• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi anlamda beğenilmiyorum

Evet sosyal medyada da öyle güzel biri foto atsın kötü yorum ama kilolu çirkin biri atsın canımmm çok güzelsin 🥰🥰🥰🥰🥰 yani bilmiyorum ben de duymadım hiç. Ama arkasından ıyy ucube ne tuhaf huyu farklı tuhaf biri denildiğini çok duydum

Aynen öyle oluyor. 😄😄😄

Ben daha ömrü hayatimda Türkiyede güzel olmayan birinin yüzüne güzel degilsin diyen görmedim kavga anı dışında. 😄
Aksine en çok onlara iltifat edilir eş dost ortaminda. Inanmiyorum o yuzden.
Ben onu da anlamıyorum, iltifatın da bir dozajı olur. Çok sevimlisin çok sempatiksin diyebilirler halbuki. Sanki Candice Swanepoel var karşısında, öyle iltifatlar; o kadarı da komik, iğreti ve aşırı yapay duruyor.

Konu sahibi hiç öyle çirkin değilsin memelerin de sen de güzelsin. Burun estetiği yaptırsan acayip yakışır ama burun estetiği olacak kadar da yok. Saçların bakımsız çok. Zayıfsın da. İnternette glow up günlükleri var onları izle. Belki huyun tuhaftır. Yami gözüme batan bir şey yok. Saçların dışında

Konu sahibi hiç öyle çirkin değilsin memelerin de sen de güzelsin. Burun estetiği yaptırsan acayip yakışır ama burun estetiği olacak kadar da yok. Saçların bakımsız çok. Zayıfsın da. İnternette glow up günlükleri var onları izle. Belki huyun tuhaftır. Yami gözüme batan bir şey yok. Saçların dışında
Teşekkürler ❤️

Normal bir vatandaş olduğum halde normal vatandaşı beğenmeyen normal vatandaş erkeklere kızgınım.
🙏

Begenmeyebilir bu cirkinsiniz demek değil ki. Herkesin göz zevki başka başka. Benim cook guzel dedigimi de begenmeyecek birileri olur kadin erkek.
Normal vatandaslari gectim belli ölçülerde güzellik standartlarini karsilayan mankenleri vs de begenmeyenler var. Sizi de begenen olur bir ara muhakak

Napıuorlar yüzünüze durup dururken çirkinsin mi diyorlar
Diyenler oldu. Hatta sosyal medyada birisi sirf onu takipten cikardi diye dis gorunusume kufretti. Ondan ziyade yanlış kişileri çekiyorum hayatıma. Sevilmeyince de insan kendini çirkin ve ozguvensiz hissediyor.

Ben daha ömrü hayatimda Türkiyede güzel olmayan birinin yüzüne güzel degilsin diyen görmedim kavga anı dışında. 😄
Aksine en çok onlara iltifat edilir eş dost ortaminda. Inanmiyorum o yuzden.
Ortaokuldayken hoşlandığım çocuk demişti. Diyenler var yani.

Güzel olmasan ne olacak? Güzellik zaafı olan, yüzeysel, dönüp de kendine bakmamış erkoları eliyorsun flört listenden. Kalan sağlar senin olsun.

Bana foto atma lütfen. Seni güzel bulurum ya da ortalama üstü bulurum ama eminim ki iltifata da dürüst eleştiriye de ihtiyacın yok. Önemli olan güzel bulunmak değil bence. Bakış açımızı değiştirmeliyiz ki hem gençliğimize hem zaten mevcut güzelliğimize hem de güzelliği çıkarınca geriye kalan karakterimize, tutkularımıza, benliğimize yazık etmeyelim.

Bir de bende noksan olan bana lazım değildir diyebilmek lazım. Tevekkül gibi de düşünebilirsin inançlıysan. Hem erkek arkadaş hem de değiştirmek istediğin (esasında kusuru bulunmayan) yerler olarak algılayabilirsin. Hayat size ne getireceğini bilir, aceleci davranmayın karalar bağlamayın hemen. Tabii eğer özgüvensizlik gibi bir durum varsa, beni beğendiği için sevmediğim biriyle flört düşünebilirim tarzı fikirleriniz varsa psikolojik yardım alın bence. Her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.

Diyenler oldu. Hatta sosyal medyada birisi sirf onu takipten cikardi diye dis gorunusume kufretti. Ondan ziyade yanlış kişileri çekiyorum hayatıma. Sevilmeyince de insan kendini çirkin ve ozguvensiz hissediyor.
Bence bu konuda algıda seçicilik yapıyorsunuz ortaokuldan kaç sene geçti onu örnek gösteriyorsunuz. Ben ortaokulda nasıl çirkindim anlatamam her yaz yazlıkta geçerdi saçım açık kumral kıvırcık ama tenim baya siyahi gibi yanardı. Saçlarım da sapsarı olurdu. Boyum aşırı uzun ve aşırı zayıftım. Gözlük vardı diş teli vardı 🤣 bu filmlerdeki çirkin betty bendim. Neler duyuyordum kendi annem bile dalga geçerdi leylek diye. Diğren bacaklı derdi. Bir de saçlarıma bakmayı asla bilmezdi. Bir tarardı kabarırdı. Böyle zapzayıf bir kız kabarık saçlar... voleybol oynardım bacaklarımın yarısını aldırıyordu. Bıyıklarımı sarartıyordu DÖKÜLECEK!! diye. Ki ablam var sarışın renkli gözlü ipek gibi saçları var orta boylu aşırı prenses herkes onu seviyor iyi huylu. Ben ukala bilmiş bir kız çocuğu. Pek sevimsizdim yaramazdım girdiğim herrrr ortamı bozardım mesela lisede düzeldim makyaj saç bakımı vs ama yine de asla güzel hissetmezdim. Oldu geçti. Terapi alın önemli tabii. Ama terapi alcam güzel hissetcem iyi ilişkim olacak demeyin. Aksine terapi alan insan bencil oluyor. İkili ilişkilerde de oluyor. Tahammül etmiyor.

Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.

Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur

Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.

Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Bana da atabilirsiniz ama yorumumu dikkate alacaksanız.

Bakım yapıyorum zaten çoğu anlattığınızda haklısınız ama en azından burada hemcinslerimin destek olduğunu bana yardımcı olduğunu hissetmek beni çok mutlu hissettiriyor.

Kötü Eleştiri alınca ağlamıyorum güzel eleştiri alincada havalara uçmuyorum durum nötr.
Ama yinede fikir almakta istedim stil saç baş konusunda estetik konusunda .
Çünkü gerçekten çok eleştirilen bir insanım gerçek hayatta evet üzüluyormuyum üzülüyorum ama buraya kendi irademle sordum ve her eleştiriye açık olarak bunu göze alarak.
Acayip merak ettim nasıl çirkin diyebiliyorlar yüzüne yüzüne nasıl bir kusurun olabilir ki bence saçına kaşına vs. bi kaç dokunuşla dikkat çekici olabilirsin. Fotoğrafını atabilir misin özelden?

Merak ettim genelde böyle söyleyenler çok güzel oluyor. Güzel kızlardanda erkekler genelde korkuyor bence. Böyle bir durum olabilir ya da auranız enerjiniz erildir.

Beğenilmemek aura ile ilgili bence. Dişil enerjinin yüksek olması lazım ki bu sonradan kazanılan bir durum değil aslında. Sadece geri planda kalmışsa ortaya çıkarmak için yapabileceğin şeyler var;
kendine bakım için zaman ayır, aromatik kokular mumlar eşliğinde meditasyon yap, dans et, masaja git mesela imkanın varsa çok iyi gelecek inan bana. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye klişe bir cümle var ama ben buna da pek katılmam. Kadın istediği kadar bakımlı olsun aurası düşük dişil enerji yoksa :KK20: Gönder bakalım bana da merak ettim seni

Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.

Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur

Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.

Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Diğer açtığınız konuya da yazmıştım. Terapistiniz daha iyi bilir ama özdeğer çalışmaları yapmanız lazım. Onay dıştan değil içten gelir. Sizi zorbalayan kişilerle arkadaşlık etmeyin zaten. Siz kendinizi beğeneceksiniz önce. Bunun dışında basit şeyler var mesela cilt alt tonu diye bir şey var araştırın. Ben ona uygun renkler seçtiğimde kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Kendimi rahat hissettiğim bir saç kesimi ve rengi kullanıyorum. Kendimi yansıtan kıyafetler seçiyorum mesela bazı insan vintage sever ve kendini o şekilde iyi hisseder, bazısı daha spor, sade, temiz takılır. Ve tabiki kendini dolu dolu yetiştirip en az bir alanda çok iyi olmak. Bunları yapın, otomatik olarak kendinize bakış açınız değişecek. Özel mesaj atarsanız yardımcı olurum yine.

Back