cicekli koltuk ve cicekli perde nin modasi geciyor mu

nisan103

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
51
0
6
35
Afyon
Cicekli yesil koltuk takii alacagim onlara uygunda perde.acaba modasi gecmek uzere mi.trend koltuk takımı neler fikriniz var mi

Son düzenleme:
modası geçmedi ama çok fazla klasikleşti bence en güzeli sade koltuk çiçekli berjer ya da sade koltuk çiçekli yastıklar:)

modasının geçip geçmediğini bilmiyorum ama çok fazla görür olduk. Ben çoktandır sıkıldım açıkçası. Bence sahipleri de bu desenli kumaşlardan çabuk sıkılacaktır. Düz renk bir koltuğu değişik renkli yastıklarla kolayca değiştirirsiniz ama çiçekli bi koltuk değişim olanaklarınızı kısıtlar. Ayrıca uyum yakalama konusunda zorluk çıkarır. Çok fazla renk ve desenin bir araya geldiği uyumsuz, göz yorucu bir sonuç ortaya çıkabilir.

Dürüstçe fikrimi belirtmek istedim, umarım kimse kırılmaz :61:

modasının geçip geçmediğini bilmiyorum ama çok fazla görür olduk. Ben çoktandır sıkıldım açıkçası. Bence sahipleri de bu desenli kumaşlardan çabuk sıkılacaktır. Düz renk bir koltuğu değişik renkli yastıklarla kolayca değiştirirsiniz ama çiçekli bi koltuk değişim olanaklarınızı kısıtlar. Ayrıca uyum yakalama konusunda zorluk çıkarır. Çok fazla renk ve desenin bir araya geldiği uyumsuz, göz yorucu bir sonuç ortaya çıkabilir.

Dürüstçe fikrimi belirtmek istedim, umarım kimse kırılmaz :61:

Berjer ler cicekli koltk duz yesil.peki hali ve perde nasil olmali

bence yeşil koltukların yanına yine düz renkte berjerler yaptırın, mesela turkuaz mavi gibi bir renkte.. çiçekli deseni minder varsa minderlerde kullanın.. en azından modası geçince ya da sıkıldığınızda minder kılıflerını yeniletmek daha kolay ve masrafsız.. :71:

hmmmm bej, krem gibi renkler olamıyor yani.

o zaman halıda koyu bej /kahve tonlarına ya da griye ne dersiniz? Kiri lekeyi de iyi saklar. Aşağıdaki örnekler gibi. Veya çiçekli kumaşın içindeki renklerden birini seçebilirsiniz.

$çiçek1.webp

$çiçek2.webp

$çiçek3.webp

Berjer çiçekli olacaksa bence diğer her şey düz renk olmalı.

Ben olsam mümkün olduğunca sade ve açık renkler tercih ederdim.

hmmmm bej, krem gibi renkler olamıyor yani.

o zaman halıda koyu bej /kahve tonlarına ya da griye ne dersiniz? Kiri lekeyi de iyi saklar. Aşağıdaki örnekler gibi. Veya çiçekli kumaşın içindeki renklerden birini seçebilirsiniz.

Eki Görüntüle 896355

Eki Görüntüle 896358

Eki Görüntüle 896360

Tekli koktuk beyaz uzerine turuncu pembe ciceklei var.hardal sarisi dusundum ya nasil olur bilmiorum

Hardal sarisi da olur ama sade düz hardal sarisi yapmayin bence. Normalde hardal sarisi turuncu ve yesille harmanlanan bir renk.

http://www.evdose.com/tur/perde/uzman/resim/soru0282.jpg

Fakat, hali rengi olarak turuncu ve yesil ile kahve tonlari da cok iyi gidecektir. Turuncu ve yesil acik tonlarda ise özellikle kahverenginin dengeyi saglayacagina inaniyorum. Ya da kahverengi hardal karisik, cok asiri karisik olmamak kaydiyla, bir hali secebilirsiniz.

Tekli koktuk beyaz uzerine turuncu pembe ciceklei var.hardal sarisi dusundum ya nasil olur bilmiorum

sen canlı, cıvıl cıvıl tonların olduğu renkleri seviyorsun. tüm koltuklarda olursa renk cümbüşü olur, gözü yorar. tekli koltuklarda olması daha makul tabiki. turuncu, pembe ya da hardal renkleri diğer koltuklarına yakın tonda ise güzel durur. yok çok zıt renkte ise kötü durabilir.

sen canlı, cıvıl cıvıl tonların olduğu renkleri seviyorsun. tüm koltuklarda olursa renk cümbüşü olur, gözü yorar. tekli koltuklarda olması daha makul tabiki. turuncu, pembe ya da hardal renkleri diğer koltuklarına yakın tonda ise güzel durur. yok çok zıt renkte ise kötü durabilir.

Bugün aldik koltuklari ama resim nerden yükleniyor bilmiyorym:(

konuya cevap vere girip aşağıdaki eklenti ekle ye tıklıyorsun çıkan sayfada dosya ekle ye tıkıyorsun yine çıkan sayfada dosya seç e tıklıyorsun açılan pencere senin pc oluyor ordan istediğin resmi bulup AÇ a tıklıyorsun sonra Upload Files e tıklıyorsun,
sonra içeriğe ekle yap, yükleniyor..
umarım anlatabilşimdir bende merak ettim,koltuk takımını..

Back
X