Çift Düğün Yapacak Gelin Adayları Buraya :)

brcky

Avuç içi kadar mutluluk yeter :)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
396
182
53
Merhaba kızlar,

Evlenmek zor iş. Çift düğün yapacak olan bizler için çok çok daha zor olsa gerek :44: Kısmetse 2014 baharında önce İstanbul sonra Trabzon'da düğünüm olacak. Çevremde hiç böyle bir örnek yok Aynı durumda olan arkadaşlar ya da daha önce tecrübe etmiş olan arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım. Mesela ilk aklıma gelen iki düğünde de aynı gelinliği mi giyeceksiniz? İki düğün arasında baba evinde mi kalacaksınız yoksa kendi evinizde mi?

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. ben henüz evli değilim ama çevremde gördüğüm kadarıyla yardımcı olmak istedim.. çift düğün yapanlar genelde 2 şehirde de aynı gelinliği giyiyorlar ve eğer 2 düğün arasında fazla gün yoksa mesela aradaki gün sayısı 2 gün falansa erkeğin ailesinin olduğu şehre gidiyorlar..

Teşekkür ederim cevabın için. Bizim düğünler arasında 1 hafta olacak muhtemelen. İstanbuldaki düğünden sonra birkaç gün İstanbul'da kalacağız. Kendi evimiz de İstanbul'da olacak, ailem de İstanbul'da ama ben nerede kalacağım nasıl olacak bilemedim :)

hmm sizin iş epey karışık o zaman şöyle de olur İstanbul'daki düğün olur sonra yine ailenin yanında kalırsın Trabzon'daki düğüne 2 gün kala Trabzon'a gidersin oradaki düğün olduktan sonra kendi evine gider ve uzun bir dönem düğün yorgunluğu atlatmaya çalışırsın

Ben de böyle düşünüyorum aslında ama damat buna pek sıcak bakmıyor Normali nedir diye merak etmiştim :) Bu arada Allah kavuştursun az kalmış :)

Ben de böyle düşünüyorum aslında ama damat buna pek sıcak bakmıyor Normali nedir diye merak etmiştim :) Bu arada Allah kavuştursun az kalmış :)

sağolun.. çok şükür az kaldı ama bizde tükendik valla.. nasip olursa bizde mayısta evleneceğiz

Benim de önce Ankara'da düğünüm olcak. Sonra Trabzon''da.

Ankara'daki kına düğün karışık bir şey. Gelinlik giyeceğim. O akşam babamın evinde kalacağım

Ki biz kendi evimizi Ankara'da kuracağız. Neyse ertesi gün ben gene gelinlik giyeceğim kuaför saç makyaj falan. Ankara'daki düğünden sonraki gün yani, evden gelin alma denen olay olacak. Zaten o gün toplanıp Hep beraber Trabzon'a gideceğiz. Yolda kendi evime uğrayıp üzerimi değiştireceğim. Trabzon'a gidip orada bir yerlerde kalıp (birisinin evinde) ertesi gün düğünüm olacak.

Geceyi otelde geçirip sabahında erkenden hooppp balayına.

Senin düğünün ne zaman ve Trabzon'da nerede düğün yapacaksınız?

Trabzonamı gelin geleceksinn:)) bendede tam tersi olacak 2 düğün yapanlar genelde şu şekilde yapılıyor ya kız tarafı kına gecesinde kına düğün gibi karışık yapıyorlar önce gelinlik sora kına kıyafeti giyiliyor.Erkek tarafının olduğu yerdede normal düğün yada kız tarafının olduğu yerde kınadan sonraki gün kongre yapılan böyle merkezlerde ister resmi ister dini nikah kıyılıyor gelinlikle görmek isteyenler felan geliyor iste:)

Bende şu şekilde düşünüyorum memur olduğumdan eş durumdan tayin alabilmem için resmi nikah düğünden önce olması gerekiyor.
Oyüzden Kınadan sonraki gün Trabzonda dini nikahımı salonda kıydırcam İstanbuldada normal düğün yapıcaz. Eğer açık bir bayansanız bence kına gecenizi düğün gibi yapın önce gelinlik sora kına kıyafeti ben kapalı olduğum için gelinliğin başı beyaz olcak e-sora kına kıyafeti giyince başımı nasıl yapıcaz sıkıntı olur die ayrı yapmayı düşünüyorum uğraşamam diğer türlü

Son düzenleme:

ayy canım gidiyor musun Trabzon'dan.. herkes evlenip evlenip gidiyor.. bir ben kaldım Trabzon da

ayy canım gidiyor musun Trabzon'dan.. herkes evlenip evlenip gidiyor.. bir ben kaldım Trabzon da

Yok canım yaa gidecem ama dahaa çoooook var :)) daha nişan yok ortada yani yazın inş askerden gelince hemen nişan 2015 mayıs haziran gibide düğünn:))

sağolun.. çok şükür az kaldı ama bizde tükendik valla.. nasip olursa bizde mayısta evleneceğiz

Amin canım inşallah :)

Ben nişanı evde yapacağım için kına ile düğünü ayrı yapmayı düşünüyorum. İstanbulda kına ve düğün olduktan sonraki hafta Trabzonda düğün olacak inşallah. Yer ve zaman net değil ama mayıs başı Park Restaurant diye bir yer varmış orada olacak galiba. Nasıl bir yer sence düğün için? Senin düğünün nerde ne zaman olacak Trabzonda? Siz her şeyi planlamışsınız ne güzel balayı falan, bizim hiçbir şey net değil Bir de aynı gelinliği mi giyeceksin? Kirlenecek falan nasıl ayarlayacaksın?

Nişanlım Trabzonlu ama İstanbul'da yaşayacağız :) Ben kına ile düğünü ayrı yapacağım. Hepsinin heyecanını ayrı ayrı yaşamak lazım bence ya. Sen de öyle yap en güzeli. Hem kız kıza daha güzel oynanıyor kınada

Cephanelikte yapın, orası çok güzel.
Ya da az kişi olacaksanız mimoza derim ben.

Benimki 23 ağustosta Cephanelikte. Bilmiyorsan fotoğraflarına bir bak derim. Çok güzel bir yer, kır düğünü tarzında.

Aynı gelinliği giyeceğim. Çok kirlenmez umarım. Kirlenirse de hemen jet hızıyla kuru temizleme yapılır herhalde.

İstanbulda nerde oturucaksınız:) park restorrantta güzel bir salondur tam merkezde olduğu için kolay gelinip dönülür düğüne bizide çağır

Ben farklı gelinlik giymek istiyorum ama olacak mı bakalım :) Cephanelik'e baktım çok güzelmiş gerçekten. Sakıncası yoksa ne kadara anlaştığınızı öğrenebilir miyim?

İstanbulda nerde oturucaksınız:) park restorrantta güzel bir salondur tam merkezde olduğu için kolay gelinip dönülür düğüne bizide çağır

Zaten benim pek tanıdığım olamayacak, hep erkek tarafı olacak. Buyrun gelin valla :) İstanbulda nerede oturacağımız da belli değil ama Avrupa Yakasında

Organizasyon şirketi ile birlikte 16-17 bin kadar galiba. Kayınpederim üstleniyor sağolsun.

Eee kızlar bu kadar mıyız? Yok mu iki düğün yapacak başka gelin adayı, planlarınızı anlatın

kızlar bende 2014 mayıs ta çift düğün yapıcam inş bir gün arayla istanbul da kına+ nikah ankara da düğün. nikahtan sonra baba evinde kalmak ne kadar mantıklı bilemedim. acaba kendi evimde ablamla ya da arkadaşlarımla kalsam nasıl olur, daha önce bu tarz bişi yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…