cicekli koltuk ve cicekli perde nin modasi geciyor mu

Evinizin ve sizin tarzınıza bağlı bence sorduğunuz sorunun cevabı.Country tarzı çiçek desenli pastel tonların hakim olduğu bir ev hayal ediyorsanız dediğiniz gibi çiçekli koltuklar ya da perde uygun olacaktır.Benim de salon perdelerim çiçek desenli ve hiç sıkılmıyorum.Ancak bu deseni kullanırken de çok boğmamak sadece bir ya da iki parçada kullanmak daha sade ve göz yormayan bir konsept yaratmanızı sağlar.

konuya cevap vere girip aşağıdaki eklenti ekle ye tıklıyorsun çıkan sayfada dosya ekle ye tıkıyorsun yine çıkan sayfada dosya seç e tıklıyorsun açılan pencere senin pc oluyor ordan istediğin resmi bulup AÇ a tıklıyorsun sonra Upload Files e tıklıyorsun,
sonra içeriğe ekle yap, yükleniyor..
umarım anlatabilşimdir bende merak ettim,koltuk takımını..

Tesekkur ederim ancak telefndan girdigim icin onlar gorunmuyo.bilg.den denemistim resim cok buyuk diyo

$IMG-20131216-WA0000.webp galiba yaptım

Evinizin ve sizin tarzınıza bağlı bence sorduğunuz sorunun cevabı.Country tarzı çiçek desenli pastel tonların hakim olduğu bir ev hayal ediyorsanız dediğiniz gibi çiçekli koltuklar ya da perde uygun olacaktır.Benim de salon perdelerim çiçek desenli ve hiç sıkılmıyorum.Ancak bu deseni kullanırken de çok boğmamak sadece bir ya da iki parçada kullanmak daha sade ve göz yormayan bir konsept yaratmanızı sağlar.

Yükledim bakabilirsiniz

Back
X