- 12 Mayıs 2014
- 108
- 4
-
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Yakın zamanda içiniz çok sıkılmış ya bazı sorunlar yaşamışsınız ya da kendi kendinize bazı şeyleri dert edinmişsiniz ama çabuk atlatmışsınız. Uzun bir yolunuz var gibi görünüyor ama bir sıkıntı sizi de beraberinde bekliyor. Burnu sivri ya da uzun keskin gözlü bir erkekle bir tartışmanız var size bağrıyor adeta. Elinizden yakın zamanda yüklü para çıkartmışsınız ya da çıkartacaksınız. Gezmeyi seven birisiniz sanırım bu uzun yolculuk anlamında değil arkadaş çevrenizle buluşup gezmek kafa dağıtmak gibi... Yakın zamanda bir düğün var etekleriniz uçuş uçuş dans ediyorsunuz mutlu bir evlilik olucak. Haneniz çok temiz lakin dışarıdan sıkıntı var aileye doğru. Sevgilinizin birşeyine çok kızmışsınız ya da kızacaksınız o da diz çöküp kafasını sizin kucağına koyup pişmanlığını dile getiriyor üzgün gibi bir durum olucak canınızı çok sıkacak bu durum ama daha sonra sarmaş dolaş çıkmışsınızSizin evlenmenizi istemeyen biri var çevrenizden dikkat edin o kişiye... E ya da F harfi çıkmış. Siz çok çabuk nazara gelen birisiniz o yüzden bol bol dua edin kem gözlerden korunmak için. İnternetten ilk defa fal bakıyorum umarım anlatabilmişimdir iyi geceler
Tarotda bakarmisin?
Hayatinizda ki erkek sizi çok mutlu ediyor adeta ayaklarinizi yerden kesmiş. İcinz temiz ama siz nedensiz yere kendinizi biraz sikmissiniz. yuzu genis bir erkek sizinle ilgili bir sey duyup cani sikilacak. Karisiklkk var hayatinizda cozrmedigim. eger bir ilskiniz varsa bu ilskiyi kiskanan fare gibi bir dusmaniniz cikmis hic guzel degil. Tertemiz bir A harfi var. Elinizden ufak miktarda para cikiyor ve cok istediginiz bir sey yakinda olucak
Cikti cogu sey sadece o uzun sacli bayan ben olabilirim düsündüm f ve e harfi o bayanda mi geciyor?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[/QUOTE
Tam hatirlayamadim kusura bakmayin
Lene helal olsun çok güzel bakiyorsun gerçekten. Evet iki ayri ödenecek toplu para var gerçekten. Tüp bebek yaptiracagiz bu yüzden Ben çok karisigim gercekten. Iki erkegin neden kavga ettigini bende bilemiyorum. Evliyim evet dogru. Falda ki karisiklar sanirim gercekten benim kararsizliklarimdan kaynaklaniyor. Cok sagol lene.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekürler cnm.evet beklediğimz bi haber var bu haber olumlu mu olr hayrlı mı olr bılmıyorum sen bu konuda bısey soylemek ıster mısın cnm.nişnlım cok dusunceli evet :) bi yerden iş teklifi geldi ondan haber bekliyoruz.ailemin tek bi isteği var bi an önce evlenmem hayırlısyla.
Bakarim tabi ki yukleyin fotograflari. Bana da tarot bakarsaniz çok sevinirimLene yarin kahve iciem, bana da bakar misin? Ben de sana istersen iskambil/kahve bakarim.
nolur nolur banada bakın lütfen pleasbakıcaksanız akşam içer atarım
Oncelikle merhaba aceba banada bakabilirmisinz cok istedigim bisi var sadece onu bile bilsem yeter
Evet olumlu falinizda kotu birşey goremedim
anneme ve bana bakabilir misiniz?
annemin;
Eki Görüntüle 1120582 Eki Görüntüle 1120583 Eki Görüntüle 1120584
benim;
Eki Görüntüle 1120585 Eki Görüntüle 1120586 Eki Görüntüle 1120587
Slm canim seni tekrar rahatsiz edicem son defa bir arkadas var acil baktirmak istiyor falina acaba bakabilirmisinEki Görüntüle 1121808 Eki Görüntüle 1121809 Eki Görüntüle 1121811
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü