- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki üç sene önce çok çok ucuzmuş şimdi değerlendi insanlar farketti bu güzellikleri artık ama ilk hedef arsa sonra biraz zeytin bir prefabrik sonra gerisi gelir ama biz ancak hobi gibi yaparız başka yerden kaynak olmayınca zor çoluk çocukGüzel yerlerde arsalar pahalı
Kazen bey babamin 30 kadar tavuklu kumesi ve birde bir amcamizin tavuklu ordekli kumesi 2 taraf tel 2 taraf duvar .Boylemi olmalı pekte bilgim yok ama .
Kızlar selamlar,
İstanbul kargaşasından kaçıp bi arsa alıp çiftçilik ve hayvancılığa soyunalım diyoruz ama altından kalkabilir miyiz, geçim nasıl olur bi türlü işin içinden çıkamıyoruz. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum yok karar veremiyorum. Bi tarafta sevdiğim, mutlu olcağıma inandığım bi yaşam. Bi yanda maddiyat olarak 0 sıkıntı çektiğim ama çokta sevmediğim bi yaşam.
İçinizde var mıdır maliyet ne kadar tutar, kazanç nasıl olur, altından nasıl kalkılır, devlet nasıl desteklerde bulunuyo bilen?
sizinle hemfikiriz. ben de söyledim zararı olmaz diye. ama sokar, eve girer sen bilmezsin demişti bana. bizim köyde her yaz birkaç tane yılan vakası oluyor her köyde de oluyordur.Yılanlardan ne istiyormuş onlarında yaşamaya hakkı var.
Kazen bey babamin 30 kadar tavuklu kumesi ve birde bir amcamizin tavuklu ordekli kumesi 2 taraf tel 2 taraf duvar .Boylemi olmalı pekte bilgim yok ama .
Ilkkez bu kadar mimari bir kümes görüyorum
Valla eşim sürekli etkileşimde ama yok çok pahalı tam alacaktık bir tane hisseli çıktı ben istemedim ilanı geçtik artık köylülerle arazi peşinde bizimki parası da yok ki garibimin kınık biliyor musun orası bile dehşet pahalıBulursun sürekli ilanlara bak
Poyracik nasıl ?Valla eşim sürekli etkileşimde ama yok çok pahalı tam alacaktık bir tane hisseli çıktı ben istemedim ilanı geçtik artık köylülerle arazi peşinde bizimki parası da yok ki garibimin kınık biliyor musun orası bile dehşet pahalı
vallahi Allah büyük bulaşırsan gelir belanı buldurur ama ben hayvanları çok severim hibir hayvan tarafından ısırılmadım ya da zehirlenmedim. Şu yaşıma kadar şükürler olsun :)sizinle hemfikiriz. ben de söyledim zararı olmaz diye. ama sokar, eve girer sen bilmezsin demişti bana. bizim köyde her yaz birkaç tane yılan vakası oluyor her köyde de oluyordur.
Oraya da bakıyoruz çok revaçta sadık Başkan sağolsunPoyracik nasıl ?
Ben oranın sadece adını biliyorumOraya da bakıyoruz çok revaçta sadık Başkan sağolsun
O beğenmediğin hayata muhtaç kalma dua etValla şaka mısın sen inek tezegi kokusu duydunmu sen leş yani kusura bakma 2 çapa salla gör o pedikurlu ellerin be olur valla bizim dedeler köydeydi benin hicccc isim olmaz allah kimseyi düşürmesin banan göre köy butik bi köy turu olur 24 saat yeter cokk bile
Kız ben yazdan beri heryerini gezdim eşim sürekli gezdiriyor şurda arsa var burda köy var diye kafayı bozdu şimdi de bir arkadaşının yerine gitti soğan ekti her işin gününde gidip seviyor soğanlarını kıskanıncam nerdeyseBen oranın sadece adını biliyorum
Köylü milletin efendisidir. Köy olmasa ne yiyeceksin ne içeceksinValla şaka mısın sen inek tezegi kokusu duydunmu sen leş yani kusura bakma 2 çapa salla gör o pedikurlu ellerin be olur valla bizim dedeler köydeydi benin hicccc isim olmaz allah kimseyi düşürmesin banan göre köy butik bi köy turu olur 24 saat yeter cokk bile
Hiç konuşmaya değmez böyle ukala insanlarla bizim seviyemiz de olmadığı için anlamaz seniKöylü milletin efendisidir. Köy olmasa ne yiyeceksin ne içeceksin
Geçen bi zeytinlik bulduk fiyatı da uygundu, ağaçlarda yetişkindi ama işte ev bark bulmadan almayalım diye kaldı yineİki üç sene önce çok çok ucuzmuş şimdi değerlendi insanlar farketti bu güzellikleri artık ama ilk hedef arsa sonra biraz zeytin bir prefabrik sonra gerisi gelir ama biz ancak hobi gibi yaparız başka yerden kaynak olmayınca zor çoluk çocuk
Arkadasim da mavi yumurtlayan tavuk var .Babamin tavuklardan biri kuluckaya oturursa yumurta biriktirecek arkadaş benim icin .Bu arada gerçekten çok özel tavuklar yetiştireceğim şu anda araştırma aşamasındayım. Mesela Sussex, Plymount ve Ligorin listemde olan cinsler
Ucuza zeytinlik varsa çökün hemen biz de bakınıyoruz çok pahalı hele de yetişkin ağaçlı zeytin sizi idare eder bir dönem yerleşim yok mu istediğiniz yerin yakınında zeytin öyle bakım isteyen birşey değil burda dağ taş zeytinGeçen bi zeytinlik bulduk fiyatı da uygundu, ağaçlarda yetişkindi ama işte ev bark bulmadan almayalım diye kaldı yine