- 6 Mayıs 2010
- 11
- 0
allah sana sabır versin güzelim,çok zor birşey gerçekten ama bence tepkinizi açık bir şekilde dile getirin.gerçektende gönül koyan koysun,boşverin.benimde başıma bir kere geldi son oldu ama.doğum yaptıktan sonra aldığım doğum parasını istediler.kıyameti kopardım valla ne yalan söyleyeyim.bir dahada son oldu zaten.
annenin babanın evladı üzerinde muhakkakki çok hakkı vardır kimse inkar edemez ama ben büyüttüm,ben çektim,ben bu yaşa getirdim şimdi sende bana bakacaksın diyen bir anne-babanın sevgisindende şüphe ederim gerçekten.benimde bir evladım var,ileride bana baksın diye dünyaya getirmedimki.şuan nasıl maddi manevi kanatlarımın altındaysa,ileride evlendiği zaman hatta oda anne olduğu zamanda bu aynı olacak.ben ölene kadar çocuğum için elimden geleni yapacağım.oyüzden senin eşinin ailesi gibi düşünen aileleri çok yadırgıyorum nedense.eşinle karşılıklı oturun ciddi ciddi konuşun canım bu konuyu,ortak kararlar almaya ve bunları uygulamaya çalışın.onların dışında sizi telefonla arayanların söyledikleri ve yaptıkları büyük terbiyesizlik zaten,oyüzden hiç muhattap olup canınızı sıkmayın güzelim.önemli olan ilk önce sizin yuvanızın mutluluğu ve huzuru.3.kişilerin bunu bozmasına izin vermemeye çalışın.
çok uzun yazdım buarada,çenem düştükaydirigubbakcemile3
Kayınval,dem bir keresinde şöyle demişti (çok afedersiniz terbiyemi bozuyorum ama)
''oğullarım benim cıctığımdır'' tabi yapacaklar... ohaoldumsmile