• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddiyet meselesi + bu bir sorun mu?

Koç erkeği ile anlaşan var mı ki 😂Kimden duysam yaka silkiyor
Benim erkek arkadaşım koç.
Evet zor erkekler herkesin harcı değil.
Benim şimdiye kadar en sevdiğim erkek oldu hayatımda.
Bende oğlak .
İnatçı , özgürlüğüne düşkün,kıskanç yeri geldiğinde,aslında çocuk ruhlu, bazen de patavatsız olabiliyorlar.
Sadece güneş burcuna bakılmaz tabi bu adamların Venüs Mars ay yükselen nerde onlar daha önemli ilişkilerde.

Merhaba herkese.
28 yaşındayım, bunu bilerek belirtmek istiyorum. Benim yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var, erkek arkadaşım da 33 yasinda. şimdi tam bir sorun mu, değil mi bilmedigim bir durum yaşıyorum. Tartışma konularımız hep bunun üzerine.

ben ikizler burcu, neşeli, eglenceli, espri yapmayı ve gülmeyi güldürmeyi de seven biriyim. Genelde hep geyik yaptığım sosyal iliskilerim ve buna da uygun bir çevrem var. O yüzden de alışkanlık gereği erkek arkadasimla da çok fazla ciddi konuları konuşamıyorum. Genelde daha geyik kafasindayim, o da benim her cumlemi ciddiye aldığı için sürekli olarak saçma sapan mevzulardan tartışma çıkıyor. Biraz çocuksu kalıyorum galiba ona kıyasla... Benden beklediği daha ciddi ve ileriye yönelik konuşmalar yapmam... Bense yeri gelince yapıyorum bunu zaten ama o hep beni öyle görmek mi istiyor, ne istiyor cozemedim :/

Bİr süre sonra kendimi törpüleme ihtiyacı duymaya başladım. Bu beni bir tık rahatsız hissettiriyor. Bir yandan da olması gereken budur diyerek ayak uydurmaya çalışıyorum ama ne bileyim, ben kıpır kıpır biriyim, o sakin biri. Ben daha günlük konuşmalar peşindeyim, o daha ciddi...

gerçekten sorun olmaya başladı daha da çok başındayız ve her gün bu konuda bir ufak tartışma çıkıyor. Yaşımdan dolayi bir olgunluk bekliyor sanırım ama olduramiyorum .:KK43:

haklı mı yoksa haksız mı ya da bu aslında bir sorun mu ? Emin olamiyorum. Gerçekten tek derdim bu olsun minvalinde bir konu bu ama inanın ki onlarca kez aynı sorunu yaşayınca birileri bana akıl versin istedim.
Lütfen törpülemeyin kendinizi. Ben çok severim kıpır kıpır neşeli insanları. Bana ekstra enerji veriyor sizin gibiler.

Koçlarda aslında çok ciddi tipler değil şaşırdım tabi adamda Satürn enerjisi varsa bilemem.
Koç bence biraz olgun kadın seviyor yani genelde koçların partnerlerine bakınca daha olgun ,yanında şımaracağı aynu zamanda anlayışlı güçlü kadınlarla daha uzun ilişkiler yaşıyorlar .
Ben kendi ilişkim için konuşmuyorum böyle gördüm genelde çevremde.
Elde tutmak da çok zordur çünkü geneli flörtöz oluyor.

Yapmayın bunu ablam ikizler burcu evlilik öncesi nasıl neşeli etrafına neşe saçan bir insandı. Eniştemde sizin dediğiniz gibi şuan kendi bile kendine inanamıyor tüm çevresi onu gördüğünde inanamıyor. İlişkilerin sırrı şu: iki tarafta birbirini oldugu gibi değiştirmeden seviyorsa öyle sürdürsün, yoksa başkasını bulsun.

Merhaba herkese.
28 yaşındayım, bunu bilerek belirtmek istiyorum. Benim yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var, erkek arkadaşım da 33 yasinda. şimdi tam bir sorun mu, değil mi bilmedigim bir durum yaşıyorum. Tartışma konularımız hep bunun üzerine.

ben ikizler burcu, neşeli, eglenceli, espri yapmayı ve gülmeyi güldürmeyi de seven biriyim. Genelde hep geyik yaptığım sosyal iliskilerim ve buna da uygun bir çevrem var. O yüzden de alışkanlık gereği erkek arkadasimla da çok fazla ciddi konuları konuşamıyorum. Genelde daha geyik kafasindayim, o da benim her cumlemi ciddiye aldığı için sürekli olarak saçma sapan mevzulardan tartışma çıkıyor. Biraz çocuksu kalıyorum galiba ona kıyasla... Benden beklediği daha ciddi ve ileriye yönelik konuşmalar yapmam... Bense yeri gelince yapıyorum bunu zaten ama o hep beni öyle görmek mi istiyor, ne istiyor cozemedim :/

Bİr süre sonra kendimi törpüleme ihtiyacı duymaya başladım. Bu beni bir tık rahatsız hissettiriyor. Bir yandan da olması gereken budur diyerek ayak uydurmaya çalışıyorum ama ne bileyim, ben kıpır kıpır biriyim, o sakin biri. Ben daha günlük konuşmalar peşindeyim, o daha ciddi...

gerçekten sorun olmaya başladı daha da çok başındayız ve her gün bu konuda bir ufak tartışma çıkıyor. Yaşımdan dolayi bir olgunluk bekliyor sanırım ama olduramiyorum .:KK43:

haklı mı yoksa haksız mı ya da bu aslında bir sorun mu ? Emin olamiyorum. Gerçekten tek derdim bu olsun minvalinde bir konu bu ama inanın ki onlarca kez aynı sorunu yaşayınca birileri bana akıl versin istedim.
Şu yaştan sonra anlamaniz lazım ooldugunuzhali seven birini bulmaniz gerektigini

Merhaba herkese.

Ay bende ikizlerim aynı böyleyim ama genelde hayatıma giren erkekler çocuksu yönümü severlerdi. He Şuan hayatımdaki insanda bunu seviyor. Yerine göre evet ciddi olunur ama ne o öyle sürekli ciddi olamıyoruz ki biz 🤭 Bir kere ikizler burcu girdiği ortama neşe saçar ne istiyor bu adam böyle bulmuş neşeli şen şakrak birini 😍

Erkek arkadasınız koc burcuymus. Bende yükselen ikizler olarak son iliskimdeki erkek arkadasım koc burcuydu cok eglenirdik. Müthiş sohbetlerimiz oluyordu. Ben cidden eglenceli sohbetleri ates, hava burclarında yakalıyorum mesela. Muhtemelen sizinkinin haritası daha cok toprak elementiyle doludur yada su. Şen şakrak eglence gırgırı cok sevmezler.

Baskınlık olarak yükselenimi cok tasıdıgım icin sizi anlıyorum ben. Acılarımla bile dalga gecerim, elbet ciddi anlarımda oluyor. Ama ne yaparsam yapayım koclarla cok iyi arkadas olsam da asla özel olarak olmuyor :) siz uygunsunuz çok yürümez.

Koçlarda aslında çok ciddi tipler değil şaşırdım tabi adamda Satürn enerjisi varsa bilemem.
Koç bence biraz olgun kadın seviyor yani genelde koçların partnerlerine bakınca daha olgun ,yanında şımaracağı aynu zamanda anlayışlı güçlü kadınlarla daha uzun ilişkiler yaşıyorlar .
Ben kendi ilişkim için konuşmuyorum böyle gördüm genelde çevremde.
Elde tutmak da çok zordur çünkü geneli flörtöz oluyor.
Hiç ciddi tipler degil evet. Benim karsıma cıkan koclar degildi. Zaten ateş elementleri kıvrak olur duramazlar yerinde. Ve çok flörtöz olurlar kadına doyamazlar kadınlara düşkünler.

Burçlara inanmam aslında ama ben de ikizler burcuyum ve asla oğlak burçlarıyla yapamadım. Elbet hepsi öyle değildi ama bana kendini çok fazla önemseyen, sürekli itibarını düşünen insanlar denk geldi ve ortak nokta bulmaya çalışmıyor, doğru olanın bu olduğunu savunuyolardı, yönetmeye çalışıyorlardı. Çok bunaltıcıydı gerçekten. Gülecek yer arayan ben resmen bir zaman sonra soldum, olgunluk böyle bir şey değil bence.
Benim için ilişkideki en önemli şeylerden biri eğlence anlayışının uyması, kendinizi değiştirmeye çalışmayın. Bir süre sonra elinizde sohbetten başka bir şey kalmayacak,iletişime önem veren birisiniz belli ki.

Burçlara inanmam aslında ama ben de ikizler burcuyum ve asla oğlak burçlarıyla yapamadım. Elbet hepsi öyle değildi ama bana kendini çok fazla önemseyen, sürekli itibarını düşünen insanlar denk geldi ve ortak nokta bulmaya çalışmıyor, doğru olanın bu olduğunu savunuyolardı, yönetmeye çalışıyorlardı. Çok bunaltıcıydı gerçekten. Gülecek yer arayan ben resmen bir zaman sonra soldum, olgunluk böyle bir şey değil bence.
Benim için ilişkideki en önemli şeylerden biri eğlence anlayışının uyması, kendinizi değiştirmeye çalışmayın. Bir süre sonra elinizde sohbetten başka bir şey kalmayacak,iletişime önem veren birisiniz belli ki.
Biz oğlaklar kendimizi önemseriz ama haklısın .
Dediğimiz dediktir doğru bildiğimizi savunuruz ki genelde doğruyu söyleriz.o yüzden kolay kolay fikir değiştiremeyiz.
Yalanı sevmeyiz zaten kimse bize yalan söyleyemez inanmış gibi yaparız aslında karşımızdaki inandı diye düşünür inanmayız hiç kimseye güvenmeyiz .
Çok şüpheciyizdir .

Sizin mizacınız bu demek ki. Herkes ciddi, ketum olmak zorunda değil. Bu işte bir yanlış yok. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeli. Etmiyorsa sizin bu kişiliğinize bayılıp ne güzel eğlenceli, şen şakrak birisi, içimi açıyor diyecek yeni insanlar aramanızı öneririm.

Ciddilestigim anlar illaki oluyor da o asker ve sanırım günü veya hayatı bana göre daha ciddi ilerlediği için benden de aynını bekliyor
Ben her an ciddi olamıyorum ona kıyasla daha geyik yapar vaziyetteyim
Yani her şey yerinde ve zamanında güzel. Geyiğin de ciddiliğin de bir zamanı var.

Mizaç çok önemli. Siz birbirinize uygun değilsiniz. Siyasi görüşünüz aynı olabilir ama kişilik yapınız birbirinizden çok farklı. Sürekli ciddiyetsiz konuşan, geyik yapan bir adamla anlaşamam mesela. Bu sürekli somurtmak ya da hep ciddi olmak anlamına gelmiyor. Espri de yapılır, gülünür de. Ama ben bunların dozunda olmasını seven bir insanım. Boyum kısa olmasa ve zayıf olmasam özel harekatçı olmak isterdim. Zaten erkek arkadaşınız da askermiş.

Kendinizi değiştirmek rahatsız hissettiriyorsa bence yol yakınken ayrılmanız daha iyi olur. Gelecekte daha büyük uyumsuzluk yaşarsınız.

Back