swinger ne oluyor :)kocasını aldatan bi kadın vardı. aynı boyle eşli görüşüp adam kadının işyerine geliyordu ordan başlıyordu ilişki... ordan tanıdık gelmiş olabilir.
bana da adam baya cesur geldi. daha kötü düşündüm ben. swinger olmasın .. uçuk düşündüğüm sey tabi ama eşinin bilgisi dahilinde swinger için ikna turları diye çok uç bişi geldi aklıma. konu sahibi özür dilerim tabi dediğim gibi uc bişi. tavrınızı net koyun eşinize de söyleyin bence. boyle biriyle arkadaş kalmaya devam etmesin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız
- Konu Sahibi bikahve95
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eşimin arkadaşı ilişkide arkadaşlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
swinger ne oluyor :)
Eş değiştirme fantezisi.
Eş değiştirme fantezisi.
En baştan eşinle fark ettiğin her şeyi paylaş ilk anlatan olmak sizi %50 haklı çıkarırGarip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??
- 8 Ağustos 2017
- 437
- 315
- 23
Garip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??
Kusura bakmayın da ben sizi suçlu buldum, bir yanlışa göz yuman da yapan kadar suçludur bence.
Eşiniz diğer hanımla mesajlaşıp, gülücükleşse sizin tepkiniz ne olurdu?
Ne ayıp bişey ya... adam sarılmak istese de sarılacak mısınız merak ettim doğrusu?
Yapmanız gereken haddini bildirip, ailecek ayağınızı kesmekti. Akıllı bir kadın buna da gayet bir kılıf bulabilirdi.
:):) yalnız bu olaylar sadece 3 4 gün içerisinde geliştiKusura bakmayın da ben sizi suçlu buldum, bir yanlışa göz yuman da yapan kadar suçludur bence.
Eşiniz diğer hanımla mesajlaşıp, gülücükleşse sizin tepkiniz ne olurdu?
Ne ayıp bişey ya... adam sarılmak istese de sarılacak mısınız merak ettim doğrusu?
Yapmanız gereken haddini bildirip, ailecek ayağınızı kesmekti. Akıllı bir kadın buna da gayet bir kılıf bulabilirdi.
fazla merak iyi değildir tatlımmmm :)
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
Gülerek cevaplar verebildiğinize göre bu olayın üstesinden gelebilirsiniz tek başınıza, kolay gelsin.:):) yalnız bu olaylar sadece 3 4 gün içerisinde gelişti
fazla merak iyi değildir tatlımmmm :)
- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Malesef oluyor boyle seyler... bundan yaklasik 15 yil once yasadigimiz yerde yeni evli ayni apartmanda otura 2 aile cok samimiydi paso gidio geliyorlardi... Sonuc adam arkadasinin karisina mesajlar atmaya aramaya basladi neyseki kadin duzgunmus karsilik vermedi birbirini yediler... O mesaj atan adam karisindan bosandi evden ciktilar... Olabiliyor yani... Ben karsiyim bu sekilde asiri samimi olup evlerde kalmaya ex esime kalsa bekar arkadaslarinin da bizde kalmasini istiyordu ama ben asla kabul etmedim... Sonu malesef bu sekilde olan cok ornek var..
elbette..Gülerek cevaplar verebildiğinize göre bu olayın üstesinden gelebilirsiniz tek başınıza, kolay gelsin.
her zaman:)
hiç beklemezdim o derece yakındıkMalesef oluyor boyle seyler... bundan yaklasik 15 yil once yasadigimiz yerde yeni evli ayni apartmanda otura 2 aile cok samimiydi paso gidio geliyorlardi... Sonuc adam arkadasinin karisina mesajlar atmaya aramaya basladi neyseki kadin duzgunmus karsilik vermedi birbirini yediler... O mesaj atan adam karisindan bosandi evden ciktilar... Olabiliyor yani... Ben karsiyim bu sekilde asiri samimi olup evlerde kalmaya ex esime kalsa bekar arkadaslarinin da bizde kalmasini istiyordu ama ben asla kabul etmedim... Sonu malesef bu sekilde olan cok ornek var..
ama artık bitti arkadaşlık falan asla
- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
Ben boyle seyleri eşinize nasil söylemediğinizi anlayamiyorum. Yanlis anlasaniz bile fark etmez ki, sizi huzursuz etmis mi etmis. Artik nasil normal arkadaslik iliskinize devam edeceksiniz, nasil gidip evlerinde kalacaksiniz? Ortada yanlis bir durum varsa da eşiniz bir seyden habersiz gidip o adami arayacak halini hatrini soracak. Eşinizi düşürdüğünüz durum cok kötü. Bu yuzden eşinize soyleyip onlarla gorusmeyi kesmeniz lazim.
- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Nezaketen de olsa yolladiginiz gülücük zaten pis mideli olan karşı tarafa cesaret vermiş galiba. Insan bilemiyor belki , bu kadar samimi olduğun adama da ilk saniyede hee sen bana asılıyorsun geri bas diyememek çok normal. Sen bakma bazı bir yorumlara insan başkasından duyunca "aa ne münasebet !" Tepkisi veriyor. Ama işin icin de olmak başka tabi. Sen ilk fırsatta adama münasip bir "orda dur" mesajı ver.esli görüşmeyi de kes. Eşine olduğu gibi anlatma ama biraz tersiz bir adam olduğunu eşiyle ilgili her olayda seni aramaya kalkınca ağzının payını verdiğini gorusmek istemediğini şöyle. Eğer esin bu olayın çok üstüne giderse çok gerekirse o zaman gösterirsin mesajları.
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
hiç beklemezdim o derece yakındık
ama artık bitti arkadaşlık falan asla
Herkes bir degil iyi insanlarda var bu yasadiginiz tum insanlara mesafe koymaniza sebep olmasin... sadece bundan sonra daha dikkatli olursunuz mesela sizde kadinin esinizde erkegin nosu olmasi daha mantikli diger turlusu bana hos gelmiyor
- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
evet mantıklı, zaten eşi de adamı aradığı zaman adam eşime hediye alacaktım ya da kavga ettik ondan aradım diyecektir herzamanki gibi. konu sahibi de eşine Allah Allah geçen gün de hediye alacağım diye aradı, her gün hergün ne hediyesi falan diyerek yavaş yavaş hergün mesaj attığı ya da aradığı mesajını verebilir eşine.Çok fazla aşırı bir ilgi var bana anlamsız geldi yanii o kadar fotoğrafı beğeniyor ee eşinizde var facebookta demiyor mu neden beğeniyor diye yani görmüyor mu? ayrıca aradığı zaman siz neden hayırdır ne vardı demiyorsunuz ne bahaneyle arıyor işim var eşimi arasan diyebilirsiniz biraz daha ciddi davranmak gerekiyor demek ki bu kadar samimiyette hiç görmedim. O size iltifat ediyorsa eşin daha güzel maşallah falan diyebilirsin ya da eşimde çok beğeniyor diyebilirsin mesafe koymak da sizin elinizde cevap vermeyin hiç hatta telefonlara da bakmayın eşinize arattırın sonra ya beni aramış duymamışım arasana bakalım ne diyecekmiş deyin eşinize bir iki böyle olunca keser zaten aramayı.