• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Kalbimde matem var.
Pro Üye
27 Şubat 2012
14.249
23.657
598
Merhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya

Ne saçma.. Orası senin de evin.. Aranızda bir tartışma yaşandıysa önce bir konuşmak, düzeltmek gerekir.. Eşin bu tartışmayı önemsememiş olmalı ki saçma bir tavır gösteriyor.. Ne olursa olsun yapıcı olmalı ve seni böyle bir sebepten kırmamalı.. Bence alttan almamalısın bir süre..

Eşinizin size ilk dengesizliği değil bu belli ki. Sizin yerinizde olsaydım eğer; asla benden özür dilemeyen insanlara bir de hizmet etmezdim. Eşimin dediği gibi çıkar anneme falan bir yerlere giderdim. eşiniz bundan dolayı ayrılmak istemeyecektir herhalde. he tabi isterse de zaten evlilik biteli çok olmuş buda bahanesiymiş der yoluma bakardım.

Aslında sen çok didiklemişsin
Evet kabalık etmişler seni ya da eşini aramayıp ama gelmek te bir adım değil mi ? İlle de özür şart mı diyecektim
Sonunu bir okudum ağzım açık kaldı
Eşin çok saçmalamış, sen onun ailesi için hazır kıta bekleyen bir hizmetçi misin sadece
Evden git diyenler olmuş ama şartlarınızı bilmiyorum, ben olsam gitmem kapımın kilidini değişirim o gelmesin

Tabiki bende söyledim altta kalmadim. Ağır da konuştum kan beynime sıçradı ve her zamanki gibi terbiyesiz edepsiz insan mısın sen herseye bi şey üretiyorsun falan falan. Yani anlıcağınız o saydı ben saydim

Eşin davet etmis olmasın onları o_Oyani benim aklıma ilk bu geldi. Ayrıca çık git ne demek :KK11: bu lafın bi karşılığı olmalı bence. Yutma bu hakareti:KK62:

Hayır o cagirmadi ama kv söylediğinde de bi de suziella ya haber verelim demedi. Oo tamam gelsinler ya nolcak demiş. KV söyledi banada

Aslında sen çok didiklemişsin
Evet kabalık etmişler seni ya da eşini aramayıp ama gelmek te bir adım değil mi ? İlle de özür şart mı diyecektiSonunu bir okudum ağzım açık kaldı
Eşin çok saçmalamış, sen onun ailesi için hazır kıta bekleyen bir hizmetçi misin sadece
Evden git diyenler olmuş ama şartlarınızı be, ben olsam gitmem kapımın kilidini değişirim o gelmesin

Ben birşeye alinamam kalbim kirilamaz insan değilim. . Ne
De olsa terbiyesizim edepsizim aile gorgusu almamış biriyim. Ooof oof

Tabiki bende söyledim altta kalmadim. Ağır da konuştum kan beynime sıçradı ve her zamanki gibi terbiyesiz edepsiz insan mısın sen herseye bi şey üretiyorsun falan falan. Yani anlıcağınız o saydı ben saydim

Yani aile içi huzursuzluğu ömür boyu sürdürmek çok yıpratıcı olur. Karşı taraf kendince adım atmış gibi. Bunda bişey yok. Arayıp haber vermeleri nezaketen gerekir. Bunların hepsi tamam da sen ne işe yarıyorsun çık git demek de şahsen benim tahammülümü aşacak bir cümle olurdu. Herşeyin dışında gelen misafirimi güzelce ağırlardım ama bu lafı da ettiğine pişman ederdim eşimi.

Eşinizin size ilk dengesizliği değil bu belli ki. Sizin yerinizde olsaydım eğer; asla benden özür dilemeyen insanlara bir de hizmet etmezdim. Eşimin dediği gibi çıkar anneme falan bir yerlere giderdim. eşiniz bundan dolayı ayrılmak istemeyecektir herhalde. he tabi isterse de zaten evlilik biteli çok olmuş buda bahanesiymiş der yoluma bakardım.

Annem babam uzakta antalyadalar ben istanbuldayim

Yani aile içi huzursuzluğu ömür boyu sürdürmek çok yıpratıcı olur. Karşı taraf kendince adım atmış gibi. Bunda bişey yok. Arayıp haber vermeleri nezaketen gerekir. Bunların hepsi tamam da sen ne işe yarıyorsun çık git demek de şahsen benim tahammülümü aşacak bir cümle olurdu. Herşeyin dışında gelen misafirimi güzelce ağırlardım ama bu lafı da ettiğine pişman ederdim eşimi.

Karşı taraf özellikle bana gelmiyor ki
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani

Nedeni belli oldu işte. Size değil istanbulu ziyarete geliyorlar. Da o kadar yasanandan sonra nasıl evinizde rahat rahat yatıp kalkacak onu merak ediyorum.
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani

O zaman gerçekten büyük bir terbiyesizlik var ortada. Nasıl konuşmadığın, dargın olduğun insanın evine gidip kalabilirsinki? Gerçekten büyükler derdi; ele karışmak türlü türlü huy öğretir diye. Çok doğruymuş. Söyleyecek bişey bulamadım.

Nedeni belli oldu işte. Size değil istanbulu ziyarete geliyorlar. Da o kadar yasanandan sonra nasıl evinizde rahat rahat yatıp kalkacak onu merak ediyorum.

Işte lafa gelince benim ailemi beğenmez. . Benim Annem daha evleneli 3 4 kez anca geldi o da zaruri oldukça. Niye gelmiyor çünkü eşimi biliyor. Elinden kumandalari aldı yaptığı yemeklere burun kivirdi vs vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back