- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Düşünsene adamın hiç haberi yok öğrenirse sana demez mi beni salak yerine mi koydun diye kim olsa niye söylemedin diye sinirlenir senden duysun en doğrusuçok doğru.
bu akşam konuşacağım.
cevap vermedimÇok fazla aşırı bir ilgi var bana anlamsız geldi yanii o kadar fotoğrafı beğeniyor ee eşinizde var facebookta demiyor mu neden beğeniyor diye yani görmüyor mu? ayrıca aradığı zaman siz neden hayırdır ne vardı demiyorsunuz ne bahaneyle arıyor işim var eşimi arasan diyebilirsiniz biraz daha ciddi davranmak gerekiyor demek ki bu kadar samimiyette hiç görmedim. O size iltifat ediyorsa eşin daha güzel maşallah falan diyebilirsin ya da eşimde çok beğeniyor diyebilirsin mesafe koymak da sizin elinizde cevap vermeyin hiç hatta telefonlara da bakmayın eşinize arattırın sonra ya beni aramış duymamışım arasana bakalım ne diyecekmiş deyin eşinize bir iki böyle olunca keser zaten aramayı.
bilmem ben ilk defa açtım şuanKonu tanıdık sankim
kocasını aldatan bi kadın vardı. aynı boyle eşli görüşüp adam kadının işyerine geliyordu ordan başlıyordu ilişki... ordan tanıdık gelmiş olabilir.Konu tanıdık sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?