Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Ne iştir ya bi ben mi veremiyorum sporun kralını yapıyorum ağırlık kaldırma mekik çekme kol çekme aleti sayısız koşma fitness dans anam daha napılır takla mı atayım?6-7 kilo vereceğiz gitmedi bi türlü veren arkadaşlar ne yiyorsunuz(marul mu böcek mi) açıklayın net bir şekilde bitki çayı var ya ivrenç açai çayını bile içtim..biri beni kurtarsın o da sensin Ferhat Göçer şarkısıyla son vereyim bu yazıya!

Kizlar buyrun, önce sisman halimdeki resimleri koyuyorum aslinda bunlari sirf ibret olsun diye silmemistim resimler gercekten cok korkunc gercekten aklim almiyor nasil kendimi o duruma getirebilmistim gercekten acinacak hale gelmisim Bu benim en sisman halimdi. 2010 Yilinin Ocak ayindan.

Yanliz Alinti yapmayin lütfen cünki resimleri tekrar silmeyi düsünüyorum

canım bence silme resimlerini ibret olsun...Resmen bir prensese dönüşmüşsün.Daha da kilo verip daha sağlıklı olacağına eminim.

Yanliz canim eger Agirlik kaldiriyorsan kas gelistiriyorsundur onun icin veremiyorsundur kiloyu. CÜnki kaslar yaglardan cok daha agir. Ben Spor salonundaki hocaya sordum özellikle, Vücudun daha cok yag yakmasini istiyorsan kas gelistirmen gerek ne kadar cok kaslarin varsa okadar cok yag yakarsin. Ancak ozaman tartiya dikkat etmemen gerek cünki vücud gelistirirken kilo veremeyebiliyorsun hatta kilo alabiliyorsun pantolonlarin genisledigi halde dedi.

Bendede son birkac gündür tam öyle olmustu zaten, tartida gram azalmadi ama Pantolonlar yine büyük gelmeye basladi.

Canim iste herseyden yiyorum aslinda ama cok az yiyorum birde günlük 1500 kalori yakiyorum sporda baska birsey yok. dedigim gibi sen agirlik kaldiriyorsan tartiya aldanma.

maşallah canım ya azmini başarını kutluyorum umarım kalan kilolarını da enyakın zamanda verirsin..
benimde vermem gereken 8 10 kilom var darısı benim başıma inşallah ramazandan dolayı spor yapamıyorum ramazan sonuna kadar kilolarımı verip eylülde sporla beraber sürdürmeyi düşünüyorum.. tekrar tebriklerrr

Valla resimlerdeki harika bir değişim :) Ağzım açık kaldı .Çok fark etmiş .Acaba iki resim arasında kaç kilo fark var?Çok çok çok bariz belli çünkü fark .

hikayeni okudum.. azmine hayran kaldım cnm.. tebrik ederim inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin ve birdaha kilo problemi yaşamazsın İNŞALLAH

resimlerin bir harika.. resmen 10 yaş genç görünüyorsun.. çok beğendim çok güzelsin ayrıcadaaa

canım konuyu yeni okuyorum. bu nasıl bir değişimdir, nasıl bir azimdir. maşallahh diyorum.
azmine iradene hayran kaldım. bende 1 aydır yapıyorum diyet ciddi olarak. yazdıklarını dikkate alıcam.
insan kendine eziyet etmemeli. canım çok çektiğinde bir çatal ucuyla alıyorum, abartmıyorum.
seni tekrar tekrar tebrik ederim canım.

Tesekkürrr ederim kizlarrrrrr okadar uzun zamandir iltifat duymadimki elimden gelse zorla iltifat alacagim insanlardan okadar hosuma gidiyor seviniyorum

Yanliz 22 Kilo degil artik, 40 Kilo verdim suanda. 22 Kilo bu konuyu actigimdaydi. Sadece 10 kilom kaldi hayirlisiyla

Kizlar nazarmi degdi noldu, neredeyse bir haftadir sol ayagimin üzerine basamiyorum agriyor, sporda fazla yüklendim galiba. diyetide tutamadim kac gündür allah bilir almisimdir hemen 1-2 kilo yarindan itibaren tekrar basliyacagim spora.

şöyle bi bakayım dedim fotolarını eklemişmisin diye.gözlerime inanamadım.çok iyi bir değişim olmuş.artık zayıf olduğuna göre söylemekte zarar yoktur sanırım.çok kilolu ve sağlıksız bir görüntün varmış önceden.ama şimdiki halin super olmuş ya arkadaşım.ne güzel bir iyilik etmişsin kendine.gençleşmişsin güzelleşmişsin.fıstık olmuşsun gerçekten.çok beğendim taktie ettim değişimini.sakın pes etme.bir 10 kilo daha verebilirsen harika bir bayan olursun eminim.darısı benim başıma inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…