- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.945
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Açık alanda sigara içtim diye pis oldum iyi mi? İsterseniz sigarayı toptan yasaklayalım ülkeye? Tahammülünüz yok diye herkes size göre davranamaz. Bu millet yıllardır böyleydi, hepte böyle devam eder. Yeni mi farkediliyor? Bu sadece kurumlarda mı geçerli sanıyorsunuz? Özel şirketler, marketlerde birkaç saat geçirip izleyin bence. Bir yakınım mağazada müdür, bazen gidiyoruz 1-2 saat oturuyoruz veya az çok gittiğimizde çok iş varsa destek oluyoruz.
Yaşananları insanları görseniz dudağınız uçuklar. Sıra kavgasıymış, video izliyormuş bilmem neymiş. 25 kurul poşet kavgası için kasiyere saldıran insanlar gördüm. Hiçbiri de sizin kadar tahammülsüz değiller.
Beğenmiyorsanız toplum içine çıkmayın, çalışmayın oturun evinizde ne diyelim. Tüm dünya 1 insana göre hareket edeceğiz sanki.
Yaşananları insanları görseniz dudağınız uçuklar. Sıra kavgasıymış, video izliyormuş bilmem neymiş. 25 kurul poşet kavgası için kasiyere saldıran insanlar gördüm. Hiçbiri de sizin kadar tahammülsüz değiller.
Beğenmiyorsanız toplum içine çıkmayın, çalışmayın oturun evinizde ne diyelim. Tüm dünya 1 insana göre hareket edeceğiz sanki.