- Konu Sahibi _chocolate_
crosstranier nasıl bir alet eliptik bisiklet gibi mi?kilo verme işine kafayı çok takmışım.artık rüyamda bile zayıflama ile ilgili şeyler görüyorum.bayramda kardeşime istanbula gittik.kıyafet almaya çıktık.büyük beden kıyafetler hep aynımı ne.güzel şeyler giymek beni çok mutlu edecek.öyle güzel elbiseler var ki...
Dogru gercektende kilolu insanlar icin hic güzel kiyafet yok. Hep sinir olmusumdur daha gecen büyük beden reyonundan gecerken yine aklimdan gecti kilolu insanlar hep böyle cirkin seyler giyinmek zorundalarmiki diye. Neyseki artik sadece yanindan geciyorum büyük beden reyonunun :)
Gercektende böyle kilo verdikden sonra giyinip kusanmak okadar zevkli oluyorki! Benim suan pantolondan cok elbisem var, elbise almaya doyamiyorum artik.
Crosstrainer google le yazarsan cikar canim, cok yararli bir spor aleti, kosu bandindan bile iyi cünki bütün vücudunu birden calistiriyor. Benim bacaklarimda ve kollarimda ininanilmaz kaslar gelisti, özellikle bacaklarimi cok güzellestirdi! Gerci ben agirlikta kaldiriyorum vücudum siklassin diye ama onunda faydasi oldu biliyorum