- 13 Ekim 2009
- 1.989
- 3
Eşin yanında mı boşver gerisini, insan haksızlığa gelemiyor, yoksa eminim ki o yorgunluklara bile insan bir iki gün uflar, sonra geçer ama yiyici olunca insanın karşısındakiler çok zor olur bilirim, bekarken ailemin çevresi o şekildeydi, lazer ameliyat için ailemden para istemişlerdi daha neler neler, az mı sinir krizleri geçirdim evde sempatiksalakcinni git gez toz, eşinede tatlı dille beni evde tek bırakma dışarı çıkacaksan beraber çıkalım diye ikaz et, ağzımızın tadı kaçmasın de, yine isteyeceklerdir mutlaka onlara nasıl katlanılır bilmem, sadaka gözüyle bakmaya çalış. çok dillendirdiğindede eşinle aranıza sorunlar girer onlar yüzünden bozmayın aranızı
canım biz bir kez gönderdik para. ama onlar isteyip duruyolar. sorun birde tüm aile dayı amca eş dost arayıp bize kızıyor.niye vermiyomuşuz.bu hale geliyor olay.zır cahiller.dayanamıyorum ben. kendime olan güvenimi yıktlar. onlar para istedikçe tamam eşim yok diyor ama huzursuzluk oluyor. eşim evin en büyüğü.ardında evlenmeyen 3 kardesi var. düğünleri bilmemneleri. eşimde gönderelim para derse bu evlilikten hayır gelmez. olay para boyutunu aşar.bana saygısızlık yapıldığını,eşimin beni sallamadığını düşünürüm.