Çiftçilik ve hayvancılık ile geçim

Peki ya siz olsanız ne yapardınız ?

• Ankete Katılan
    624
İstanbulda öyle ortam bulunur da, el yakıyolar malesef İstanbul Ufak sahil şehirleri biraz daha İstanbula göre altından kalkabilinir geliyo o yüzden.

Fesleğini domatesli sarımsaklı makarnada çok severim

Evet ilk başlarda sanırım en mantıklısı böylesi

İstanbulda öyle ortam bulunur da, el yakıyolar malesef İstanbul ☹ Ufak sahil şehirleri biraz daha İstanbula göre altından kalkabilinir geliyo o yüzden.

Fesleğini domatesli sarımsaklı makarnada çok severim
Size ozelden mesaj atcam

hiç bir alacağım hayvana para vermem alırken de hediye ederken de... koyun, inek vs hariç
Bahsettiğin gibi güvercinler piyasa ama ben de istemem hiç biri alınsın satılsın doğada gezsin gönlünce ama insanlar hobi ile başlayıp müptelası oluyorlar ve paha biçilmez hayvanları var

Çok zor olur hiç tavsiye etmem. Çocuk için asla düşünmeyin derim. Şehir çocuğuyla köy çocuğu aynı eğitimde olmaz. Sosyal çevre çok şey katıyor çocuklara. Köyde hayatı öğrenemez. Ben şehirde doğdum büyüdüm köyde görev yaptım yani köylüler gibi yaşamak bir yana sadece köyde yaşamak bile hiç çekilecek dert değil. Hastane sağlık devlet işleri avm kafe sosyal hayat eş dost akraba hepsinden mahrum kalıyorsunuz.

Bana da şehir çocuklarını günümüzde kontrol etmek çok zor geliyo

Bahsettiğin gibi güvercinler piyasa ama ben de istemem hiç biri alınsın satılsın doğada gezsin gönlünce ama insanlar hobi ile başlayıp müptelası oluyorlar ve paha biçilmez hayvanları var

Evet güvercinler de ciddi bir piyasa var. Araba karşılığında güvercin satıldığını gördüm. Bana hayrına biri yumurta verse ben hallederim gerisini : )

Baya hamaratmissin masallah canım

Yılanlardan ne istiyormuş onlarında yaşamaya hakkı var.

Aman Allahımmmmm Sırf bu nedenle tek başına tarlaya bahçeye çimenlerin otların arasina giremiyorum.Evde olması evi terketme sebebim olur.Allah korusunnnnnn.Eşiniz eve girebilecek mi tekrar

Ben köyde yaşıyorum. Evlendiğim için şehir hayatına geçicem maalesef.
İnsanlar nasıl şehir hayatını apartmanları seviyor anlamıyorum. Bana çok sıkıcı ve iç karartıcı geliyor. Müstakil evlere bayılıyorumBende bahçe falan ekmek istiyorum da bizim buralarda arazi pek yok o yüzden yapamıyorum. Kendi sebzeni meyveni çiçekleri ekmek kendin yapabileceğin erzakları hazırlamak... düşüncesi bile çok güzel
Çünkü bir şeylerle uğraşmayı emek vermeyi seviyorum. Hazırı sevmiyorum

Bu işlerden de pek anlamam ama illa bir anda bir sürü hayvan almanıza gerek yok atıyorum bir iki inek alırsınız baktınız talep çok işi de kıvırdık, yavaş yavaş artırırsınız hayvan sayısını

Evet güvercinler de ciddi bir piyasa var. Araba karşılığında güvercin satıldığını gördüm. Bana hayrına biri yumurta verse ben hallederim gerisini : )
Olsa dükkan senin abi ben de eşimin bir arkadaşından biliyorum önce ufacık bir kafesi vardı şimdi aşk yaşıyor her biriyle

Aman Allahımmmmm Sırf bu nedenle tek başına tarlaya bahçeye çimenlerin otların arasina giremiyorum.Evde olması evi terketme sebebim olur.Allah korusunnnnnn.Eşiniz eve girebilecek mi tekrar

çamaşırhane evden ayrı bir yerde : ) ev küçük olunca böyle bir çözüm ürettik

Çok zor olur hiç tavsiye etmem. Çocuk için asla düşünmeyin derim. Şehir çocuğuyla köy çocuğu aynı eğitimde olmaz. Sosyal çevre çok şey katıyor çocuklara. Köyde hayatı öğrenemez. Ben şehirde doğdum büyüdüm köyde görev yaptım yani köylüler gibi yaşamak bir yana sadece köyde yaşamak bile hiç çekilecek dert değil. Hastane sağlık devlet işleri avm kafe sosyal hayat eş dost akraba hepsinden mahrum kalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…