- Konu Sahibi _chocolate_
-
99 senesınde 117 kıloydum ve o donemde unlu bır dıyetıstene gıttım
o zaman Fahrettin Öncel
yumurta tavuk peynır sut ne varsa yeme dedı 17 kılo verdım evet ama kabustu
kotu ev sahıbı mal sahıbı eder mısalı bır daha dıyetısyene gıtmemeye yemın ettım :)
sızde bayagı kılo vermıossınız kendı doktorunuz olmussunuzdur emınım) ama doktorlara gore cok kolay bazı seyler ama bıze gore degıl
bende kahvenın yanındakı cıkolatadan vazgecemıyorum mesela
dun kendıme tavuklu pızza yaptım ve yarısını yedım
dıyetısyene gore olumcul hata belkıde:)
basarılarınızın devamını dılerım bırde darısıda yıne basıma
hala 4 kılo vermem lazım hatta daha fazla:)
tebrik ederim cnm..çok güzel kilolarını vermişssşn..sende bu azim vede bu hırs varken,geri kalanlarınıda veririsin hiç merak etmee..sen olayı kafanda bitirmişsin ve vucudunun dilini çözmüşsşün..bende doğum sonrası bütün kilolarını vermiş birisi olarak(aynı senin gibi hem spor+sağlıklı beslenme)bu işin azimle vede iradeyle olduğunu biliyorum...ben hala sporuma devam ediyorum..hedefim şöyle 2-3 kg daha vermek(boy 1.65 kilom55)cok zayıfım aslında ama kafama koydum illede 52 olucam diye..ama bende senin gibi günde bir buçuk saat deli gibi spor yapıyorum her gün ama 2 haftadır aynı 55 kilodayım cıldırıcam...yediklerimede dikkat ediyorum ertesi günü tartılıyorum hala 55 olunca sinirleniyorum anlayacağın!!!sende böyle duraklama dönemlerinden geçmiş birisi olarak beni motive et nolursun....bu iyi bişey değil mi??sonra ikişer ikişer gider değil mi??emeklerim boşa değil, değil mi??
Cnm öncelikle seni tebrik ediyorum 3 ayda 22 kılo cok ıyı vermıssın.Azmin takdire değer.Yanlız bısey benım dıkkatımı cektı dıyet seyk ıcıyorum demıssın.Bende kullanıyorum bu seyklerden ama duzenlı kullanamadım hıc.Faydası oldugunu dusunuyomusun?
ayh kılo verdım dıyenlerı gordukce delırıyorum . ne kdar ıradesız bır ınsanım ben dıye ..
ustelık vermem gereken de oyle 20,30 kılo değil ama ınsan ıradesız olmasın işte..
neyse tebrık ederım cıdden cok kısa surede ıyı bır kılo vermıssınız . de benım aklıma takıldı evde nasıl ip atlıyorsunuz ? ya ben kendımı kaldıramıyorm :) bıde aşağı kata ses gıder dıe ip atlıyamıyorum..
ha tabı troıd hastası olmamda tuz bıber ekıyor bu duruma oda ayrı .
canim cok birsey yapmadim, sevdigim hicbir yemekten vazgecmedim hepsindende yedim sadece miktarina dikkat ettim vede spor yapdim. Bu saydigim noktalarida uyguladim yani aslinda cok rahat gecen bir sürec diyebilirim. Bazi günler gaza gelip cook cok az yiyorum bazi günler normal yiyorum ama genel olarak bogazimi tutuyorum hepsi bu canim.
Galiba benim kesvettigim püf noktasida bu. Kendimi cok sikmadan, bunaltmadan zayiflamak. Siki bir diyet yapsaydim simdiye coktan bozulmustu eminim.
Canim ilk olarak kendine zayiflamak icin bir sebeb yarat. mesela birkac aya kadar bir dügün varsa, git kendine kücük beden elbise al. Hal böyle olunca bir amacin oluyor ve daha kolay geliyor.
canm burda okuduklarım beni acayip gaza getiriyo öncelikle size teşekür ediyorum yardımcı olduğunuz içininşallah şuanda ezan okunuyor onun yüz suyu hürmetine inşallah başarıcam ve size burda yazıcam 1 haftadr başladm şu anda çok iyi gidiyor bugün hariç eşim evde olduğu için birde pazar olduğu için biraz bozdum ama yarın daha az yiyip telafi edicem iyiki varsınız
Canim benim BCM yada Multinorm kullaniyorum yanliz ben ALmanyada yasadigim icin türkiyede varmi bilemem ama hepsinin ayni oldugunu düsünüyorum. ben faydasini gördüm, en azindan yeme aliskanligimi azaltti ac kalmadan ancak haftalarca ictigim zaman kilo veremiyorum bazen ara vermem gerekiyor shakelere. Ama sonuc olarak mutlaka tavsiye ederim!
kızlar bu diyet şek ve diğer kullandığınız şeyler ne ne işe yarıyor.... ben anlamadım yardımcı olurmusunuz....:44:
tebrik ederim canım çok güzel kilo ermişsiniz..bende bir zamanlra 135 kiloydum boylarımız aynı heralde 100de bile çok güzel oluyorum ideal kilom 85 inşallah birgün inebilirim..dediğin spor aleti nasıl birşey merak ettim fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin acaba çünki evde küçük kızım vra yürüyüşe gidemiyorum
Kilom tekrar güncelliyorum kizlar suan 97 Kiloya düstüm, 38 Kilo vermis durumdayim. Sanirim artik resimleri koyabilirim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?