Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidicem ama hersey çok değişti. öyle hergün temizlik falan yapmam. bulaşığı yıkarım yeterli. ben ordayken hergün temizlik yapıldı. yapsın onlar.bende gezicemmmmm
ee temizlik için senimi bekliyorlar bunlar canım...misafirleri gelmeden yapsınlar..temizliğe basladıklarında biz ayak altında doanmayalım bi kaç yere ziyarete gidelim de pırr..aklinialirimsmile
valla canım ben orda 2 hafta kaldım. hergün temizlik yapıldı. banada yapmak düştü tabi.2 hafta her sabah 2-3 saat temizlikle uğrastım. hadi yaptık bitane kedi evin içinde köy evi dışarı çıkıyo geri giriyo çamurlu ayaklarla. batıyo.midem kalktı orda yemin ederim. ama bu gidişimde yapmıcam. dediğim gibi bulaşıkları yıkarım.sonra gezmeye.
8 yıllık evliyim canım eşimin ailesinden çok çektim ilk evlendiğim yıllareşimin işleri çok iyiydi kayınpederim dükkandan ayrılmıyodu ortak gibi halbuki başkasının işyeri eşim yanında çalışıyor kayın peder hergün orada iş oluyor para geliyor eşim payını alınca kayınpederde eşimden para alıyor eşim asla ona hayır diyemez rahmatli annesinede diyemezdi her gün bizim evde kavga bir kenara bir kuruş koyamıyoruz kışlık evleri var kendilerinin yazlık evleri kiraydı onu eşim ödüyodu her ay ben anladım takip edipbenim eşimin yanına gitmemden yada onu aramamdan çok rahatsız oluyolardı kavga tartışma üzüntü depresyona girdim her gece kabus görüyordum hamile kalmıştım bbekte düştü 8 haftalıkken stresten eşim ne üzüldü ne sevindi herkez para derdinde oda şaşırmış ne yapıcağını bunlar yapışmış yakasınaa evliliğimin ilk yılları çok kötü geçti arkadaşlar boşanamadım bizimkiler kabul etmez hayatta ölsende kurtulsam dedim sabah akşam eşim beni itip kakıyordu onlarada birşey diyemeyince sinirini benden çıkarıyordu birde eşimi çok severek aldım evdeki tüm eşyaları kırıyordu para konusu açılınca sonra aylar sonra eşimin işi bozuldu arkadaşlar parasız kaldık bir insan buna sevinirmi ben sevinmiştim içimden sonra deliriyorum herhalde dedim kendi kendime ama eşim çok şeyi anladı işsiz kaldığında kimse aramadı yanlız kaldı mücadele etti şimdi iyiyiz çok şükür allahıma arkadaşlar çok zor büyükler büyük gibi davranmayınca allah kolaylık versin böyle sorunları olanlara ben yaşadım çok zor
cnm bende 8 yıllık evliyim şuan bizde boşanma aşamasındayız eşim evi 4 gündür terk etti..sebep çok konuluşup kavga çıkarmam.evlenirken kimse bize destek olmadı herşeyimizi kendimiz yaptık araba bile tutmaya gitmediler 3 erkek kardeşler sebebini bilmiyorum ama yyüzüm gülmüyor die dendi yıllarca benle konuşmadılar biz gittikçe kaçtılar odalarına ne bayram ne seyran.üstelik eşimden kaynaklı çocugumuzda olmuyor.eşimin işide çok ii eskiden işçiydi kuyumcu dükkan açtı para kazanmaya başladı kardeşi evlenecegi zaman aramaya başladılar kardeş oldular ve bizim kavgalar dahada çogaldı ailem kardeşim demeye başladı ve yıllarca kardeşleride iş begenip alışmadılar hep akrabaları ve eşim yardım etsin beklediler ama istemezler asla ima edip ortam yaratırlar ve borçda sayılmıyor.bana takılan takılarda emanetti dügün paramıda kaynım için onlara vermiştik oda ayrı mevzu.nitekim herkesin yaptıgı yanına kar kaldı birde üstüne eşim agbisine dükkan açtı güya ortak sermayesi yok sadece çalışıcak ortak olucak neyse o dükkan zararda.agbisini işten çıkardıgı için ailesine de bu bakıyor yani iki ev birden bakıyor.üstüne annesine lcd tv kurutma makinası,birde yatak ve baza almış hepsinide sonradan duyuyorum.nasıl insanlarsa kimsede alma oglum çocukgunuz olmuyor doktora gidin demiyor kıskanıyorum diye aileme bişey yapmamı istemiyorsun diye dırdır ediyorum diye gitti.bende beklemedeyim dava açıyormuş.inan bende dua ediyorum işleri ters tepsin bozulsun diye yüzünede söyledim....senin yazdıklarını duyunca acaba bende bunları duyacakmıyım diye kendimi avutuyorum ayrılmalımıyım halen bende kararsızımmmm offffffffff..sempatiksalakcinni
cnm bende 8 yıllık evliyim şuan bizde boşanma aşamasındayız eşim evi 4 gündür terk etti..sebep çok konuluşup kavga çıkarmam.evlenirken kimse bize destek olmadı herşeyimizi kendimiz yaptık araba bile tutmaya gitmediler 3 erkek kardeşler sebebini bilmiyorum ama yyüzüm gülmüyor die dendi yıllarca benle konuşmadılar biz gittikçe kaçtılar odalarına ne bayram ne seyran.üstelik eşimden kaynaklı çocugumuzda olmuyor.eşimin işide çok ii eskiden işçiydi kuyumcu dükkan açtı para kazanmaya başladı kardeşi evlenecegi zaman aramaya başladılar kardeş oldular ve bizim kavgalar dahada çogaldı ailem kardeşim demeye başladı ve yıllarca kardeşleride iş begenip alışmadılar hep akrabaları ve eşim yardım etsin beklediler ama istemezler asla ima edip ortam yaratırlar ve borçda sayılmıyor.bana takılan takılarda emanetti dügün paramıda kaynım için onlara vermiştik oda ayrı mevzu.nitekim herkesin yaptıgı yanına kar kaldı birde üstüne eşim agbisine dükkan açtı güya ortak sermayesi yok sadece çalışıcak ortak olucak neyse o dükkan zararda.agbisini işten çıkardıgı için ailesine de bu bakıyor yani iki ev birden bakıyor.üstüne annesine lcd tv kurutma makinası,birde yatak ve baza almış hepsinide sonradan duyuyorum.nasıl insanlarsa kimsede alma oglum çocukgunuz olmuyor doktora gidin demiyor kıskanıyorum diye aileme bişey yapmamı istemiyorsun diye dırdır ediyorum diye gitti.bende beklemedeyim dava açıyormuş.inan bende dua ediyorum işleri ters tepsin bozulsun diye yüzünede söyledim....senin yazdıklarını duyunca acaba bende bunları duyacakmıyım diye kendimi avutuyorum ayrılmalımıyım halen bende kararsızımmmm offffffffff..sempatiksalakcinni
açtım sanırım bilmiyordum..eşimin huyu iyiydi önceden eski tanıdıgım adam degil ailesiyle daha sıkı fıkı olduktan sonra bana karşı doldurdular istemiyorlarmış beni daha çok şeyler var ben taviz verdikçe eşim daha beterini yaptı seviyorum ama çok yalanlarını yakaladım yeminler ettigini gördüm çok kararsızım en kötüsüze bu zaten...bekliyorum msjlarını