• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Düğün Yapacak Gelin Adayları Buraya :)

Tşk ederim canm daha guZellerı sizin olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım merhaba mobilyaların çok güzel olmuş gerçekten allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Tv ünitesini ve koltuklarını nereden aldığını ögrenebilir miyim:)

Merhaba arkadaşlar bende çift düğün yapacak olanlardanim hayırlısıyla 30 temmuz da kocaeli de 3 ağustosta orduda düğünüm olacak:))

Son düzenleme:
Benimde bi düğünüm antalyada diğeri ankarada olacak nişanlım mayısta asker allahın izniyle 2015 maysta döner dönmez düğünümüz olcaak:21::21::21: bizde antalyada hem kına hem düğün gibi yapıcaz önce gelinlik snra kına elbisesi.. nikahımızda antalyada kınada kıyılsın istiyorum.. o gece kınadan snra hemen yola cıkarız dio nişanlım ama cok yorgun olucaz bilemiyorumki.. ankaraya gidince kayınvalidemgide kalıcam annemlerde düğüne 1-2 gün kala gelicekler büyük ihtmal.. güzel heycanlar düşünceler bunlar rabbim hayrlısını versn:)

Benim hem Ankara hem Hatay 😊 birisi Perşembe diğeri Cumartesi 😊

Ailem Ankara'da 😊 seninde mi

Ağustos'ta canım

Sen de mi Hatay a gelin gideceksin 😊

Merkez canım 😊 nişanlımın ailesi orada. Ama evimiz Bitlis te. Hatay da ottoman palace da geçircez balayımızı 😊 sen peki

Merkez canım 😊 nişanlımın ailesi orada. Ama evimiz Bitlis te. Hatay da ottoman palace da geçircez balayımızı 😊 sen peki

Ben de dortyolda olcam canm.. Allah tamamina erdirsin mutlu mesut bi omur beraber yaslanirsiniz insallah:)) hayirli olsun simdiden

Hayırlı olsun canım senin de😊 Allah mutlu etsin bütün gelinleri 😊 sen Hatay da kuaför ayarladın mı? Ankara'da kuaföre nereye gideceksin

Hayırlı olsun canım senin de😊 Allah mutlu etsin bütün gelinleri 😊 sen Hatay da kuaför ayarladın mı? Ankara'da kuaföre nereye gideceksin

Yok daha ayarlayamadim onlari canm ceyiz sermeye gittigimde konuscam hataydaki kuaforlerle sen naptin bakabildn mi

Canım ben baktım Hatay da eylem kuaför iyi sanırım araştırdım biraz 😊

Burada da eryamanda tesettür kuaför pek olmadığı için Sincan'da kuaför baktım matmazel adı 😊

Benim hem Ankara hem Hatay 😊 birisi Perşembe diğeri Cumartesi 😊

Benimde hem kayseri hem hatay dörtyolda düğünüm olacak kayseri 4 eylül hatay daha belli değil

benim de cift dugunum olacak ilk dugunumde straplez gelinlik giymeyi dusunuyorum. ikinci dugunumde straplez gelinliğe omuzdan dantel detayı eklettirmeyi dusunuyorum. hem farklı bir hava katar hm de erkek tarafının gönlü olur :) gelinliğimin siparişini verdim. ama gelinlikçim kesinlikle gelinliği kuru temizlemeye verme taraftarı değil. cunku tasları danteli cok kötü oluyormus. sadece etek tarafı kirleneceği için ılık suya azcık deterjan koyup cok az bi çitiledikten sonra askıya asıp kurumasını bekleyin dedi. ayrıca kuru temizlemeciler 500tlye varan fiyat çıkarıyorlarmış değmez diyorlar ama tabi siz bilirsiniz yine.

ha bi de ilk düğünüm şuan yaşadığım sehirde olacak arada 1 hafta gibi zaman koymayı düşünüyoruz o arada da baba evinde kalacağım. ikinci düğünüm de düğünden sonra yaşayacağım sehirde olacak.

kuru temizlemeler o kadar pahalımıymış yuhh diyorum yaniii :p bide bozuluyorsa ne gerek var zaten o kadar para veriyoruz gelinliği sonuçtaaaaaa

Benim de çifte düğün olacak. Ekim gibi düşünüyoruz ama daha karar veremedik tam tarihe. Önümüzdeki hafta aileler konuşup kesinleştirecek. Ben de kına gecesi yapmak istiyorum düğün arkasından kına kıyafetini giyip kına yakılsa nasıl olur. Düğünden sonra kına çok mu garip kaçar?

Back