Cibilliyetsiz kadınlar !

papatan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
33
26
27
Merhabalar inanın kimseyle konuşacak kadar yakın değilim 1 yıllık evliyim temmuzdan beri çocuk düşünüyoruz ben çocuk düşünmeye başladım dedim ki doktora gidelim bir problem var mı baktıralım varda tedavi olalım dedim neyse eşimdede Bendede bişey çıkmadı ilk muaneye göre ( hormon testi ultrason sperm testi ) neyse doktor gidin olur dedi Kasım ayındayız daha bebek yok başkada takmadı. Olur falan dedim ama etraf o kadar meraklı ki 1 yıllık evliyim daha herkes bebek soruyor bunu anlarım yanlış bişey ama o kadar alıştık ki artık bu soruya başka soruların yanında çok masum işte geçenlerde cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun yani bunu bana soran eski iş arkadaşım ne alaka hastaneye sadece bebek için mi gidilir 1 yıllık evliyim neden olmasın !!!! Dünde babamın iş arkadaşı bebek var mı dedi yok dedim neden tedavi mi görüyorsun dedi yani anlamıyorum 1 yıllık evli olan birisinin çocuğu olmaması kısırlık teşhisi için mi yetiyor bugünde anneme bi kadın kızın çok kilo vermiş çocuk yapmak için mi veriyor demiş insanlar (kadınlar ) neden bu kadar meraklı hiç bir erkekten böyle bişey duyamazsınız yada kocamıza kimse böyle sorular soramıyorken neden bize pat diye soruluyor bakın normal benek var mı sorusu değil 1 yıllık evli olan bi insana çocuk yok diye kısırlık teşhisi konulabiliyor ülkede evlenir evlenmez çocuk yapma zorunluluğu var gibi neden herkes bebek yapmak zorunda mı yada bi kaç sene yapmamak çok mu saçma bahsettiğim kadınlar birbirini hiç tanımıyor ama düşünceler ortak ben çok kafaya takan birisi değilken birden kendimi kötü hissetmeye başladım hamile kalmak zorundaymışım gibi hissettim sanki herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başladım yani bu konuyla nasıl başedeceğimi bilemiyorum kimi görsem bebek soruyor bebek sormak için arayanlar mesaj atanlar var yok deyince aaa üzülme olur diyen var ciddi anlamda ülkede kadın sadece üremek için düşüncesi hakim eğer bebeğin olursa mı değerlisin yani kötü tarağı da çok yakınlarım bu kişiler tersleyemiyorum sadece yüz ifademden ses tonumdan belli etmeye çalışıyorum ama biri bitiyor biri başlıyor yani belki uzun bir süre daha anne olamayabilirim nasip işi ve artık bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilemedim o yüzden içimi buraya dökmek istedim eminim benimle aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış birileri vardı.

Ayol ne cahil insanlar var etrafınızda. Bir değil, iki değil, üç değil birsuru hem de. Kaile alınacak bir şey yok. Bundan sonra soran olursa daha sert cevap verin, sormaya cesaret edemesin.
İnsanlar illa çocuk yapmak için mi evleniyor? Benim 5 yıldır evli olan arkadaşım var. Kendi istekleri ile çocuk yapmıyorlar. Ben de 2 yıl sonra yaptım. Ee ne oldu yani?

kötü tarağı da çok yakınlarım bu kişiler tersleyemiyorum sadece yüz ifademden ses tonumdan belli etmeye çalışıyorum ama biri bitiyor biri başlıyor

Direkt cevap vermezseniz devam eder. Çözüm sizde yani bu yüzden yoksa şimdi doğursanız 2.’yi sorarlar.

ben tüp bebekle anne oldum. Öncesinde az buçuk çocukla alakalı soru geliyordu. Şimdi “ay bi kızın bi oğlun var daha da doğurmazsın” diyor 🤣 herkesin her şeye bir yorumu var yani, “bu bizim özelimiz” derseniz devamı gelmez ama sessiz kalırsanız hep gelir o saçma yorumlar, her konuda.

Ayrıca kısır(!) olmak kötü bir şey değil inanın. Çoğunluğu bir tüp bebek tedavisine bakıyor. Allah dermansız dert vermesin.

Ayrıca çektirdiniz mi bilmiyorum ama rahim filmi de çektirin.

Merhabalar inanın kimseyle konuşacak kadar yakın değilim 1 yıllık evliyim temmuzdan beri çocuk düşünüyoruz ben çocuk düşünmeye başladım dedim ki doktora gidelim bir problem var mı baktıralım varda tedavi olalım dedim neyse eşimdede Bendede bişey çıkmadı ilk muaneye göre ( hormon testi ultrason sperm testi ) neyse doktor gidin olur dedi Kasım ayındayız daha bebek yok başkada takmadı. Olur falan dedim ama etraf o kadar meraklı ki 1 yıllık evliyim daha herkes bebek soruyor bunu anlarım yanlış bişey ama o kadar alıştık ki artık bu soruya başka soruların yanında çok masum işte geçenlerde cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun yani bunu bana soran eski iş arkadaşım ne alaka hastaneye sadece bebek için mi gidilir 1 yıllık evliyim neden olmasın !!!! Dünde babamın iş arkadaşı bebek var mı dedi yok dedim neden tedavi mi görüyorsun dedi yani anlamıyorum 1 yıllık evli olan birisinin çocuğu olmaması kısırlık teşhisi için mi yetiyor bugünde anneme bi kadın kızın çok kilo vermiş çocuk yapmak için mi veriyor demiş insanlar (kadınlar ) neden bu kadar meraklı hiç bir erkekten böyle bişey duyamazsınız yada kocamıza kimse böyle sorular soramıyorken neden bize pat diye soruluyor bakın normal benek var mı sorusu değil 1 yıllık evli olan bi insana çocuk yok diye kısırlık teşhisi konulabiliyor ülkede evlenir evlenmez çocuk yapma zorunluluğu var gibi neden herkes bebek yapmak zorunda mı yada bi kaç sene yapmamak çok mu saçma bahsettiğim kadınlar birbirini hiç tanımıyor ama düşünceler ortak ben çok kafaya takan birisi değilken birden kendimi kötü hissetmeye başladım hamile kalmak zorundaymışım gibi hissettim sanki herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başladım yani bu konuyla nasıl başedeceğimi bilemiyorum kimi görsem bebek soruyor bebek sormak için arayanlar mesaj atanlar var yok deyince aaa üzülme olur diyen var ciddi anlamda ülkede kadın sadece üremek için düşüncesi hakim eğer bebeğin olursa mı değerlisin yani kötü tarağı da çok yakınlarım bu kişiler tersleyemiyorum sadece yüz ifademden ses tonumdan belli etmeye çalışıyorum ama biri bitiyor biri başlıyor yani belki uzun bir süre daha anne olamayabilirim nasip işi ve artık bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilemedim o yüzden içimi buraya dökmek istedim eminim benimle aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış birileri vardı.
Bana evlendikten sonra yalnızca 1 kere sorma gafletinde bulunan bir yengem oldu. Herkesin içinde bir güzel benzettim o günden beri kimse bana ağzını açamaz. Çözüm elinizde, hak edene hak ettiği cevabı verin susarlar

Benim bir arkadaşım 3 sene çocuk yapmadı kendi isteğiyle o da derdi hep soran çok diye.
Soruluyor yani bu kadar stres yapma. Sen ilki yap ikinciyi soracaklar.
Sonra kendileri çocuk sayısına karar verip yeter daha yapma sonra nasıl bakacaksın diyecekler falan :KK70:
Cinsiyet seçenler bile var inşallah kızın/oğlun olur ....
Yani bitmez o yüzden kısa ve öz cevap ver yeter. İstemiyoruz daha genciz de mesela illa ayrıntıya girmeye gerek yok.
Ya da nasip herkesin hayatı kendine de ..

Ben evlendikten 7 sene sonra anne oldum. Okulum vardi, okul bitti sonra 1 seneden fazla bi zaman hamile kalamadim. Sonra nasip oldu. Oncesinde hap kullaniyordum, hapi birakinca hemen kalinmaz diyenler oldu, bilmiyorum. Sizde hap ile korunduysaniz belki o yuzden olabilir. Ama hersey nasip, herseyin vakti var. Hic dert etmeyin.

O cahil insanlara gelincede...Ne sacmaliyorsunuz seklinde belli edin tavrinizi bakislarinizla vs daha düşünmüyoruz yada dr a sadece hamilelik icinmi gidiliyor deyin utandirin bence.

Bana evlendikten sonra yalnızca 1 kere sorma gafletinde bulunan bir yengem oldu. Herkesin içinde bir güzel benzettim o günden beri kimse bana ağzını açamaz. Çözüm elinizde, hak edene hak ettiği cevabı verin susarlar
Ne dediniz ☺️ belki fikir olur ihtiyaci olanlara 😁

Ayol ne cahil insanlar var etrafınızda. Bir değil, iki değil, üç değil birsuru hem de. Kaile alınacak bir şey yok. Bundan sonra soran olursa daha sert cevap verin, sormaya cesaret edemesin.
İnsanlar illa çocuk yapmak için mi evleniyor? Benim 5 yıldır evli olan arkadaşım var. Kendi istekleri ile çocuk yapmıyorlar. Ben de 2 yıl sonra yaptım. Ee ne oldu yani?
Evet bizde bir yıl istemedik ama topluma göre kısır damgası yedik

Direkt cevap vermezseniz devam eder. Çözüm sizde yani bu yüzden yoksa şimdi doğursanız 2.’yi sorarlar.

ben tüp bebekle anne oldum. Öncesinde az buçuk çocukla alakalı soru geliyordu. Şimdi “ay bi kızın bi oğlun var daha da doğurmazsın” diyor 🤣 herkesin her şeye bir yorumu var yani, “bu bizim özelimiz” derseniz devamı gelmez ama sessiz kalırsanız hep gelir o saçma yorumlar, her konuda.

Ayrıca kısır(!) olmak kötü bir şey değil inanın. Çoğunluğu bir tüp bebek tedavisine bakıyor. Allah dermansız dert vermesin.

Ayrıca çektirdiniz mi bilmiyorum ama rahim filmi de çektirin.
Teşekkür ederim bu ayda oluşmazsa aralık ayında yaptıracağım

Boyle densızlere anladıgu dilden cevap verın.
Hayırdır teyze sızde aksıyon yokta bzıı mı merak edıyorsun, gelın nırde basımızı tutun vs vs. Emın olın bır daha sormazlar😂😂

Bana evlendikten sonra yalnızca 1 kere sorma gafletinde bulunan bir yengem oldu. Herkesin içinde bir güzel benzettim o günden beri kimse bana ağzını açamaz. Çözüm elinizde, hak edene hak ettiği cevabı verin susarla
O kadınla görüşmeyi kestim şimdilik 😂

Ben evlendikten 7 sene sonra anne oldum. Okulum vardi, okul bitti sonra 1 seneden fazla bi zaman hamile kalamadim. Sonra nasip oldu. Oncesinde hap kullaniyordum, hapi birakinca hemen kalinmaz diyenler oldu, bilmiyorum. Sizde hap ile korunduysaniz belki o yuzden olabilir. Ama hersey nasip, herseyin vakti var. Hic dert etmeyin.

O cahil insanlara gelincede...Ne sacmaliyorsunuz seklinde belli edin tavrinizi bakislarinizla vs daha düşünmüyoruz yada dr a sadece hamilelik icinmi gidiliyor deyin utandirin bence.
Hayır hap kullanmadım evet söyledim doktora bebek için gitmiyorum gitmemde normal değil mi dedim yanlış anladın diyorlar sonra

Arada soran olur ama sizin çevre çok acayip ,gece yatarken gözlerini tavana dikip papatan in niye çocuğu olmuyor ?diye düşünüyorlar galiba🤔
Düşünmüyoruz deyin, gerekirse bozun ne kadar hatsizler .......

Arada soran olur ama sizin çevre çok acayip ,gece yatarken gözlerini tavana dikip papatan in niye çocuğu olmuyor ?diye düşünüyorlar galiba🤔
Düşünmüyoruz deyin, gerekirse bozun ne kadar hatsizler .......
Düşünmüyoruz da deyince vaazlar başlıyor aaa beden sonra hiç olmaz yaşın geçiyor ( 29 yaş ) onu dedim mi daha kötü oluyor ben genelde nasip Allah verirse olur diyorum genellikle sonrası gelmiyor ama bana direk tedavi soruluyor sonranlar aynı ortamdan olsa dedikodu diyeceğim ama birbirini görmeyen tanımayan kişiler 😂

Hayır hap kullanmadım evet söyledim doktora bebek için gitmiyorum gitmemde normal değil mi dedim yanlış anladın diyorlar sonra
Nasip, zamani gelmemis daha demekki.
Iyi demişsiniz, bir daha sormazlar umarım. Cokta tepki vermeyin o zaman da kesin yarası var gocunuyor derler. Belki ima ederler iyice caniniz sıkılır. Bizim millette az degil malesef cahil insan. Takmayın. Agzinin payini alanlar bir daha cesaret edemez diye düşünüyorum.

Bu konuya her zaman cok sasirmisimdir.acaba benni normalde ters bir insanim bunu bildikleri icin sormadilar genel olarak yoksa hep dusunmuyorum dedigim icinmi sormadilar bilmiuorum.ben nettim hep dusunmuyoruz biz diyoduk geciyorduk 8 sene yapmadim dusunmedim bu sene hamileyim rabbim istiyorsaniz size de nasip etsin. Simdi hamile oldugumu ogrenenler oldu baya sevindiler. Bazilari meraktan soruyor iste. Bazilari fesatliktan

Nasip, zamani gelmemis daha demekki.
Iyi demişsiniz, bir daha sormazlar umarım. Cokta tepki vermeyin o zaman da kesin yarası var gocunuyor derler. Belki ima ederler iyice caniniz sıkılır. Bizim millette az degil malesef cahil insan. Takmayın. Agzinin payini alanlar bir daha cesaret edemez diye düşünüyorum
Ya ben yapım gereği soğuk bir insanım öyle herkesle konuşmam dışarıdan da pek sevilen birisi değilim kendi halimde biriyim ama etraf çok meraklı anneme soranlar sokakta görsem tanımam vesile ile düğünüme falan gelmiş orda görmüş eee düğünde kiloluydu kilo vermiş hamile kalmak için mi cidden çok rahatsız olmaya başladım ama bitmiyor bu sorular ve stres yapmaya başladım bi ortamda mecburen girdiğim bi ortamdan bebek sorulacak diye girmemeye başladım yada sorulunca yüzümü ekşitiyorum yakınlarım biliyor kontrol için doktora gittiğimi onlar bile bir sorun için gittim sanıyorlar ben artık şunu düşünüyorum cidden kimse kimsenin mutluluğunu istemiyor çocuk demek sevinç demek insanın zikri neyse fikride odur beneğimin olmamasından keyif alıyorlar ki bu soruları sorabilme merakına giriyorlar düşüncelerini onaylatmak için

Seninkini meraktan soruyorlardır acaba kendi isteğiyle mi yapmıyor yada varda bizemi demiyor diye benim 7 sene olmadı 3. Yılımda kadının biri esimin yanında e artık kucağında bir bebekle gel dedi bende nasip dedim ee dedi ne yapmayı dusunuyorsun bende nasipten ote birsey olmaz ne yapabilirim demez mi e yazık değil mi bu delikanlı adama baksana benim jeton düşmedi birsey diyemedim esim dediki ne diyon teyze ya sorun bendeyse karımada sana yazık değil mi bırak git mi diyecen yüru hatun bundan sonra burda isimiz yok dedi eve geçtik sordum kadın ne demek istedi sen öyle dedin ne diyecek kendi ellerinle üstüne kuma getir demek istedi dedi😂ay sinirden gülüyorum ama o günler aklıma geldikçe üzuluyorum Rabbim isteyen hak eden her anne baba adayına nasip etsin sizede insallah

X