3 aylık 7 saatlik ilk ve sonBizimde kapanıyor tekrar arıyor nerede kalmıştık diyor baktı dakikası bitti görüntülü konuşmaya başladık bendede hata var ama ne bileyim bu kadar uzatacağını ömrüm boyunca kimseyle bu kadar konuştuğumu hatırlamıyorum buda ilk ve son
Şımarıyor ablası uyma ona.Bide şaşırdığım şu oldu aradım neden sürekli arıyorsun belki işim var bekle ararım diyorum sabah kalkınca ilk benimle konuş merak ettim diyor
7 saat3 aylık 7 saatlik ilk ve son
Ben işimi yapıyorum bazen hatta onunla konuştuğumu unutuyorum sesleniyor kız nerdesin diye ama garip olan hiç pes etmeden hergün aynı saatte başlaması ve aynı saatte konuşmayı bitirmesi bazen bahane uydurup kapatıyorum geri arıyor niye aramadın diyeÖzellikle böyle absürt bir durumda neden hayır demeyi bilmiyorsunuz? 7 saat ne demek hem de günün en aktif zamanları, işiniz gücünüz temizliğiniz yemeğiniz çocuğunuz da mı yok? Hayır hem de görüntülü anam mısın babam mısın kocam mısın? Onlarla bile o kadar konuşulmaz.
Çekilir dert değil bence yeterince sert değilsiniz. Açık açık bu görüntülü konuşma olayını bitirelim, hayatıma konsantre olamıyorum gerçekten bunaldım diyerek telefonu kapatın.Ben işimi yapıyorum bazen hatta onunla konuştuğumu unutuyorum sesleniyor kız nerdesin diye ama garip olan hiç pes etmeden hergün aynı saatte başlaması ve aynı saatte konuşmayı bitirmesi bazen bahane uydurup kapatıyorum geri arıyor niye aramadın diye
Bakalım yarın konuşacağım spontane gelişecek herşey şunu söyleyeceğim bunu söyleyeceğim diyemiyorumÇekilir dert değil bence yeterince sert değilsiniz. Açık açık bu görüntülü konuşma olayını bitirelim, hayatıma konsantre olamıyorum gerçekten bunaldım diyerek telefonu kapatın.
Keşkeee abartma sanatını ben dahada abartmış olsam ama ne yazkki 2 hafta olacak neredeyse öyle bıktırdı beniSanırım 7 saat diyerek mübalağa yapıyorsunuz.Taş olsa çatlar.İnsan leyla mecnun olsa bu kadar konuşmaz.
7 saat mi yanlis mi yazdiniz yedi bildigimiz 7Eşimin tarafından bir tanıdığımızın eşi Azeri burada hiç tanıdığı yakını yok tek eşi ve ailesi bizimle aynı sene içinde evlendiler ama pek görüşmezdik. Yeni yeni görüşmeye başladık ama sürekli telefondan görüntülü olsun normal olsun günün bi 7 saati telefondayız neredeyse 3 ay olacak ve artık beni sıkmaya başladı sürekli aynı konular o sıkılmadan sürekli anlatıyor. İyi biri ama nasıl ona bunun yanlış olduğunu anlatacağım bilemiyorum kendime göre özelim kalmadı sabah kalkıyor arıyor akşama kadar bana akıl verin kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim ki ?
Yani siz telefon açıkken yemek yapıp süpürge yapıp bulaşıkları makineye dizip çamaşırları asıp market alışverişi vs mi yapıyorsunuz bu durumda? Duşa nasıl giriyorsunuz? Bi de 7 saat ne dinliyorsunuz? Bi insana 7 saat ne anlatılabilir? Benim günlük mesaim 8 saatBen işimi yapıyorum bazen hatta onunla konuştuğumu unutuyorum sesleniyor kız nerdesin diye ama garip olan hiç pes etmeden hergün aynı saatte başlaması ve aynı saatte konuşmayı bitirmesi bazen bahane uydurup kapatıyorum geri arıyor niye aramadın diye
Duşa gireceğim zaman kapatıyorum zaten. Konuştum zaten 2 gündür konuşmuyoruz bana hak vermesede en azından yüzsüzlük yapmadı şükürYani siz telefon açıkken yemek yapıp süpürge yapıp bulaşıkları makineye dizip çamaşırları asıp market alışverişi vs mi yapıyorsunuz bu durumda? Duşa nasıl giriyorsunuz? Bi de 7 saat ne dinliyorsunuz? Bi insana 7 saat ne anlatılabilir? Benim günlük mesaim 8 saatdemiyor musunuz canım benim duşa girmem gerek vs diye?
Hoparlör den konuşuyordum kulağımın bir problemi olmadı o yüzden. Zaten aramızda konuştuk şuan konuşmuyoruzyarım saat kız kardeşimle konuştum kulağım felç oldu.
onu geçtim beyin kulak sağlığa fazla zararlı.(Kulaklıkda matah sayılmaz bence o kadar süreye)
Kırmadan anlat, belliki yalnızlık çekiyor.. mesela atıyorum yarım saat görüştünüz, sıkıldığınız an "benim çıkmam gerekiyor, yarın görüşürüz" diyerek alıştırabilirsin belki. Böylece hem siz hemde onun gönlü olur?Eşimin tarafından bir tanıdığımızın eşi Azeri burada hiç tanıdığı yakını yok tek eşi ve ailesi bizimle aynı sene içinde evlendiler ama pek görüşmezdik. Yeni yeni görüşmeye başladık ama sürekli telefondan görüntülü olsun normal olsun günün bi 7 saati telefondayız neredeyse 3 ay olacak ve artık beni sıkmaya başladı sürekli aynı konular o sıkılmadan sürekli anlatıyor. İyi biri ama nasıl ona bunun yanlış olduğunu anlatacağım bilemiyorum kendime göre özelim kalmadı sabah kalkıyor arıyor akşama kadar bana akıl verin kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim ki ?
Bu insan kullanmaktır, zamanınızı çalıyor siz fazla yumuşak yüzlüsunuz sanırımEşimin tarafından bir tanıdığımızın eşi Azeri burada hiç tanıdığı yakını yok tek eşi ve ailesi bizimle aynı sene içinde evlendiler ama pek görüşmezdik. Yeni yeni görüşmeye başladık ama sürekli telefondan görüntülü olsun normal olsun günün bi 7 saati telefondayız neredeyse 3 ay olacak ve artık beni sıkmaya başladı sürekli aynı konular o sıkılmadan sürekli anlatıyor. İyi biri ama nasıl ona bunun yanlış olduğunu anlatacağım bilemiyorum kendime göre özelim kalmadı sabah kalkıyor arıyor akşama kadar bana akıl verin kalbini kırmadan nasıl anlatabilirim ki ?