çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

universitede 4 yil birlikte okudugumuz bir arkadas vardi. sınifimiz kalabalik değildi zaten orta seviyede bir samimiyetumiz vardi. mezun olduktan sonra gorusemedik..bir gun toplu bayram mesaji atmis. bizim bolum de is bulmasi zor bir bolum. o da basarili biriydi merak ettim ne yapti alanda mi calisiyor baska bir alanda mi diye.

bayram mesajina karşılık verdim napuosun nasilsin ne yaptin gibi. o da bana sordu. evlendirmi alan disindq calistigimi söyledim. basladi civik civik mesajlara. once ayip olmasin diye cevapladim. baktim ilerliyor cevap vermedim. neden yazmiyorsun dedi. acik acik yazdim ben de civik civik mesajlar yazdigini ileri gittigini ve konusmak istemedigimi.

arkadaslara anlatsam inanmazlar kesin. evli olunca kolay lokma mi oluyorsun nedir nerden ne cesaretle.

velevki siz yanlis anliyor olasiniz... bosverin yanlis anlayan siz olun o da mesafesini bilsin. tavrinizi net koyun esinize de bisi olmus gibi degil ama tavirlarindan hoslanmiyormus gibi belirterek görüşmeyi kesin. ben dayanamaz direkt soylerdim tabi orasi ayri

Tabi ki eşine söyle.
İstersen yanlış anlamış ol, eşini arasın seni niye arıyor?

Ya bunun neresi dogru ki yanlıs dusunmeyim diyosun. Adam sana yuruyo ,asılıyo,yavsıyo,sana kancayı takmısdaha ne bekliyosun. Allah askına su arkadaslarda kalma olaylarını bitirin. Canım bir yolunu bul bir sorun cıkart gidip gelme olayını bitir. Aksi halde sen arkadasının kocasını ayartan göz koyan evli kadın konumuna dusersin. Kimse için onurun yuvan ayaklar altına dusurmeye degmez. Tel acınca azarla gitsin . Bir yolunu bul aile cek gorusme yi bitir

Sizde normal değilsiniz ki.
İlk aradığında hadi anladım normaldir dediniz ama diğer aramalarında neden tepki gostermediniz ?
- İletişim için eşimi ararsan sevinirim. Uygun bulmuyorum. .Diyebilirsiniz.

Sosyal medya hesabına gelince ise benim eğer o kadar eski fotoğraflarimi beğeniyor gevşek gevşek konuşuyorsa anında engellerim ve eşime durumu anlatır bir daha görüşmek istemediğimi söylerim.

Bu fikirler her yaşta insanın aklına gelecek şeyler..

Bi' de insanlar evlenince bekar arkadaşlarını eve sokmak istemezler ya hani bekar kadın/adam tehlikeli olur filan diye.Evliler de çok fena baksanıza şu hale.Evli erkek abazanlığı diye bir şey gerçekten var buna emin oldum iyice.Daha yeni evli adam , aranıyor besbelli , en yakında da sizi görmüş.Terbiyesiz yaratık.

Evlenmeden önce erkekliğini kız tavlayarak ispat ediyormuş demek ki.Evlendi ya hani erkekliğini ispat için kız tavlamaya devam etmeye çalışıyor , görüşmeyi keserdim sizin yerinizde olsam.Eşime de açık açık söylerdim mesajları da gösterirdim.Ama sıkı sıkı da tembihlerdim eşimi bir şey yapmaması için.Ortalık onursuz , şerefsiz insan dolu.

Ben ürktüm şu an.. Böyle bir şeyi eşime hemen yumurtlarım ben hayatta tutatmam çenemi.. Zaten eşimden hiçbir şeyimi gizlemem..Kaldı ki böyle bir şeyi gizlemek bana göre değil.. Ayrıca da o gerzeğe haddini bir şekilde bildirirdim.. Ağır olll mollllaaa desinler diye..!

Adamın niyeti o olmasa bile cıvık ve laubali bir tarzı var belli ki.Öyle insanlar da bir gün mutlaka insanın başına dert açar.

Şimdilik yanlış bir durum var diyemem ama olmaz diye bişey de yok.mesafe koyun.esiniz yapsa hoşunuza gitmez,demişsiniz.uzak durun

Bazı arkadaşlar da yazmış , keşke böyle şüpheli mesajlarına görüp cevap yazmasaydınız.Cevap yazmamak da bir cevaptır derler ya hani belki anlardı.Hoş anlasa da böyle biriyle görüşmeyi keserdim yine de.

Eşinize söyleyin , yok sinirli de adamı döver de yi bırakın bir yana.Erkek siniri yüzünden başka bir erkeğin laubali hareketlerine katlanmak zorunda kalmayın , gizlemeyin , burda suçlu karşı taraf , hala şöyle yapsam böyle yapsam gitmeyelim desem diyorsunuz.Neyse o.Eşiniz kendini tutmayı öğrensin.

Garip bir durum ... hoşuma gitmedi :/

Daha ne kadar yanlış yapması lazım

Normal birşey için araması bile abes.Kaldı ki başka şeyler anlatmışsınız.

Engelle,eşine rahatsızlığını ilet,başka şeylere sebebiyet verme,bitti gitti....

Adam resmen size zarf atıyor. Ölümlü yaklaşım görürse belli niyeti. Bence iletişimi kesin.

Ne hayatlar var yarabbim
Eşinin haberi var mı? O gün aradı diyelim eşine x aradı bugün diyo musun?
Adam da hııı iyi ben de onun hanıml konuştum mu diyo

Fazla muhabbet tez ayrilik getirir olayi sizinki.. 2 saatlik yol icin neden kaliyorsunuz ki? Ustelik surekli bir gorusme hali, sikilmiyor musunuz yahu? Bundan sonra ayda yilda bir gidin, kalmayin, mesajlarina da gulucuk dahil cevap vermeyin.. anlar zaten.

İnstagram'da 1000 fotoğraf mı
Eşinize söyleyin mesajları silmeyin kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…