Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Canim sende vermek istedigin kiloyu verene kadar hamur isi pisirme evde bol bol sebze pisir, alisveris yaparken kilo yapacak ürünler alma ben artik öyle yapiyorum.

Dedigim gibi en zoru zaten aliskanligi degistirmek ama aliskanligi degistirdikden sonra hizla kilolarini vermeye baslayacaksin. Birkac gün sik disini migden hemen kücülüyor zaten. Umarim basarirsin canim.

tebrik ederim canım müthiş bir başarı ben emzirmeyi bıraktıktan sonra çok kilo aldım. yaklaşık 1 yıldır 68 kilodayım aktif bir hayatımda yok sürekli evdeyim sende pratik bilgiler yokmu şöyle hızla kilo verdiren

tebrik ederim
isteyince olmayacak birşey yok.tecrübeyle sabittir.
ama 2 gündür moralim fena bozuk
deli gibi spor yaptığım yememden içmemden kıstığım 1 hafta sonucunda 1 kiloya yakın kilo vermiş olmayı umut ederken 800 gr aldığımı görünce tüm şevkim kırıldı.
diyete başlayalı 1 seneyi geçti 8 kilo verdim.insülin direncinden dolayı çok yavaş veriyorum.
ama bu kg alma olayı beni bitirdi.çok canım sıkıldı yaaaa
nasıl oluyor anlamıyorum.
ip atlamak yürüyüşe göre dahamı faydalı acaba kilo vermede sence?
ben yrüyüşle verebili,yorum.spor olmazsa 1 gr dahi veremiyorum.

acaba spordan dolayı yağlarınız kasa çevrildiği için kilo artışı olabilir mi??

Tabiiki ip atlamak daha etkili ama bir okadarda zor. Spor yaparken önemli olan kendini gereginden fazla zorlamamak, yapdigin sporu seve seve yapmalisinki uzun vadeli olsun spor yapma istegin.

Üstelik kilo aldim diye kendine eziyet etme bence o aldigin kilo yapdigin kaslardir, erittigin yaglar yapdigin kaslardan cok daha hafif oldugu icin böyle uyusmazlar olmasi cok dogal! üstelik eger gereginden cok daha az yiyorsan Vücudun ac kalma korkusundan dirence gecmis olabilir. Onun icin cok az yememeye bak yoksa metabolizman cok yavaslar.

Ne olursa olsun spor yapdigin sürece dogru yoldasin, bende bu kiloyu verirken arada bir geri aldigim oldu kilo vermek cok büyük Sabir isi canim yilmak yok.

Canim ben bu dediklerimin hepsini uyguladim ve kilo verme hizimin tam sinirda oldugunu düsünüyorum bundan daha hizlisi iyi olmaz, vücud sarkar ve sagliksiz olur. Bu saydiklarimin hepsini yapamasan bile yapabildiklerini mutlaka yap ben cok faydasini gördüm. Hic yapamiyorsan spor en azindan günde bir saat yürü faydasi mutlaka olur.

Tesekkür ederim Canim hemen hemen 3 - 3,5 ay oldu dedigim gibi arada cok bozdugum günler oldu.

Çok çok tebrik ederim :)
Ben de 13 haftada 21 kilo verdim. Hala devam ediyorum ama senin de bahsettiğin "durma" olayı çok sinirimi bozuyor bu sıra. Çok yavaş veriyorum artık ama pes etmeyeceğim.

Tekrar tebrik ediyorum ve vermen gereken kiloları da kolaylıkla vermeni diliyorum. Allah sabır versin hepimize :)

acaba spordan dolayı yağlarınız kasa çevrildiği için kilo artışı olabilir mi??

aaa bilmem olabilirmi?
böyle birşey ilk kez başıma geldi.
genelde kaçamak yaptığım ve spor yapmadığım dönemde kilo aldım evet ama diyetime uyup spor yaptığım halde hiç kilo almamıştım.
ne yapmak lazım o zaman?

doğru söylüyosun gerçekten sabır gerekiyor.
ama her hafta tartıda inceldiğini görünce daha bir istekle deavm ediyorsun sonrasında 1 gr bile veremediğini üstüne aldığını görünce hoppaaa başa dönülüyor işte.
peki yağdan yakmak için ne yapmak lazım?

Canim birsey yapmana gerek yokki, tartida kilo aliyormus gibi görünüyor olabilirsin ama aslinda veriyorsun sadece vücdudun sertlesiyor bu iyi birsey.

Biliyorum canim nekadar sinir bozucu oldugunu ama arada bir oluyor iste böyle böyle zamanlarda sabretmek gerekiyor sonucta kilonun bir süre sabit kalmasi positiv birsey en basinda acikladigim gibi.

Zaten Spordan yapip yemegini asiri derecede azaltmadigin sürece mutlaka yaglari vereceksindir. Spora devam, spor yapdigin sürece yanlis yapman imkansiz! eger rejimi abartip cok az yersen kaslarindan verirsin yaglardan vermek icin günlük ihtiyacini alman gerek canim yemeklerden.

öncelikle tebrikler tebrikler tebrikler benm size sorum neler yaptınız veya nasıl kilo verdiniz değil beyninizde nasıl bitirdiniz bunu anlatırsanız daha faydalı olur benm için ben kendimi çok rahat kandıra biliyorm bugün ye yarn başlarsın sen aslında çokkilolu değilsin bunun gibi şeyler birtek kendimi kandırıyorum zaten ne olur yardm edin bana

canim cok birsey yapmadim, sevdigim hicbir yemekten vazgecmedim hepsindende yedim sadece miktarina dikkat ettim vede spor yapdim. Bu saydigim noktalarida uyguladim yani aslinda cok rahat gecen bir sürec diyebilirim. Bazi günler gaza gelip cook cok az yiyorum bazi günler normal yiyorum ama genel olarak bogazimi tutuyorum hepsi bu canim.

Galiba benim kesvettigim püf noktasida bu. Kendimi cok sikmadan, bunaltmadan zayiflamak. Siki bir diyet yapsaydim simdiye coktan bozulmustu eminim.

Canim ilk olarak kendine zayiflamak icin bir sebeb yarat. mesela birkac aya kadar bir dügün varsa, git kendine kücük beden elbise al. Hal böyle olunca bir amacin oluyor ve daha kolay geliyor.

ayh kılo verdım dıyenlerı gordukce delırıyorum . ne kdar ıradesız bır ınsanım ben dıye ..
ustelık vermem gereken de oyle 20,30 kılo değil ama ınsan ıradesız olmasın işte..

neyse tebrık ederım cıdden cok kısa surede ıyı bır kılo vermıssınız . de benım aklıma takıldı evde nasıl ip atlıyorsunuz ? ya ben kendımı kaldıramıyorm :) bıde aşağı kata ses gıder dıe ip atlıyamıyorum..
ha tabı troıd hastası olmamda tuz bıber ekıyor bu duruma oda ayrı .

kesinlikle katılıyorum, ben de hem çalışmamın etkisi hem de spor yapmaya üşenmem nedeniyle hep sadece rejim yaparak zayıflamaya çalışmıştım ve sonuç hep ilk kiloya dönüş olmuştu...bu sene verdiğim kararla sadece günlük hareket etme oranımı arttırarak(asansör yerine merdiven, araca binmek yerine yürümek, bir şey için kalkılması gerekiyorsa bunu fırsat bilip hemen kalkmak, vb) yağ oranımı ciddi bir şekilde düşürdüm(1,5 ayda 3 kilo yağ verdim), bu beni iyice hırslandırdı; şimdiki hedefim, 2 günde 1 işe gitmeden önce tempolu sabah yürüyüşü+akşamları iş dönüşü yemekten sonra yürüyüş...diyetisyenim de aynı şey söyledi; sadece rejim ya da sadece spor asla sağlıklı değil; muhakkak ikisi bir arada olmalı, herşeyden önce sağlığımız için.

Cnm öncelikle seni tebrik ediyorum 3 ayda 22 kılo cok ıyı vermıssın.Azmin takdire değer.Yanlız bısey benım dıkkatımı cektı dıyet seyk ıcıyorum demıssın.Bende kullanıyorum bu seyklerden ama duzenlı kullanamadım hıc.Faydası oldugunu dusunuyomusun?

tebrik ederim cnm..çok güzel kilolarını vermişssşn..sende bu azim vede bu hırs varken,geri kalanlarınıda veririsin hiç merak etmee..sen olayı kafanda bitirmişsin ve vucudunun dilini çözmüşsşün..bende doğum sonrası bütün kilolarını vermiş birisi olarak(aynı senin gibi hem spor+sağlıklı beslenme)bu işin azimle vede iradeyle olduğunu biliyorum...ben hala sporuma devam ediyorum..hedefim şöyle 2-3 kg daha vermek(boy 1.65 kilom55)cok zayıfım aslında ama kafama koydum illede 52 olucam diye..ama bende senin gibi günde bir buçuk saat deli gibi spor yapıyorum her gün ama 2 haftadır aynı 55 kilodayım cıldırıcam...yediklerimede dikkat ediyorum ertesi günü tartılıyorum hala 55 olunca sinirleniyorum anlayacağın!!!sende böyle duraklama dönemlerinden geçmiş birisi olarak beni motive et nolursun....bu iyi bişey değil mi??sonra ikişer ikişer gider değil mi??emeklerim boşa değil, değil mi??

Canim benim doktorumdan aldigim tavsiye bu. Hatta Beyaz ekmekle beraber Makarnayi ve pirincide hayatimdan cikarmami söyledi ancak ben Makarnasis bir hayat düsünemedigim icin pek uymuyorum.

99 senesınde 117 kıloydum ve o donemde unlu bır dıyetıstene gıttım
o zaman Fahrettin Öncel
yumurta tavuk peynır sut ne varsa yeme dedı 17 kılo verdım evet ama kabustu
kotu ev sahıbı mal sahıbı eder mısalı bır daha dıyetısyene gıtmemeye yemın ettım :)
sızde bayagı kılo vermıossınız kendı doktorunuz olmussunuzdur emınım) ama doktorlara gore cok kolay bazı seyler ama bıze gore degıl
bende kahvenın yanındakı cıkolatadan vazgecemıyorum mesela

dun kendıme tavuklu pızza yaptım ve yarısını yedım
dıyetısyene gore olumcul hata belkıde:)
basarılarınızın devamını dılerım bırde darısıda yıne basıma
hala 4 kılo vermem lazım hatta daha fazla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…