- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Gerçekten var ama cins ile alakalıymış vitamin değeri aynıymış ama üç katı parya satıyorlarArkadasim da mavi yumurtlayan tavuk var .Babamin tavuklardan biri kuluckaya oturursa yumurta biriktirecek arkadaş benim icin .
Bende mavi yumurtayı dolandırık birsey saniyordum .Gercekten varmış .
Kansere iyi geliyormus dediler .Aslı varsa tabi .Gerçekten var ama cins ile alakalıymış vitamin değeri aynıymış ama üç katı parya satıyorlar
Yerleşim var mı hiç bilmiyorum ağaç sayısına göre baya uygundu bakim satılmadıysa araştırayım birazUcuza zeytinlik varsa çökün hemenbiz de bakınıyoruz çok pahalı hele de yetişkin ağaçlı zeytin sizi idare eder bir dönem yerleşim yok mu istediğiniz yerin yakınında zeytin öyle bakım isteyen birşey değil burda dağ taş zeytin
Araştırmak lazım ama ben para tuzağı diye okumuştum tadı aynı ama tabi içerler bakmak lazımKansere iyi geliyormus dediler .Aslı varsa tabi .
Nerede ilçe mi köy mü kasaba mu bunlar önemliYerleşim var mı hiç bilmiyorum ağaç sayısına göre baya uygundu bakim satılmadıysa araştırayım biraz
Ailenle biraz konuşsam da azcık motive etseler keşke beni tam da onlarınki gibi bi hayat istiyorumHepsini okuyamadım. Konu sahibi acaba nasıl bir çiftlik istiyor ??? Benim ailem köyde yaşıyor, bir arkadaş tezek kokusu falan demiş çok güldümo kadar modern koşullarda yapıliyorki artık hayvancılık, benim ailemin 100-120 tane büyük başının olduğu bir çiftliği var,ben memurum 8-17 çalis 6 ayda 1 3 kuruş zam al .benim 1 ayda kazandigimi 3 gunde kazanıyorlar .fırsatini bulsam bende giderim köyüme valla . Zorlukları yok mu elbette var ,düzeninizi kurunca yardimci alirsiniz ,hem gezersiniz hem doğallığın tadını çıkarırsiniz . Fırsatınız varsa değerlendirin derim. Kosgeb destekleri var,ayrıca genç girişimcilere 5 taneye kadar ücretsiz büyük baş hayvan veriyor devlet.
Köydeydi muğladaydı galiba öyle çok baktım ki tam hatırlamıyorum. Ama denize falan çok uzak değildiNerede ilçe mi köy mü kasaba mu bunlar önemli
Kessinlikle giderdimKöydeydi muğladaydı galiba öyle çok baktım ki tam hatırlamıyorum. Ama denize falan çok uzak değildi
Aslında çokAilenle biraz konuşsam da azcık motive etseler keşke beni tam da onlarınki gibi bi hayat istiyorum
Sormak istediklerinizi sorabilirsinizAilenle biraz konuşsam da azcık motive etseler keşke beni tam da onlarınki gibi bi hayat istiyorum
Tam da istediğim şehirAslında çok
Sormak istediklerinizi sorabilirsinizBu arada muğla da
Evet bnim komşunun ki de yeşil yumurtluyoArkadasim da mavi yumurtlayan tavuk var .Babamin tavuklardan biri kuluckaya oturursa yumurta biriktirecek arkadaş benim icin .
Bende mavi yumurtayı dolandırık birsey saniyordum .Gercekten varmış .
Kızlar selamlar,
İstanbul kargaşasından kaçıp bi arsa alıp çiftçilik ve hayvancılığa soyunalım diyoruz ama altından kalkabilir miyiz, geçim nasıl olur bi türlü işin içinden çıkamıyoruz. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum yok karar veremiyorum. Bi tarafta sevdiğim, mutlu olcağıma inandığım bi yaşam. Bi yanda maddiyat olarak 0 sıkıntı çektiğim ama çokta sevmediğim bi yaşam.
İçinizde var mıdır maliyet ne kadar tutar, kazanç nasıl olur, altından nasıl kalkılır, devlet nasıl desteklerde bulunuyo bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?