- Konu Sahibi _chocolate_
-
öncelikle seni tebrik ediyorum 22 kg. süper bir kilo 3 -3.5 ay için ben yeni doğum yaptım 3 ay oluyor ve maalesef 23 kg. fazlam var aynalara küstüm diyebilirim hamur işlerine dayanamıyorum sürekli kızımla evdeyiz hal böyle olunca sürekli yeme alışkanlığı kazandım bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan umarım başarırım...
tebrik ederim
isteyince olmayacak birşey yok.tecrübeyle sabittir.
ama 2 gündür moralim fena bozuk
deli gibi spor yaptığım yememden içmemden kıstığım 1 hafta sonucunda 1 kiloya yakın kilo vermiş olmayı umut ederken 800 gr aldığımı görünce tüm şevkim kırıldı.
diyete başlayalı 1 seneyi geçti 8 kilo verdim.insülin direncinden dolayı çok yavaş veriyorum.
ama bu kg alma olayı beni bitirdi.çok canım sıkıldı yaaaa
nasıl oluyor anlamıyorum.
ip atlamak yürüyüşe göre dahamı faydalı acaba kilo vermede sence?
ben yrüyüşle verebili,yorum.spor olmazsa 1 gr dahi veremiyorum.
tebrik ederim
isteyince olmayacak birşey yok.tecrübeyle sabittir.
ama 2 gündür moralim fena bozuk
deli gibi spor yaptığım yememden içmemden kıstığım 1 hafta sonucunda 1 kiloya yakın kilo vermiş olmayı umut ederken 800 gr aldığımı görünce tüm şevkim kırıldı.
diyete başlayalı 1 seneyi geçti 8 kilo verdim.insülin direncinden dolayı çok yavaş veriyorum.
ama bu kg alma olayı beni bitirdi.çok canım sıkıldı yaaaa
nasıl oluyor anlamıyorum.
ip atlamak yürüyüşe göre dahamı faydalı acaba kilo vermede sence?
ben yrüyüşle verebili,yorum.spor olmazsa 1 gr dahi veremiyorum.
tebrik ederim canım müthiş bir başarı ben emzirmeyi bıraktıktan sonra çok kilo aldım. yaklaşık 1 yıldır 68 kilodayım aktif bir hayatımda yok sürekli evdeyim sende pratik bilgiler yokmu şöyle hızla kilo verdiren
Tesekkür ederim Canim hemen hemen 3 - 3,5 ay oldu dedigim gibi arada cok bozdugum günler oldu.
acaba spordan dolayı yağlarınız kasa çevrildiği için kilo artışı olabilir mi??
Tabiiki ip atlamak daha etkili ama bir okadarda zor. Spor yaparken önemli olan kendini gereginden fazla zorlamamak, yapdigin sporu seve seve yapmalisinki uzun vadeli olsun spor yapma istegin.
Üstelik kilo aldim diye kendine eziyet etme bence o aldigin kilo yapdigin kaslardir, erittigin yaglar yapdigin kaslardan cok daha hafif oldugu icin böyle uyusmazlar olmasi cok dogal! üstelik eger gereginden cok daha az yiyorsan Vücudun ac kalma korkusundan dirence gecmis olabilir. Onun icin cok az yememeye bak yoksa metabolizman cok yavaslar.
Ne olursa olsun spor yapdigin sürece dogru yoldasin, bende bu kiloyu verirken arada bir geri aldigim oldu kilo vermek cok büyük Sabir isi canim yilmak yok.
aaa bilmem olabilirmi?
böyle birşey ilk kez başıma geldi.
genelde kaçamak yaptığım ve spor yapmadığım dönemde kilo aldım evet ama diyetime uyup spor yaptığım halde hiç kilo almamıştım.
ne yapmak lazım o zaman?
doğru söylüyosun gerçekten sabır gerekiyor.
ama her hafta tartıda inceldiğini görünce daha bir istekle deavm ediyorsun sonrasında 1 gr bile veremediğini üstüne aldığını görünce hoppaaa başa dönülüyor işte.
peki yağdan yakmak için ne yapmak lazım?
tebrık edıyorum canım supersın.sakıncası yoksa resım yukleyebılırmısın
öncelikle tebrikler tebrikler tebriklerbenm size sorum neler yaptınız veya nasıl kilo verdiniz değil beyninizde nasıl bitirdiniz bunu anlatırsanız daha faydalı olur benm için ben kendimi çok rahat kandıra biliyorm bugün ye yarn başlarsın sen aslında çokkilolu değilsin bunun gibi şeyler birtek kendimi kandırıyorum zaten ne olur yardm edin bana
Canim daha önce cok denedim diyet yapmayi hicbiri olmadi bu isin Püf noktasi spor rejimle en fazla 4-5 kilo atilir ama bizimki asiri kilo vermek zorunda olanlar icin Spordan geciyor bu yol. Spor yapmadigin sürece isin cok zor. Ben okadar tembelimki, yapamasaydim ben yapamazdim Sporu inan. En azindan 15 dakika ile basla iki gün sonra yetmeyecek daha fazla Spor yapmak isteyeceksin inan bana.
3-3,5 ay oldu diyete basliyalim. 135 kilo ile basladim suan 113 kiloya düstüm boyum uzun oldugu icin en fazla 80 kiloya düsmek istiyorum, daha önce 75 kiloyken kemiklerim sayiliyordu cünki cok zayifta sevmedigim icin hedefim 80-85 kilo.
Canim sabahlari ve öglenleri ikiser tane siyah ekmek yiyordum önce aksam yemeginede evde ne yemek varsa onu. Evde yapilan yemeklerden yiyorum orda hicbir degisiklik yapmadim. Bu aralar diyet Shake iciyorum sabah ve öglen aksamda yine ne varsa onu. Birde atistirma huyumu terk ettim.
Canim benim doktorumdan aldigim tavsiye bu. Hatta Beyaz ekmekle beraber Makarnayi ve pirincide hayatimdan cikarmami söyledi ancak ben Makarnasis bir hayat düsünemedigim icin pek uymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?