada o yüzden böyle yapıyor diye düşünüyorum ama bu durum beni sıktı kendime zaman ayırmak istiyorum artık

Bahane sunmak sadece öteler. O sebepten sevimli halinizi takınıp işimi yapamıyorum süreleri azaltalım deyiverin, kırılmaz buna..
Yarın konuşacağım hergün konuşmak doğru değil diye anlatacağım anlayacaktır inş anlamazsada aramaması gerektiğini anlar hoş inş

Burayı tavsiye et konuşmayı bırakır burda derdini anlatır biz hakkından geliriz evelallah

Burayı tavsiye et konuşmayı bırakır burda derdini anlatır biz hakkından geliriz evelallah
Burayı biliyor ama üye olmasını bilmiyor kendiyle alakalı şeyleri buradan bulup okuyor hatta bir kaç defa bana kendi söyledi kadınlar kulübünde okudum diye artık diyeceğim okuma üye ol yaz

Gunde 7 saat arkadasinkzla konusacaginiza bir cagri merkezinde ise baslayin en azindan en kotu 6000 maas alir ustune sigorta sahibi olursunuz
Kendimle dalga geçerken bunuda kendi kendime söylüyorum artık ailem bana yazıyor kapat artık bizle konuş diye abartmıyorum inanın ki ya garip geliyor belki ama öyle birine denk geldim ki napacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…