Kizlar güncelleme yapiyorum, bugün Tarti bana tam 93,00 Kg gösterdi.
Özetle suan 42 Kilo vermis durumdayim, ulasmak istedigim kiloyu 85 den 75e indirdim cünki maalesef sarkan gögüslerimi ameliyatla düzeltmek icin doktorum 70 kiloya inmemi sart kostu. Ancak cok agir kaldirma vesayri yapdigim ve dolayisiyla cok kas gelistirdigim icin en fazla 75 kiloya düsmeyi hedefliyorum. Dolayisiyla vermem gereken 18 Kilo kaldi suan. (Ne güzel sadece 8 kilo kalmisti hedefledigim kiloya ama neyse)
Diyetimde hicbir degisiklik olmadi, yanliz yeni farkettigim birkac husus var belki spor yaparak zayiflamak isteyenlerin isine yarayacagi icin onlarida siraliyayim size:
*Ac karnina Spor yapdigim zaman cok yoruluyorum ve zorlaniyorum, dolayisiyla artik ac karnina Spor yapmamaya calisiyorum!
*Ancak cok tok oldugum zamanda ayni sekilde zorlaniyorum, yani en ideali Spordan 4-5 Saat önce yemek yemek ozaman migde dolu olmuyor ama karninizda ac olmuyor
*Ilk yazdigimdan beri agirlik kaldirmayada basladim, bu sebeble kilo vermem bayagi yavasladi ama önemli degil, biliyorumki kaslar yaglardan daha agir ve ben yaglari yakarken öbür taraftan kas gelistiriyorum.
*Daha fazla yag yakmak icin, kas gelistirmek gerekiyormus, nekadar cok kas varsa, okadar cok yag yakiliyor (Spor hocamin bir tiyosu)
*Kas gelistirmek icin hergün degil, her iki günde bir agirlik kaldirmak gerekiyor aksi takdirde hicbir ise yaramiyor.
Kas gelistirme derken tabiiki abartili kaslardan bahsetmiyorum kizlar sadece Vücudum biraz sertlessin ve düzene girsin diye yapiyorum, erkek gibi görünme niyetinde degilim tabiiki.
Bunun haricinde hala cooook su iciyorum, cok kahve iciyorum cünki kahve inanilmaz tok tutuyor!
Hergün iki saat crosstrainer yapip 1600 kalori yakiyorum ve her iki günde bir 1,5 saat vücud gelistirme yapiyorum (Bacak, Baldir, Kalca, Karin). Tabiiki bu yapdigim spor miktari önerdigim spor degil kizlar ben aylardir yapiyorum ve yavas yavas yüksellttim yapdigim sporu, neredeyse profosyonell olacam artik :) . Siz yarim saatten baslasaniz kar!
Umuyorumki bu edindigim tercümelerle zayiflamak isteyen baska insanlarinda isine yararim.