Ciddi anlamda fal bakan

Oncelikle merhaba aceba banada bakabilirmisinz cok istedigim bisi var sadece onu bile bilsem yeter

Teşekkür ederiiim ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm canim seni tekrar rahatsiz edicem son defa bir arkadas var acil baktirmak istiyor falina acaba bakabilirmisin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Rica ederim iyi geceler

Evet olumlu falinizda kotu birşey goremedim

misschery bana iskambil bakabilir misin? Pek baktıramadım şimdiye kadar da:)

Annenizin fali çok karisik o yüzden bakamadim. Sizin faliniz da çok karisik. Sözle ayni boylarda sacinin onunu yukariya dogru sekil veren bir erkekle yakinlasmaniz olmus ama sonra araya sanki bir sorun girmiş gibi. Sizin kafaniz o kadar düşünmekten şişmiş ki kendi kendinizi bunaltmissiniz ve sürekli o kişiyi düşünüyorsunuz. Falda iki kişi arasında karar veremeyen biri var ya siz ya karsi taraf? Çok temiz bir haberiniz var beklediğiniz birşey. Sizin etrafinizda adeta size kene gibi yapismis biri var dikkatli olun. Aileniz temiz ama evle ilgili bir sorun var yani oturduğunuz ev gibi. Haneye orta yasli kalcasi çok büyük bir bayan da sikinti veriyor ona da dikkat edin. İki yolunuz var ama henüz kesinleşmemiş.

misschery sperme benziyor:)Yoksa bir sevgili mi edineceksin,yada evlenip çocucuğun mu olacak:)

Son düzenleme:
Lene bana bakabilir misin şuan? tarot yada iskambil? Çok rica ediyorum.

Tertemiz bir fal pek söylenecek bir şey yok iki yol var aman biri belli değil diğer yola iki kişiyle cikiyorlar. Temiz bir haberi var ve onukkötülüklerden koruyan çok dua eden bi bayan var sevdiği kişiyle ilgili içini ferahlatacak güzellikler var iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…