• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

crosstranier nasıl bir alet eliptik bisiklet gibi mi?kilo verme işine kafayı çok takmışım.artık rüyamda bile zayıflama ile ilgili şeyler görüyorum.bayramda kardeşime istanbula gittik.kıyafet almaya çıktık.büyük beden kıyafetler hep aynımı ne.güzel şeyler giymek beni çok mutlu edecek.öyle güzel elbiseler var ki...

Dogru gercektende kilolu insanlar icin hic güzel kiyafet yok. Hep sinir olmusumdur daha gecen büyük beden reyonundan gecerken yine aklimdan gecti kilolu insanlar hep böyle cirkin seyler giyinmek zorundalarmiki diye. Neyseki artik sadece yanindan geciyorum büyük beden reyonunun :)

Gercektende böyle kilo verdikden sonra giyinip kusanmak okadar zevkli oluyorki! Benim suan pantolondan cok elbisem var, elbise almaya doyamiyorum artik.

Crosstrainer google le yazarsan cikar canim, cok yararli bir spor aleti, kosu bandindan bile iyi cünki bütün vücudunu birden calistiriyor. Benim bacaklarimda ve kollarimda ininanilmaz kaslar gelisti, özellikle bacaklarimi cok güzellestirdi! Gerci ben agirlikta kaldiriyorum vücudum siklassin diye ama onunda faydasi oldu biliyorum

Son resimlerimden sonra yine kilo verdigim icin bir resim daha koyayim dedim

$310346_2400611214093_1215446002_33043354_1140929077_n.jpg

seni çok tebrik ederim.yazını okudum. inşallah zafer yazılarınıda okumak nasip olur. harikasın darısı başıma. bu arada bebiş konusunu ne yaptın. bir arkadaşım var onda da kilo sebebiyle bebek olmaz demişlerde ??
benim 9 aylık bir bebeğim var yaklaşık 10 kilo. hergün onu kaldırıp indiriyorum. ağırlık kaldırmış sayılırım demi?? :))

Tebrikleeeeeer cnm:65: Gercekten inanilmaz bir degisim. Kac zamandir basari oykunu sik kullanilanlara eklemistim,yazdiklarin cok mantikli gelmisti bana ve ayni kendi dusuncelerimi gormus gibi olmustum.Her gun surekli acip okuyorum beni acayip motive ediyor. Cok tesekkur ederim sana motivasyondan dolayi :21: Bugune kdr hep ilk sayfayi okuyordum. Bugun tum sayfalari okudum ve resimlerini de gormus oldum. Aha boyle oldum :53: :9: inanilmaz degismissin, genclesmis, guzellesmissin. Eeee tabi 45 kilo ya. Icinden resmen bi insan cikmis. Azmini, iradeni, basarini ayakta alkisliyorum :46: :nazar: ve de en son ekledigin resimde asla ve asla 90 kilo gibi durmuyorsun. Yani kilonu soylemesen, en fazla 75 verirdim son resimde sana :) InsaAllah yakin zamanlarda hedef kilona ulasirsin ve hep korursun kilonu cnm. Allah razi olsun senden ve basari oykusunu yazip da bizi motive eden tum arkadaslardan. Bir daha kocccccaaaaman TEBRIKLER :16:

Tebrikleeeeeer cnm:65: Gercekten inanilmaz bir degisim. Kac zamandir basari oykunu sik kullanilanlara eklemistim,yazdiklarin cok mantikli gelmisti bana ve ayni kendi dusuncelerimi gormus gibi olmustum.Her gun surekli acip okuyorum beni acayip motive ediyor. Cok tesekkur ederim sana motivasyondan dolayi :21: Bugune kdr hep ilk sayfayi okuyordum. Bugun tum sayfalari okudum ve resimlerini de gormus oldum. Aha boyle oldum :53: :9: inanilmaz degismissin, genclesmis, guzellesmissin. Eeee tabi 45 kilo ya. Icinden resmen bi insan cikmis. Azmini, iradeni, basarini ayakta alkisliyorum :46: :nazar: ve de en son ekledigin resimde asla ve asla 90 kilo gibi durmuyorsun. Yani kilonu soylemesen, en fazla 75 verirdim son resimde sana :) InsaAllah yakin zamanlarda hedef kilona ulasirsin ve hep korursun kilonu cnm. Allah razi olsun senden ve basari oykusunu yazip da bizi motive eden tum arkadaslardan. Bir daha kocccccaaaaman TEBRIKLER :16:

Sagol canim benimmm :1: Evet gercektende ben kilomu hic göstermiyorum kemiklerimmi agir nedir bilmiyorum yani benimle ayni kiloda olan insanlar benden cok daha kilolu duruyorlar. Onun icinde asla 50-60 kilolarda olmayi düsünmüyorum hicbirzaman. 70-75 kiloya gelsem benim icin yeterde artar bile daha cok zayiflamayi kesinlikle istemiyorum. Iltifatlarin icin tesekkür ederim canim bunca emekten sonra duymasi cok güzel oluyor :60:

seni çok tebrik ederim.yazını okudum. inşallah zafer yazılarınıda okumak nasip olur. harikasın darısı başıma. bu arada bebiş konusunu ne yaptın. bir arkadaşım var onda da kilo sebebiyle bebek olmaz demişlerde ??
benim 9 aylık bir bebeğim var yaklaşık 10 kilo. hergün onu kaldırıp indiriyorum. ağırlık kaldırmış sayılırım demi?? :))

Canim ben esimle ayriyim dolayisiyla bebek konusunu rafa kaldirdim. Ben cok kilolu oldugum icin adet olamiyordum, kilo verdigimden beri her ay takir takir oluyorum. Benden yana aslinda bir problem kalmadi suan ama kismet iste.

kiz sayilmazmi hic hele o bebek nekadar cok yoruyordur seni ondan iyi spormu olur :)

kk da yeniyim forumda bakinirken basarili oykunuzu okudum ve agzim açik kaldi
ne kadar guzellesmisiniz çok tebrik ediyorum :81:
Bende uzun zamandir zayiflamak istiyorum ikinci dogumumdan sonra kilolari veremedim stressde beni yemeye itiyo ve artik etraftaki insanlarin bakislarindan sikildim
annemin yapisi genç gosteriyo ve bu benim kizim deyince ahhhh gerçekten mi kardes gibisiniz demeleri çok sikiyo, tam tersi gosteriyosunuz demeleri de :43:...
Daha once çok denedim diyet yapmayi en fazla 10 kilo verdim ve daha fazlasini aldim tabi bunun içinde spor yoktu soylediginiz gibi ikisi bi arada olmasi onemli, Kilom su an 102kg boyumda 162cm hedefim ise 30 kilo insALLAH basaricam sizin oykunuzu okuduktan sonra daha çok cesaretlendim
tavsiyelerinizi dikkate alip yarindan itibaren basliyorum tekrar tebrik ederim...

Sagol tesekkür ederim canim. Spor yapmadan kilo vermek mümkün elbette ama bizim gibi 20-30-40-50 yada hatta 60 kilo vermesi gereken insanlar icin gecerli degil bu. Spor yapdigin zaman tamam günde 1-2 saat boyunca zorlaniyorsun ama bunun disinda kilo vermek kendiliginden geliyor sanki. Yani nolur su 1-2 saat eziyeti edin kendinize (ki spor benim icin artik kesinlikle eziyet degil, aksine bir terapi) vallahide degiyor, billahide degiyor. Umarim sende basarirsin canim

Kizlar ben son 2,5 haftadir izindeydim dolayisiyla mecburen spora ara verdim. Ben izinde sporu biraktigim icin kilo alacagimi düsünmüstüm, yediklerimi cok fazla dikkat etmedigim, spora ara verdigim ve tartiyla sürekli kontrol etmedigim icin ama ne hikmetse aksine daha fazla kilo vermisim :52:

Suanda 87 kiloya düsmüsüm. yani 48 kilo vermis durumdayim suanda ve sadece 12 kilom kaldi hedefime ulasmaya. Malum hedefimi 75 kiloya düsürdüm. Yarin yada öbürgün tekrar Spora basliyacagim bakalim nekadar zorlanacagim 2,5 haftadir yapmadim cünki spor. Ancak önceki gibi fazla yapmayi düsünmüyorum artik, günde 1000 kaloriye düsürecegim Sporu.

Bugün eski pantolonumu giydim, gözlerime inanamadim ben neymisim yaa pantolonun icine resmen 2 defa sigiyorum. Bir ara eski kiyafetlerimi giyip resmini koyarim, o kiyafetlerle daha cok belli oluyor verdigim kilolarin boyutu.

Söylediginiz tüm güzel seyler icin cook tesekkür ederim kizlarr öpüyorum hepinizi

Mükemmel bir değişim, Harikasın!

Güzelliğin adeta ortaya cıkmıs, massaAllah çok güzel bir bayansın.

Crosstrainer'i bende spor salonunda kullanıyorum.. Gerçekten sporsuz kilo felan verilmiyor, haplarmıs, kemerlermiş BOŞ!

Umarım bende verip eski günlerime dönerim... Tavsiyelerine uyacağım, Teşekkür ederim.. :54:

Canim ben esimle ayriyim dolayisiyla bebek konusunu rafa kaldirdim. Ben cok kilolu oldugum icin adet olamiyordum, kilo verdigimden beri her ay takir takir oluyorum. Benden yana aslinda bir problem kalmadi suan ama kismet iste.

selam canım chocolate,bana şu kılodan sebeb adet olamama hikayenı bıraz ayrıntılı anlatrmısın,mesela bende kıloluyum,senın gıbı(eskı sen) adetlerım de ped bıle kullanmaya gerek kalmıo nerdeyse,ben soğan suyu felan içiorum,tabı kg wermeye de basladım ama civanperçemı felan içiorm,ama tam sökulemıorm,hakkaten kılo ıle baglantılı mı acaba :50:

22 kilo valla tebrikler... gerçketen şaşırıyorum demekki insanın yapamayacağımı şey yokkkkk... buda örneği tebrikler canımmmmmm

selam canım chocolate,bana şu kılodan sebeb adet olamama hikayenı bıraz ayrıntılı anlatrmısın,mesela bende kıloluyum,senın gıbı(eskı sen) adetlerım de ped bıle kullanmaya gerek kalmıo nerdeyse,ben soğan suyu felan içiorum,tabı kg wermeye de basladım ama civanperçemı felan içiorm,ama tam sökulemıorm,hakkaten kılo ıle baglantılı mı acaba :50:

Tabiiki kilo ile Baglantili canim, ben kiloluyken kendiligimden olmuyordum hicbirsekilde. nezaman kilo verdim kendiligimden olmaya basladim. Kilo vermekten baska hicbirsey tam anlamiyla fayda etmiyor.

Kizlar ben resmen 85 kiloda takili kaldim :D Eskisi kadar dikkat etmiyorum acikcasi bogazima sporuda azicik azalttim. neyse önemli degil zaten rejime baslarken 85 kiloya düssem yeter diyordum, suanda 85 kilodayim. Bir on kilo daha vermek istiyorum ama onuda yavas yavas verecem artik :) Buyrun buda benim son halim. Tam 50 Kilo verdim suanda :)

$312965_2638069830410_1215446002_33240273_1947463247_n.jpg

Dedim kendi resmimi mi koymusum ben :9:
en son eklediğin siyah ceketli resminle şuan aynıyız :DD:
Çok farketmiş çok güzel olmussun :16:
Bende kilo vermek istiyorum spor salonuna gidemiyorum evde bişiylere çabalıyorum işte.
ah ah bende yazabilsem şuraya hikayemi :14:

Back