Şuan yazılımcıyım epeyce rahat bi işim var yani annemlere gittikçe haşır neşir oluyorum bahçe ve hayvanlarla ama tabi tamamen bi sorumluluğa sahip olmak nasıl bilemiyorumŞimdi ne iş yapıyorsunuz
Hiç benzer deneyiminiz var mı
Yani atıyorum bir firmanın insan kaynakları çalışanı iken birden koyun bakmak kolay olmasa gerek
Yani bizim amaç zengin olmaktan ziyade elimiz toprağa değsin çocuk nasip olursa bağ bahçede rahat büyüsün falan aslındaHiç maceraya atılmayın zengin olcam diye komşum eşinin tüm itirazlarına rağmen o işe girdi yuvasını bırakıp bir sene olmadan bir dünya borçla eşine geri döndü
Ah işte tam da böyle bi motivasyon arıyorum. Çocuk olmadan gözümü karartıp riskimi alıp sevdiğim güzel bi düzen oturtsam huzurlu, mutlu, sakin bi hayat sürsem peşindeyim :)Sayınpawlover
Belki okumuşsunuzdur biz her şeyi bırakıp, eşimle Asos tarafında bir köye yerleştik. Ancak bu kış evimize geçebildik öncesinde 3 sene kadar karavanda yaşadık. Şaka değil gerçek : )
Şimdi evdeyiz bahçeyi ekip biçiyoruz (ben daha elimi sürmedim her şeyi eşim yapıyor). Peki siz ne yapıyorsanız derseniz ben hayvanlara sardım. Bir tavuk kümesi yaptırıyorum şimdi benim evden güzel oldu. Etrafını taş kaplattım (hatta biraz sonra fotoğraf yollarım kümesin) sadece tavuk ve güvercinlerle uğraşacağım.
Bahçede neler yaptınız derseniz şu anda inanılmaz bir bakla topluyor eşim.
ama bunlar hobimsi hayat ! hayatınızı böyle geçindirebilir misiniz ? işte bu zor
hastalığı
üretimin çok olması vs vs vs vs fiyatları
mesela köyde tavuklara bir hastalık geldi köyde 1 tane tavuk kalmadı.
bir de şöyle tipler var emekli olup sahil kasabasına yerleşeceğim. Emekli olduğunda esas şehirde yaşa hastaneler yakın olsun : )
kişisel fikrim gözünüzü karartın ve sevdiğiniz işi yapın ....
Bizde bu sene başladık canım şimdilik 10 tane koyun 5 kuzumuz var daha devletin karşıladığı birşey olmadı ama iki üç seneye inşallah buyuturuz ama çok zevkli iş huzur veriyor insanaKızlar selamlar,
İstanbul kargaşasından kaçıp bi arsa alıp çiftçilik ve hayvancılığa soyunalım diyoruz ama altından kalkabilir miyiz, geçim nasıl olur bi türlü işin içinden çıkamıyoruz. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum yok karar veremiyorum. Bi tarafta sevdiğim, mutlu olcağıma inandığım bi yaşam. Bi yanda maddiyat olarak 0 sıkıntı çektiğim ama çokta sevmediğim bi yaşam.
İçinizde var mıdır maliyet ne kadar tutar, kazanç nasıl olur, altından nasıl kalkılır, devlet nasıl desteklerde bulunuyo bilen?
Ah işte tam da böyle bi motivasyon arıyorum. Çocuk olmadan gözümü karartıp riskimi alıp sevdiğim güzel bi düzen oturtsam huzurlu, mutlu, sakin bi hayat sürsem peşindeyim :)
Başka geçim kaynağınız var mıydı? Karavanda yaşamaya da pek razıyım geçim kaynağı olmada altından kalkabildiniz mi?
Bizde bu sene başladık canım şimdilik 10 tane koyun 5 kuzumuz var daha devletin karşıladığı birşey olmadı ama iki üç seneye inşallah buyuturuz ama çok zevkli iş huzur veriyor insanahakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Başka geçim kaynağınız var mıydı?
Bizim de bu sene 30 tane tavuk öldü arilarimiz. Öldü şükür şimdi tekrar çoğaltmaya çalışıyoz ama bu sene koyunculuga başladık hayırlısıylaSayınpawlover
Belki okumuşsunuzdur biz her şeyi bırakıp, eşimle Asos tarafında bir köye yerleştik. Ancak bu kış evimize geçebildik öncesinde 3 sene kadar karavanda yaşadık. Şaka değil gerçek : )
Şimdi evdeyiz bahçeyi ekip biçiyoruz (ben daha elimi sürmedim her şeyi eşim yapıyor). Peki siz ne yapıyorsanız derseniz ben hayvanlara sardım. Bir tavuk kümesi yaptırıyorum şimdi benim evden güzel oldu. Etrafını taş kaplattım (hatta biraz sonra fotoğraf yollarım kümesin) sadece tavuk ve güvercinlerle uğraşacağım.
Bahçede neler yaptınız derseniz şu anda inanılmaz bir bakla topluyor eşim.
ama bunlar hobimsi hayat ! hayatınızı böyle geçindirebilir misiniz ? işte bu zor
hastalığı
üretimin çok olması vs vs vs vs fiyatları
mesela köyde tavuklara bir hastalık geldi köyde 1 tane tavuk kalmadı.
bir de şöyle tipler var emekli olup sahil kasabasına yerleşeceğim. Emekli olduğunda esas şehirde yaşa hastaneler yakın olsun : )
kişisel fikrim gözünüzü karartın ve sevdiğiniz işi yapın ....
Kazen çok güzel olmuş gerçekten eşim gelince göstereceğim
Bizim de bu sene 30 tane tavuk öldü arilarimiz. Öldü şükür şimdi tekrar çoğaltmaya çalışıyoz ama bu sene koyunculuga başladık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?