- 6 Ağustos 2014
- 773
- 2.597
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonu acmayacaksaniniz aslinda gayet basit cozum.Kendimle dalga geçerken bunuda kendi kendime söylüyorum artık ailem bana yazıyor kapat artık bizle konuş diye abartmıyorum inanın ki ya garip geliyor belki ama öyle birine denk geldim ki napacağımı şaşırdım
Konu linki at şöyle ekşınlı konular açılıyor ya bdv ye bi girse zaten çıkamaz üye olur yorum yaparBurayı biliyor ama üye olmasını bilmiyor kendiyle alakalı şeyleri buradan bulup okuyor hatta bir kaç defa bana kendi söyledi kadınlar kulübünde okudum diye artık diyeceğim okuma üye ol yaz
Okumadınız galiba yorumlarda yazdım bugün sabah aradı açmadı 3 kez aradı eşimin numarası yok onda o yüzden eşine yazmış bana ulaşmadığını eşine sor demiş benim böyle yapmamdansa birşeyler söylemem gerekiyor onu anladım ama nasıl yaklaşacağımı bilmiyorumTelefonu acmayacaksaniniz aslinda gayet basit cozum.
Hanımefendi siz yaşamayı bile unutmuşsunuz :dBen bunu fark ettim kızla konuşmadan önce napıyordum acaba diye sorguladım kendimi o raddeye getirdi özelim kalmıyor kendimle alakalı ve dışarı çıkıyor bile arıyor durakta arıyor bir markette arıyor
Direk bunu atayım aaa bize nasıl benziyorlar oku bakim falan mı desemKonu linki at şöyle ekşınlı konular açılıyor ya bdv ye bi girse zaten çıkamaz üye olur yorum yapar
Okumadınız galiba yorumlarda yazdım bugün sabah aradı açmadı 3 kez aradı eşimin numarası yok onda o yüzden eşine yazmış bana ulaşmadığını eşine sor demiş benim böyle yapmamdansa birşeyler söylemem gerekiyor onu anladım ama nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum
Kendi derdim bana yetiyordu birde bu çıktı unuttum gerçekten bana psikolojik baya baskı uygulamış şuan bile ona nasıl anlatacağım diye düşünüyorumHanımefendi siz yaşamayı bile unutmuşsunuz :d
Öğrenirler çalışıp çalışmadığımı o yüzden artık söyleyeceğim cesaret geldi anlatacağım ona yanlış birşey olduğunuValla calismaya basladim artik patron izin vermiyor deyin gecin.
Tahmin eder direk kurtulursunDirek bunu atayım aaa bize nasıl benziyorlar oku bakim falan mı desem
KK'nın en klasik yalanı; gocağm kızıyor deyin :d genel olarak adamlar her şeye karıştığı için kimse gerçekten yadırgamıyor bunu :dKendi derdim bana yetiyordu birde bu çıktı unuttum gerçekten bana psikolojik baya baskı uygulamış şuan bile ona nasıl anlatacağım diye düşünüyorum
Düşündüm ama bazı sağlık problem yüzünden hastaneye gidip geliyorum iş yerini zor durumda bırakmak istemiyorum o yüzden bir kesinlik olsun inş iş bakacağımBi işe girmeyi düşünmezmisiniz?
Mesela call center olabilir
Günde 7 telefonda konuşmak için maaş alırsınız
Hem böyle boş muhabbetlerden kurtulursunuz
İyi ki sıkıya gelmiyorsunuz, birde gelseniz ne olurdu acaba?Bide şaşırdığım şu oldu aradım neden sürekli arıyorsun belki işim var bekle ararım diyorum sabah kalkınca ilk benimle konuş merak ettim diyor komik ya tamam samimi olursun ama abartmak farklıdır bende kalbini kırmak istemiyorum sıkıya gelen biri değilim
Akşam eşimle konuşacağım bu fikri onada söyleyeceğim istemeden de olsa bu sabah oda girmiş oldu bu konuya en azından öyle söylersem belki dediğiniz gibi daha etkili olurKK'nın en klasik yalanı; gocağm kızıyor deyin :d genel olarak adamlar her şeye karıştığı için kimse gerçekten yadırgamıyor bunu :d
Çocuğunuz varmı şimdiki çocuklar annelerine telefonu zor veriyo çocuk YouTube dan çizgi film izliyecek bana vermiyor deyinKendi derdim bana yetiyordu birde bu çıktı unuttum gerçekten bana psikolojik baya baskı uygulamış şuan bile ona nasıl anlatacağım diye düşünüyorum
Yalan makinesine donucem :d seninle konuşurken arkadan bir iki defa kaynanam aramış ulaşamamış. Tüm sülale oturmuşlar bu kız kiminle konuşuyor diye dedikodumu yapmışlar. Sonra da kocamı doldurmuş bak seninki bir işler karıştırıyor diye. Ah cadı kaynanam deyin :dAkşam eşimle konuşacağım bu fikri onada söyleyeceğim istemeden de olsa bu sabah oda girmiş oldu bu konuya en azından öyle söylersem belki dediğiniz gibi daha etkili olur
Demekki böyle bir insana denk gelmemişsiniz bende benim gibi samimiyetin dozunu kaçırıp sıkılan arkadaşlarıma hep kızardım ama olmuyor dediğiniz gibi ben bide onada söyledim etrafımdakiler şaşırıyor sen sıkıya gelemezsin diyor diyorum konuyu değiştiyor onuda anlamak istiyorum yalnız ama insanı sıkmak bir dost edinmek değildir bunu anlatmam gerek ama nasıl anlatacağımı bilemedim buradan fikir almak için yazdımİyi ki sıkıya gelmiyorsunuz, birde gelseniz ne olurdu acaba?
Karşınızdakinin kişi normal değil tamam ama sizin de ona uyup o kadar süre telefonda olmanızın mantıklısı bir açıklaması yok
Keşke olsa ortak noktamız bu zaten onunda benimde olmuyor konuşma böyle başladıÇocuğunuz varmı şimdiki çocuklar annelerine telefonu zor veriyo çocuk YouTube dan çizgi film izliyecek bana vermiyor deyin
Çok seçenek var da sizin cesaretiniz yok