Dolmuştm bianda öyle yazıverdim devrik ama doğru tam doğuda geçiyorOkumadım durumumuz yoktu
Bacım bi noktalama işareti kullansana şu yazında
Günlük kitap okumamı bitirmemiş olsaydım yardımcı olurdum, ben kaçarBordo bereli üyeler bekleniyor.
Karışmaynca da olmayacaktı ki hem vicdan yapacaktık hemde diyecekti bana söyleyebilirdnz bilmiyorm valla gerçekten o kadar yoruldum ki eski anne babalara çok kızıyorm on tane çocuk getirip de hepsini iyi yetiştiremezsn biri çürük çıkar kalan dokuzunu da yakarŞok içinde okudum her şeyi resmen iki tane deli musallat olmuş biri de abiniz üstelik. Keşke abinizin o kızla evlenip evlenmemesine hiç karışmasaydınız zaten tencere kapak olmuşlar. Ortada can guvenliginiz yok anneniz babanız ne derse desin savcıya gidin. Umarım bu kadar olayın üstüne elinizde kanitlariniz vardır. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatın şahit olanlardan rica edin. Hukuki olarak çok bir bilgim yok bence sizde bir avukata flan danışın. Çok üzüldüm inşallah tez zamanda yoluna girer her şey.
Evet çünkü tam doğu kültürüDolmuştm bianda öyle yazıverdim devrik ama doğru tam doğuda geçiyor
İnsan kendi yazınca hiç dikka edemiyor aslında bazı üyeler yargılıyor ya insan bazen gereksiz detayları da yazıyor kız bize beddua etmiyor bizi tehdit ediyor o kısım hariç bire bir doğruAbisi kötü biriymiş bi kızla evlenmek istemiş kızı uyarmışlar yapma demişler abisi almış kaçırmış kız gitmiş başkasına kaçmış geri dönmüş sonra tokiden evler çıkmış kız sarmış bunlara zorluk çıkartmış sonra iftira atmış kaynımla yattın diyeceğim demiş karakola gidilmiş evleri rahatsız ediliyormuş annesi demiş oğluma siz sebep oldunuz hanımefendi diyor bu kız bize beddua ediyor çoluğumuz çocuğumuz okula gidecek ne yapıcaz?
Ben bunu anladım gerisi yok bende
Allah sabır versin ne diyeyim 3. Okumamda bu çıktı benden
Ben satarım kendi evladım için sizi ilgilendirmez diyor abim de önüne gelen yerden alışveriş yapıp babam öder diye çıkıp gidiyor dün babamla annemi karakolda ifadeye götürdüm annemi tehdit etmiş senin kafanı kesecem diye panik haliyle arabamı kaldırıma sürttüm ön tampon düştü orda dediler oh onların ahı çıktı dövmeyecektinizEvet çünkü tam doğu kültürü
Gereksiz vıcık vıcık ilişkiler
Herkesin her şeye burnunu sokması
On kardeş olunması
Vs
Bu iki insanın psikiyatri hastası olduğunu kabullenip 65 yaşında simit satan babanızı düşünün sadece
Daha fazla doğurmayın da babanıza bakın ne olur
Kelimesi kelimesine doğru ama yarın toptan gidecez delillerle tutuklanma talep edecez kardeşimde az önce dışarıyı videoeya çekti dünya kadar delil var anne babanın çok sesini çekecez ama mecbur güçlü durmak zorundayızAçılın bordo bereli geldi.
Abi savruk, iddaa falan b.k yolunda bir tip. Babayı da borca sokmuş.
Gelin hanım ondan beter iftiracı, yalancı, dümenci.
Kardeşler dayanamamis gelini dövmüş. Gelin de pislik yapıyor. Namusu kadar iftiralarla ugrastiriyormus.
Bu garipler de delilerle başımız belada diye dertlilermiş iste.
Valla uykum geldi insallah doğru anlamisimdir millete iyilik etcem diye sebep olmak var
YuhBen satarım kendi evladım için sizi ilgilendirmez diyor abim de önüne gelen yerden alışveriş yapıp babam öder diye çıkıp gidiyor dün babamla annemi karakolda ifadeye götürdüm annemi tehdit etmiş senin kafanı kesecem diye panik haliyle arabamı kaldırıma sürttüm ön tampon düştü orda dediler oh onların ahı çıktı dövmeyecektiniz