Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ciddiyet meselesi + bu bir sorun mu?
- Konu Sahibi clwean
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ilişki aşamaları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.518
- 308
- 34
bazı konularda fikirlerinizin uyuşması o kişinin doğru olduğunu göstermez. bir insan her şeyiyle bir bütün. ailesi, yaşam alışkanlıkları, karakteri. hepsinin belli bir uyumda olması lazım ki ilişkiler sağlıklı ilerlesin. mesela hayata bakış açınız, inançlarınız, siyasi görüşleriniz aynı olabilir ama bu yine de anlaşabileceğiniz anlamına gelmez. sanırım sizin de kafanıza takılan bu.Öyle mi dersiniz , kafa yapisi yüzünden çok sıcak bakıyordum ben ilişkiye başından beri ama sanırım bu karakter ayrımına gelince ipler geriliyor gerçekten . Belki de haklisiniz
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ya bunu ben de yaşıyorum uzaktan o esprileri anlamak zor çocuk büyük ihtimalle evlenme odaklı . Agirbaslilik bekliyor ama bu sen degilsin. Buluşunca anlat kendini durumu baktın olmuyor zorlamaYa daha ziyade uzak mesafeden dolayı telefonla iletişimde sıkıntı çıkıyor , buluşunca mimikler olsun hal tavır olsun belli ediyor kendini ve sıkıntı yaşamıyoruz ama asker ve uzak bir şehirde baya , benden sanırım dişe dokunur bir ciddiyet istiyor , hani sağlam adımlar atmak istiyor diye düşünüyorum.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Evet eevt tam olarak dediğiniz gibi, mantıken olmaması için tek bir sebep yok diyeceğiniz türden bir uyum var ama iş benim ciddiyetsizligim veya benim doğal halime gelince biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bir yandan da beni ciddi görmek istemekte haklı mıdır diye ondan sorguladım aslındabazı konularda fikirlerinizin uyuşması o kişinin doğru olduğunu göstermez. bir insan her şeyiyle bir bütün. ailesi, yaşam alışkanlıkları, karakteri. hepsinin belli bir uyumda olması lazım ki ilişkiler sağlıklı ilerlesin. mesela hayata bakış açınız, inançlarınız, siyasi görüşleriniz aynı olabilir ama bu yine de anlaşabileceğiniz anlamına gelmez. sanırım sizin de kafanıza takılan bu.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Yani beni daha ciddi ve olgun görmek istiyor karsisinda , bunu dile getirmese de çoğu zaman anlıyorum çünkü zaten birkaç kere dile getirmişti .Her şeye dalga geçen biriyle ben de yapamazdim galiba ama karşinizdaki için devamli ciddi konuşmak istiyor demişsiniz her gun her dakika ciddi ne konusuyor ne konusmak istiyor. Gunluk konuşmalar olmasi normal yani
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Sevgili konu sahibi size bir tavsiyem var. uzun sure sayilmasa da hatri sayilir yillardir evliyim. Iki de cocugum var. size verecegim tavsiye su ki evleneceginiz insanla muhabbetinizin iyi olmasi cok onemli. Sizin muhabbet etme meselesinden daha simdiden tartisiyor olmaniz bence dikkat edilmesi gereken bir durum. Cozumu de karsinizdaki insan sizi begensin diye kendinizi degistirmek degil…
Gercekten uygun musunuz buna karar verin. Asktan sehvetten kör olmus bi sekilde degil, ciddi anlamda oturup, bu kisi gercekten size uygun mu? Sevgiliniz olmasaydi en yakin arkadasiniz olabilir miydi bir dusunun.
Gercekten uygun musunuz buna karar verin. Asktan sehvetten kör olmus bi sekilde degil, ciddi anlamda oturup, bu kisi gercekten size uygun mu? Sevgiliniz olmasaydi en yakin arkadasiniz olabilir miydi bir dusunun.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Ben işte tam da bu noktada ikilem yaşıyorum. Yani o sanki haklıymış gibi geliyor , bir yanım adam haklı diyor, bir yanım niye degiseceksin diyor. Asker olduğu için de hep bir ciddiyetin icerisinde ve beni de öyle görüp algılıyor sanırım.Partnerimin Sürekli geyik yapan biri olması ben ciddi rahatsız ederdi. Tabiki kendinizi olmadığınız biri gibi göstermeyin ama sizinle yapmak istediği ciddi ve aklı selim sohbetleri geyiksohbeti ve esprilerle baltalamayın bence çünkü bir süre sonra irrite olmaya başlayabilir. Ve evet askerlerde şaka yollu yapılan şeyleri ciddiye alma olayı çok oluyor çünkü adamların hayatı ciddi şeyler üzerine kurulu.
İkilemimin sebebi direkt yazdığınız yorumda saklı aslında. Teşekkür ederim yazdiklariniz icin.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Benim için de muhabbet sohbet o kadar önemli ki, normalde en başında bana ayak uyduruyordu ama sanirim zamanla birlikte daha ciddi görmek istedi veya istiyor ve ben hala en başında olduğum gibi olunca da , artık bir iki defa ciddi ciddi "çocuksu olduğumu" söyleyince, bu konuyu aşamaz olduk.Sevgili konu sahibi size bir tavsiyem var. uzun sure sayilmasa da hatri sayilir yillardir evliyim. Iki de cocugum var. size verecegim tavsiye su ki evleneceginiz insanla muhabbetinizin iyi olmasi cok onemli. Sizin muhabbet etme meselesinden daha simdiden tartisiyor olmaniz bence dikkat edilmesi gereken bir durum. Cozumu de karsinizdaki insan sizi begensin diye kendinizi degistirmek degil…
O asker ve ciddi bir mesleki hayatı var , galiba onu bu da etkiliyor.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Bunu bugün konuşmayı düşünüyorum, çünkü içime dert olmaya başladı. Ne diyeceğini merak ediyorumZıt kutuplar birbirini çeker ama iş değiştirmeye varıyorsa orda bir sıkıntı var. Bence tanıdığın insanı değiştirirsen artık sevdiğin insan olmicam düz bambaşka biri olucam bunu mu istiyorsun diye sorun.
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Herkes degismeyin falan diyor ama ben farkli düşünüyorum. Insaniz yanliş davranişlarimiz ola bilir. Ben boyleyim boyle kabul et kafasindansa yanlişlarimizi soyleyerek kendimize çeki duzen vermemiz daha sağlikli olacaktir. Bence bunu dogru karşilamak olgunluk belirtisi. Diger yandan sizin neşeli diye tabir ettiginiz karakteriniz belki de arkadaş cevresinde normal gorunse de diger insanlar tarafindan her lafa gulen, yersiz şakalar yapan biri gibidir. Çunki oyle bir arkadaşim var. O kadar anlamsiz şeylere espri katiyor ki dişaridan gerçekten çok çocuksu gorunuyor. Ne kizlar ne de erkekler herseye gulen, yeri olmasa bile herseyi espriye vuran, hayati sallayan birini pek tercih etmez. Ama bu sizin muhakkak ki degişmelisiniz anlamina gelmez. Karakterleriniz uymuyorsa siz ciddi olamiyorsaniz ve o da esprili yapinizi anlamiyorsa ayrilin. Hayat biraz ileriye donuk ciddi düşünmemizi gerektiriyor. Kimse için degilse de kendiniz için bu yonunuzu geliştirin.Merhaba herkese.
28 yaşındayım, bunu bilerek belirtmek istiyorum. Benim yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var, erkek arkadaşım da 33 yasinda. şimdi tam bir sorun mu, değil mi bilmedigim bir durum yaşıyorum. Tartışma konularımız hep bunun üzerine.
ben ikizler burcu, neşeli, eglenceli, espri yapmayı ve gülmeyi güldürmeyi de seven biriyim. Genelde hep geyik yaptığım sosyal iliskilerim ve buna da uygun bir çevrem var. O yüzden de alışkanlık gereği erkek arkadasimla da çok fazla ciddi konuları konuşamıyorum. Genelde daha geyik kafasindayim, o da benim her cumlemi ciddiye aldığı için sürekli olarak saçma sapan mevzulardan tartışma çıkıyor. Biraz çocuksu kalıyorum galiba ona kıyasla... Benden beklediği daha ciddi ve ileriye yönelik konuşmalar yapmam... Bense yeri gelince yapıyorum bunu zaten ama o hep beni öyle görmek mi istiyor, ne istiyor cozemedim :/
Bİr süre sonra kendimi törpüleme ihtiyacı duymaya başladım. Bu beni bir tık rahatsız hissettiriyor. Bir yandan da olması gereken budur diyerek ayak uydurmaya çalışıyorum ama ne bileyim, ben kıpır kıpır biriyim, o sakin biri. Ben daha günlük konuşmalar peşindeyim, o daha ciddi...
gerçekten sorun olmaya başladı daha da çok başındayız ve her gün bu konuda bir ufak tartışma çıkıyor. Yaşımdan dolayi bir olgunluk bekliyor sanırım ama olduramiyorum .
haklı mı yoksa haksız mı ya da bu aslında bir sorun mu ? Emin olamiyorum. Gerçekten tek derdim bu olsun minvalinde bir konu bu ama inanın ki onlarca kez aynı sorunu yaşayınca birileri bana akıl versin istedim.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Evet bir bakıma doğru fakat başında o da benim gibiydi 1 aydır falan bu konuya biraz takıntılı yani ciddiyet görmek istiyor gibi daha ziyade
Sadece 3 aydır devam eden ve büyük çoğunluğu telefon üzerinden ilerleyen bir ilişkide geleceğe dönük ve ciddi konuşmalar yapmadığınız için sizi eleştiriyor. Doğru mu anlamışım?
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Ciddilestigim anlar illaki oluyor da o asker ve sanırım günü veya hayatı bana göre daha ciddi ilerlediği için benden de aynını bekliyorYa ben pek anladım hiç mi ciddi konu konuşmuyorsunuz günlük hayatınızda? Her şey her dakika güllük gülistanlık olamaz sonuçta. Ciddi bir durum olunca ciddi konuştuğunuzu var sayıyorum? Başka ne bekliyormuş ki?
Ben her an ciddi olamıyorum ona kıyasla daha geyik yapar vaziyetteyim
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
Ben de o yüzden tereddütle yaklaştım. Haklı gibi gelmese dert etmeyecektim ama bana haklıymış gibi geliyor. Sağlam adım atmak istiyor fakat karşısında kendi tabiriyle ciddi olmayan birini görmek istemiyor olabilir.Herkes degismeyin falan diyor ama ben farkli düşünüyorum. Insaniz yanliş davranişlarimiz ola bilir. Ben boyleyim boyle kabul et kafasindansa yanlişlarimizi soyleyerek kendimize çeki duzen vermemiz daha sağlikli olacaktir. Bence bunu dogru karşilamak olgunluk belirtisi. Diger yandan sizin neşeli diye tabir ettiginiz karakteriniz belki de arkadaş cevresinde normal gorunse de diger insanlar tarafindan her lafa gulen, yersiz şakalar yapan biri gibidir. Çunki oyle bir arkadaşim var. O kadar anlamsiz şeylere espri katiyor ki dişaridan gerçekten çok çocuksu gorunuyor. Ne kizlar ne de erkekler herseye gulen, yeri olmasa bile herseyi espriye vuran, hayati sallayan birini pek tercih etmez. Ama bu sizin muhakkak ki degişmelisiniz anlamina gelmez. Karakterleriniz uymuyorsa siz ciddi olamiyorsaniz ve o da esprili yapinizi anlamiyorsa ayrilin. Hayat biraz ileriye donuk ciddi düşünmemizi gerektiriyor. Kimse için degilse de kendiniz için bu yonunuzu geliştirin.
Ben bu yüzden törpüleme ihtiyacı duydum kendimi zaten.
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
Evet bir bakıma doğru fakat başında o da benim gibiydi 1 aydır falan bu konuya biraz takıntılı yani ciddiyet görmek istiyor gibi daha ziyade
Anladığım kadarıyla mizacınız uyumlu değil. Çiftler birbirlerinin hatalarını söyler, karşısındaki daha iyi olsun ister. Ama karşınızdaki kişi siz daha iyi olun istemiyor. Siz onun istediği gibi olun istiyor.
- 23 Şubat 2023
- 70
- 89
- 3
İşte beni tereddüde düşüren de bu, olgun bir dille söylemişti ciddi olmadığımı öyle eleştirir gibi değil de. İnanın bilmiyorum, minik bir sorun gibi geliyor bazen bana bu durum, bazen büyüyor gözümde.Anladığım kadarıyla mizacınız uyumlu değil. Çiftler birbirlerinin hatalarını söyler, karşısındaki daha iyi olsun ister. Ama karşınızdaki kişi siz daha iyi olun istemiyor. Siz onun istediği gibi olun istiyor.
Evlilik çok ciddi bir mesele ve ben biraz o yola girmekten cekiniyor da olabilirim.
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
İşte beni tereddüde düşüren de bu, olgun bir dille söylemişti ciddi olmadığımı öyle eleştirir gibi değil de. İnanın bilmiyorum, minik bir sorun gibi geliyor bazen bana bu durum, bazen büyüyor gözümde.
Evlilik çok ciddi bir mesele ve ben biraz o yola girmekten cekiniyor da olabilirim.
Evliliğe hazır hissetmiyorsanız hazır değilsinizdir. Ben mizacımı değiştirmek isteyen biriyle birlikte olmak istemezdim.
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Sizi ele gecirmis gibi gorunuyor. Kendi iletisim seklinizi “sorunlu” hale getirmis. Yani burda sanki kabahati olan, sorunu olan sizmissiniz gibi, kendinizde kusur arar hale gelmissiniz. Ayni sekilde siz de “öf sen de cok ciddisin. Biktim artik” tavri icinde olabilirdiniz. Ama onu gozunuzde cikardiginiz yerde sanirim o kusursuz, siz kusurlu kalacaksinizİşte beni tereddüde düşüren de bu, olgun bir dille söylemişti ciddi olmadığımı öyle eleştirir gibi değil de. İnanın bilmiyorum, minik bir sorun gibi geliyor bazen bana bu durum, bazen büyüyor gözümde.