- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah canım. Her şey gönlünce olsun
Sağlık olsun :) Çok güzellermiş bu arada güle güle kullan :)
Tşk ederim canm daha guZellerı sizin olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim hem Ankara hem Hatay 😊 birisi Perşembe diğeri Cumartesi 😊
Ailem Ankara'da 😊 seninde mi
Sen de mi Hatay a gelin gideceksin 😊
Merkez canım 😊 nişanlımın ailesi orada. Ama evimiz Bitlis te. Hatay da ottoman palace da geçircez balayımızı 😊 sen peki
Hayırlı olsun canım senin de😊 Allah mutlu etsin bütün gelinleri 😊 sen Hatay da kuaför ayarladın mı? Ankara'da kuaföre nereye gideceksin
Benim hem Ankara hem Hatay 😊 birisi Perşembe diğeri Cumartesi 😊
benim de cift dugunum olacak ilk dugunumde straplez gelinlik giymeyi dusunuyorum. ikinci dugunumde straplez gelinliğe omuzdan dantel detayı eklettirmeyi dusunuyorum. hem farklı bir hava katar hm de erkek tarafının gönlü olur :) gelinliğimin siparişini verdim. ama gelinlikçim kesinlikle gelinliği kuru temizlemeye verme taraftarı değil. cunku tasları danteli cok kötü oluyormus. sadece etek tarafı kirleneceği için ılık suya azcık deterjan koyup cok az bi çitiledikten sonra askıya asıp kurumasını bekleyin dedi. ayrıca kuru temizlemeciler 500tlye varan fiyat çıkarıyorlarmış değmez diyorlar ama tabi siz bilirsiniz yine.
ha bi de ilk düğünüm şuan yaşadığım sehirde olacak arada 1 hafta gibi zaman koymayı düşünüyoruz o arada da baba evinde kalacağım. ikinci düğünüm de düğünden sonra yaşayacağım sehirde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?