ya çok yakınızGerçekten çok garip.. yeni evli bir de, çok mu sık görüşüyorsunuz? Ben engelleyip silerdim görmezden gelirdim. Evlerde kalma işini de yapmazdım bir bahane bulup yine sıkıştırırsa başka yerlerden son çare eşinize söyleyin bence
eşime söylersem olay çıkartır ..40 yıl önceki resimleri beğenmek sürekli aramak yok eskiden daha güzelmişsin falan ben resmen asıldığını düşünürdüm, gevşek herif
Eşinize söyleyin ve kesin görüşmeyi
Eşi de görüp bişey demiyorsa, huyu böyle olabilir. Cıvık adamlar var.ekli tabiki
görmüyor galiba daha doğrusu bu sabah oldu görse de kadın ihtimal vermez çünkü öyle bişey olamaz asla
bu sabah beğenmiş yani
Belliki adamın ilgisi var. Birlikte çok zaman geçirip samimi olmakta etkilemiş olabilir.sizce yanlış düşünmekte haklı mıyım siz olsanız benim gibi düşünür müydünüz
yok yaklaşık 1000 fotoğrafım var1000 tane foto mu beğenmiş?
adam azimli maşallah..
eşime söylesem çok kıskanç döver adamıBen evli değilim ama erkek arkadaşımla çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Kötü niyetli bakmayım dedim ama nereden tutarsam elimde kaldı. Aranıyor gevşek herif, sizden de yüz bulsa koşacak. İlk başta alt mesajlarla geri püskürtün ("Sağol X, eşim de aynı fikirde seninle" falan gibi), baktınız olmuyor eşinize de durumdan bahsederek görüşmeyi yavaştan kesin.
Ya mesela görse mesajları, niye bu herif sana yazıyor ikide bir dese, ne cevap vereceksiniz?eşime söylersem olay çıkartır ..
eşime söylesem çok kıskanç döver adamı
ben görüşmeyi azaltıp yavaş yavaş görüşmemeye bakacağım
ama yanlış düşünmekte haklıyım değil mi
çünkü benim eşim onun eşine nasılsın demekten ileri gitmiyor
bugüne kadar hiç böyle bişey düşünmedim ki..İğrençlik
Olayın buralara kadar gelmeside saçma
Bana kalırsa tepki koymakta geç kalmissiniz
öyle yapacağımYok, huylanmakta haklısınız. Zaten çoğunluk da sizinle aynı fikirde. İşte birden görüşmeyi keserseniz, eşiniz bir şeyler döndüğünü anlar, keza karşı tarafa da hissettirmemek lazım olay çıkabilir. Malumunuz karşı tarafın eşi kabul etmeyebilir, BDV konularından da bilirsiniz. Ben başta laf sokarak "Bak ne yapmaya çalıştığını anladım, geri bas" mesajı vermenizi, yok anlamazsa dediğiniz gibi yavaş yavaş görüşmeyi kesmenizi öneririm. Eşiniz nedenini sorarsa da "Muhabbetleri beni kesmiyor artık eskisi gibi" falan filan, bir bahane uydurursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?