Çift Düğün Yapacak Gelin Adayları Buraya :)

balayına nereye gittiniz acaba canım... bizim nişan tarihimizde evlenmişsiniz mutluluklar

Benim kınam düğünde olacak😊 iki düğün olacağı için 😊 bindallı da giymicem tesettürlü olduğum için zor olur giy çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuru temizlemeler o kadar pahalımıymış yuhh diyorum yaniii bide bozuluyorsa ne gerek var zaten o kadar para veriyoruz gelinliği sonuçtaaaaaa

Aynen bana da pahali geldi ama ben kuru temizlikcilerle birebir konusmadim fiyat konusunu belki uyguna vardir.. Bozulacaksa riske de atamam dogrusu. Insallah ustume birsey dokmezsem ust kisimlarda sknti olmaz.. alt kisimlari icin ilik suyla citileyecegiz ablamla birlikte artk :))

Valla canm ben de o sekilde yapicam.. Hem zaman hem de masraf yuzunden ekstra bi de kina isine giremicem. Ilk dugunum kendi yasadigim sehirde olucak 2saat falan gelinlik giyip sonraki saatlerde bindalli giyecegim.

dörtyolda kuaförü ne yapacam ama hiç bir fikrim yokk

Ya ben de iste 2-3 haftaya gitcem esyalari yerlestirmeye artk o zaman ayarlamaya calisicam.. Internetten arastirdim biraz iskenderunda iyi kuaforler var diolar onlarla da bi goruscem

Valla canm ben de o sekilde yapicam.. Hem zaman hem de masraf yuzunden ekstra bi de kina isine giremicem. Ilk dugunum kendi yasadigim sehirde olucak 2saat falan gelinlik giyip sonraki saatlerde bindalli giyecegim.

Ben de bu sekilde istiyorum ama dugunden sonra kina olmaz diorlar. Bir de babam dugunlerin bir tanesi mevlutlu kuranli olsun istiyor. Buyuk ihtimal bizim taraftaki oyle olacak. Eger mevlutlu olursa mevludun ardindan da kina ve oynama nasil olur
bilemedim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benimde çift düğün olacak çok yorucu olacağını az çok tahmin edip 1 hafta arayla yapicaz.

Yarin akşam memlekete gidicem 12 saat yaa off 7 haziranda düğün gibi kına gecesi olacak
Ertesi gün yollara düşüp tekrar istanbula geleceğim yıllık iznim olmadığı için bir haftayı çalışarak gecireceğim 14 haziran fotoğraf cekimi olacak veee 15 haziran düğün sonra ver elini Kuşadası :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim düğünüm 3 gün arayla olacak muhtemelen çok mu yorgun oluruz acaba bilemiyorum ama mecburen öyle olacak 4 ve 7 Eylül

Benim düğünüm 3 gün arayla olacak muhtemelen çok mu yorgun oluruz acaba bilemiyorum ama mecburen öyle olacak 4 ve 7 Eylül

Benimki 7 Ağustos ve 9 Ağustos 😊 Perşembe ve Cumartesi benimki daha bi yoğun olacak ama bi an önce biter 😊iyi olur çok arayla olması iyi değil bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede ki zaten dediğim gibi mecbur olacak çünkü okullar açılması geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…