Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
modası geçmedi ama çok fazla klasikleşti bence en güzeli sade koltuk çiçekli berjer ya da sade koltuk çiçekli yastıklar:)
modasının geçip geçmediğini bilmiyorum ama çok fazla görür olduk. Ben çoktandır sıkıldım açıkçası. Bence sahipleri de bu desenli kumaşlardan çabuk sıkılacaktır. Düz renk bir koltuğu değişik renkli yastıklarla kolayca değiştirirsiniz ama çiçekli bi koltuk değişim olanaklarınızı kısıtlar. Ayrıca uyum yakalama konusunda zorluk çıkarır. Çok fazla renk ve desenin bir araya geldiği uyumsuz, göz yorucu bir sonuç ortaya çıkabilir.
Dürüstçe fikrimi belirtmek istedim, umarım kimse kırılmaz![]()
Berjer ler cicekli koltk duz yesil.peki hali ve perde nasil olmali
Berjer çiçekli olacaksa bence diğer her şey düz renk olmalı.
Ben olsam mümkün olduğunca sade ve açık renkler tercih ederdim.
Berjer çiçekli olacaksa bence diğer her şey düz renk olmalı.
Ben olsam mümkün olduğunca sade ve açık renkler tercih ederdim.
hmmmm bej, krem gibi renkler olamıyor yani.
o zaman halıda koyu bej /kahve tonlarına ya da griye ne dersiniz? Kiri lekeyi de iyi saklar. Aşağıdaki örnekler gibi. Veya çiçekli kumaşın içindeki renklerden birini seçebilirsiniz.
Eki Görüntüle 896355
Eki Görüntüle 896358
Eki Görüntüle 896360
Tekli koktuk beyaz uzerine turuncu pembe ciceklei var.hardal sarisi dusundum ya nasil olur bilmiorum
Tekli koktuk beyaz uzerine turuncu pembe ciceklei var.hardal sarisi dusundum ya nasil olur bilmiorum
sen canlı, cıvıl cıvıl tonların olduğu renkleri seviyorsun. tüm koltuklarda olursa renk cümbüşü olur, gözü yorar. tekli koltuklarda olması daha makul tabiki. turuncu, pembe ya da hardal renkleri diğer koltuklarına yakın tonda ise güzel durur. yok çok zıt renkte ise kötü durabilir.
Bugün aldik koltuklari ama resim nerden yükleniyor bilmiyorym![]()
Bu klasikleşmiş ingiliz tarzı aslaa modası geçmicek şelerden birtanesi :)
ya merak ettim nasıl birşey acaba? nasıl resim yükleniyor bende bilmiyorum :44: