• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi anlamda beğenilmiyorum

Mesaj kutum bomboş Instagram'da ciddi ciddi bu abaza ülkede kafama takıyorum hali ile.
Yalan dolan bence onlar ya.eskiden ben de kafama takıyordum ama yalan olduğunu anladim. Hem ülke abazan falan da değil.herkesin ilişkisi de var seks hayatı da var.

Göreceli olabilir evet ama ben bu durumu cozemedim yani,3.000 kız takip eden krolar bile beni takip etmiyor instagramda.
Mesela normal bir kızın mesaj kutusu istek kutusu 100 zün üzerindedir diyorum ki içimden.
Reelde pek kısmetim yok oradan bulayım diyorum oradanda problem yaşıyorum.
Kimin dm kutusu dolup taşıyor kız😅 Bence öyle bi dünya yok yanlış düşünüyorsun. Ben etrafımda kimsenin mesaj kutusunun bu denli dolduğunu düşünmüyorum.
Bakış açımızı değiştirmeliyiz. Özgüven, aura meselesi bence. Hatta bunlar bile olmayabilir. Seven her türlü seviyor🥳

Benim samimi kız arkadaşımın fiziği çok güzel ama yüzü cidden güzel değil. Teker teker bakıldığında çok güzel ama bir bütün olarak güzel değil.

Birincisi kariyeri çok iyi, ikincisi dişil enerjisi yüksek tam bir salon kadını. Eğer karşında konuşuyorsa hayran olmamak imkansız. Kadının sesi, ses vurguları, naifliği, asilliği vs. Vs. Kimleri kimleri hizaya diziyor 😅 bir de yüz vermez hee 😅

Kadın, gezdiği bir müzede bir şeyi yorumlasa, o kadar bilgili, o kadar güzel anlatıyor böyle alakan olmasa bile dinlersin.

Güzel olupta, boş teneke çok malesef.

Göreceli olabilir evet ama ben bu durumu cozemedim yani,3.000 kız takip eden krolar bile beni takip etmiyor instagramda.
Mesela normal bir kızın mesaj kutusu istek kutusu 100 zün üzerindedir diyorum ki içimden.
Reelde pek kısmetim yok oradan bulayım diyorum oradanda problem yaşıyorum.
Bende merak ettim sizi banada özelden resim atarmisin çok beğenenler olmuş yorumlarda

Back