- 30 Temmuz 2022
- 49
- 0
- Konu Sahibi Cancancan333
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık öğretmen 1 buçuk yıllık evli kadınım. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz kendisi asker. Benim sorum maaş gider gelir dengesi ve ev işi paylaşımı döngüsü. Şöyle söyleyim eşim nöbet sistemi çalışıyor fakat 1 gün nöbetçiyse 1 ya da 2 gün evde istirahatli oluyor. E haliyle evde yokken zaten ev işine karışmıyor nöbet dönüşleri de ben bekliyorum biraz ev işi yapsın bişey yapsın. Hani parayı yerken ortak sen ben yok da ev işine gelince kadın erkek işi olsun istemiyorum. Ayrıca 2 haftalık Adana’ya göreve gitmişti zaten evde yoktu bu süre zarfında hiç param var mı yok mu ne yedim ne içtim sormadı arkadaşlar normal zamanda kişisel ihtiyacım için hiç para istemedim kendinden o evde yoksa evin ihtiyaçlarını da ben aldım. Bilmiyorum nasıl anlatsam koyuyor yani bana bu durum hem evin işini temizliğini yemeğini çamaşırını yap hem de eve maddi kazanç getirmek kartlarımız birbimizde yok o benim paramı hiç sormaz Allah var ikimiz de maaşlarımızdan birer miktar birikime ayırırız yani. Ama bi kadın olsak eşimin maaşının her ay ne surumda olduğunu borcunu harcını merak ediyorum açıkçası ben de öyle müsrif biri değilim evin erzağına veririm alırsam da kıyafet alırım beğenip. Bilmiyorum arkadaş ÇALIŞAN KADINLAR NASIL GÖTÜRÜYORSUNUZ BU EVLİLİĞİ?
Not: Ev hanımı evli bir arkadaşım alma o alsın diyor sen niye alıyorsun diyor
Not: Ev hanımı evli bir arkadaşım alma o alsın diyor sen niye alıyorsun diyor