- 30 Mart 2009
- 415
- 11
- 47
ben dırdır yaptımda ne oldu arkadaşım erkek milleti evlenince ailesine düşkün oluyor dügünde emanet takılarla evlendim herşey borçtu bide üstüne dügün paramı aldılar.6 ay aç kaldık ailem yardım etti onuda inkar ediyor.ama dırdırımla dügünde aldıkları altınların bir kısmını aldım kaynım evlenince ama kimse agbime takı takılmadı bişeyler alalım dedmedi imdiye kadar 8 sene konuşmadılar para lazım oldu düügn lcak agbi oldular bırak agbiyi babaları babalık yapmış da degil resmen anaları koca yapmış kendine ogullarıını adamı attı kadın ogullarımın parasını yiyor diye şimdi onlar kimin parasını yiyor diyorum eşime sanane benim param diyor .haklı yım fakat hep inkar hep yalan, hersöyledigini şimdi inkar ediyor eşim eskiden tek işçi maaşıyla mutluyduk yine azda olsa yardım ediyorduk ama göze görünmüyordu ama artık o eve herşeyine eşim bakar oldu benim paramıda almıyor ama neden gelecegimi onlara yediriyimki benim çocugum olmuyor hiç kimse düşünmüyor olmasa olmasın diyorlar ttabi sorun ogullarında ya bakalım artık avukat arayana kadar bekliyorum sevgi ve tek taraflı fedakarlıkla bu iş yürümez allaha havalet ettim hepsiie