- Konu Sahibi _chocolate_
-
Tesekkürrr ederim kizlarrrrrr okadar uzun zamandir iltifat duymadimki elimden gelse zorla iltifat alacagim insanlardan okadar hosuma gidiyor seviniyorum
Yanliz 22 Kilo degil artik, 40 Kilo verdim suanda. 22 Kilo bu konuyu actigimdaydi. Sadece 10 kilom kaldi hayirlisiyla
arkadaşım uğramıyorsun.işin ucunu kaçırdın mı yoksa.aman sakın pes edipte kilo alma.
Aynen bende her gün okuyorum 20 kilo versem süper olacam 15 kilo verdim darısı kalan 20 kiloma ama çakıldı kaldı kilom bakalım ne zaman gidecekler.
tüm sayfaları okudum.Hayran oldum,hayallere daldım.Bende verebilirim,bak başaranlar var dedim.Aslında uzun zamandır yazılanları okuyorum.Ama hiç cevap yazmamıştım.Gece ilk yorumumu yazdım.İkinciye size yazıyorum.Hissettiğim duyguları hisseden başkalarıda var.Şişmanlıkta dışarıdaki acımasız bakışlar,eleştiriler kadar kendimlede mücadele etmek beni çok yoruyor.Şu ara Yasemin Soysalın tek şişman beyniniz kitabını okuyorum.Artık şişman olmak çok canımı yakıyor.İnsanın beğendiği şeyleri giyebilmesi nasıl güzel bir duygudur ve ne büyük özgürlüktür bunu en iyi şişmanlar anlar.Giydiğim kıyafetler formaya döndü nerdeyse.Ama alışverişe çıkmak işkence gibi.Hiçbirşey bulamamak bulduklarını beğenmesende bir dünya para vermek,beğendiğin kıyafetlere sadece bakmak...
şöyle bi bakayım dedim fotolarını eklemişmisin diye.gözlerime inanamadım.çok iyi bir değişim olmuş.artık zayıf olduğuna göre söylemekte zarar yoktur sanırım.çok kilolu ve sağlıksız bir görüntün varmış önceden.ama şimdiki halin super olmuş ya arkadaşım.ne güzel bir iyilik etmişsin kendine.gençleşmişsin güzelleşmişsin.fıstık olmuşsun gerçekten.çok beğendim taktie ettim değişimini.sakın pes etme.bir 10 kilo daha verebilirsen harika bir bayan olursun eminim.darısı benim başıma inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?