• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi anlamda beğenilmiyorum

heygirlgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
29
6
1
25
Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.

Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur

Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.

Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?

Kimseye fotoğrafınızı göndermeyin, güzel değilsin diyenlere de naçizane bir el hareketi çekin
Öyle yapıyorum zaten😅ciddiyim ama sorun romantik ilişkilerim olmuyor hiç erkeklerin güzellik sevdasından çoğu erkekten duymuşumdur güzel olmadığımı flört olsun arkadaş olsun...

Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.

Bana atabilirsin x bir kişi olarak ciddi yorum yapicam

Öyle yapıyorum zaten😅ciddiyim ama sorun romantik ilişkilerim olmuyor hiç erkeklerin güzellik sevdasından çoğu erkekten duymuşumdur güzel olmadığımı flört olsun arkadaş olsun...
Güzellik dediğiniz şey o kadar göreceli bir kavram ki, yani kimi esmer kadın görünce dibi düşer, öteki sarışın görünce gözünü alamaz, biri der yuvarlak yüzlü olsun öteki kemikli yüz ideal der. Yani bunun sonu yok. Erkek denen beyinsiz cinsin sizi beğenip beğenmediği özelliklere göre güzel ya da çirkin olmuyorsunuz.
Aynaya bakıp kendinizi sevin. Hiçbirimiz bu dünyaya Adriana Lima olarak gelmedik

Gönder gelsin . Ona göre dürüst yorum yapıcam . Ama çirkin kadın yoktur ben bu inançtayım

Aslında iletişim konusunda oldukça iyiyim yolda yürürken bile başım dik yürürüm ama beğenilmemek beni çok yıpratıyor artık.
Özgüven olmazsa isterse dünya güzeli olun olmuyor. Ben de sizin gibiyim 25 yaşındayım ve hiç ciddi ilişkim olmadı. Bu yüzden psikolojik destek alacağım.

Sanki daha öncede buna benzer bir konu actinizmi.O zamanda yorum yapılmıştı.Biliyormusunuz bence estetik yaptırın çünkü ne yazarsak yazalim yada nasıl görünüyor olursanız olun bu sizin fikrinizi değiştirmeyecek .Ben buna ikna oldum dediğim gibi daha önce konu actiysaniz .

Back