Hayir bence bu resmen çılgınlık delilik. Yerinizde olsam hic istemezdim. Çok zor çok kötü olmali. Ben 17 senedir hayvan besleyen birisiyim ama evcil besliyorum,onun harici apartman dairesinde ördek besledigim de oldu,ama onu bir köye gönderdim tabi ki. Camur istermiş su istermiş ördekler
cahillik iste benimki pit pit yürüyordu tuvaletini yapiodu arkasindan temizliyordum.
Bilmiyorum bence cok zor mesaketli pis kokular falan bence hayır.
Ayni zamanda cicek besliyorum,yani besliyordum 19 tane saksı çiçeğim vardi, 2 tane de sus biberi fidem. Onlarla bile bas etmek o kadar zor ki. Sula,buda,dus aldır,golge sever kimisi kimisi güneş,kimisi de mutfak mesela menekşeler mutfağı sever ortancalar da gölgeyi
ve ben ilk evlendigimde dag basi gibi bi yerde yasiyordum manzarali,orda cicekler cok mutluydu, sehre uzak ama marketi kasabi bilmemnesi herseyi vardi uzak dedigimde arabayla 10 -12 dakika tabiki ama cok zorlanmistim. Kuafor,avm,magaza,veteriner islerim için vs.
Sonra carsiya tasindim ne mi oldu ciceklerim öldü sevmediler buranin havasını ve yerleride degistigi için
Düşünün siz cilek ektiniz domates ektiniz hepsinin ihtiyaci farkli ve masraflı isler bunlar. Bir de hayvan olsa inek keci falan hayir cok zor yahuu ben istemezdim kopek gunde 3.kez gezmek istiyor mama istiyor ilgi istiyor oyun istiyor inek koyun vs bunlardan 4 5 tane olsa cok zor olmaz mi ben kopegime bakarken bazen zorlanıyorum ama sevgi iste. Sevmeyen alışık olmayan insan için cok meşakatli isler bunlar.