• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

tekrar okudumda ilk yazını bir o kadar daha gitmiş.tekrar bi özet geçsen nasıl verdin yeme içme ve özellikle spor olarak ne yaptın?hep ip mi atladın.yürüyüş yaptın mı yaptıysan özellikle bunun faydasını ne kadar gördün merak ediyorum.

Tesekkürrr ederim kizlarrrrrr okadar uzun zamandir iltifat duymadimki elimden gelse zorla iltifat alacagim insanlardan okadar hosuma gidiyor seviniyorum :60:

Yanliz 22 Kilo degil artik, 40 Kilo verdim suanda. 22 Kilo bu konuyu actigimdaydi. Sadece 10 kilom kaldi hayirlisiyla :54:

harikasın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tüm sayfaları okudum.Hayran oldum,hayallere daldım.Bende verebilirim,bak başaranlar var dedim.Aslında uzun zamandır yazılanları okuyorum.Ama hiç cevap yazmamıştım.Gece ilk yorumumu yazdım.İkinciye size yazıyorum.Hissettiğim duyguları hisseden başkalarıda var.Şişmanlıkta dışarıdaki acımasız bakışlar,eleştiriler kadar kendimlede mücadele etmek beni çok yoruyor.Şu ara Yasemin Soysalın tek şişman beyniniz kitabını okuyorum.Artık şişman olmak çok canımı yakıyor.İnsanın beğendiği şeyleri giyebilmesi nasıl güzel bir duygudur ve ne büyük özgürlüktür bunu en iyi şişmanlar anlar.Giydiğim kıyafetler formaya döndü nerdeyse.Ama alışverişe çıkmak işkence gibi.Hiçbirşey bulamamak bulduklarını beğenmesende bir dünya para vermek,beğendiğin kıyafetlere sadece bakmak...

Bir başarı öykümün olmasını çok istiyorum.Şu an 100 kilo civarımdayım.Ne güzel başarmışsınız.Sizi hayranlıkla okudum.Ben Süreçte sürükleniyorum.10 kilo kadar veriyorum.devamı gelmiyor.Azminizi çok takdir ediyorum.Örnek olsun diye hergün başarı hikayelerini okuyorum.

Aynen bende her gün okuyorum 20 kilo versem süper olacam 15 kilo verdim darısı kalan 20 kiloma ama çakıldı kaldı kilom bakalım ne zaman gidecekler.

Aynen bende her gün okuyorum 20 kilo versem süper olacam 15 kilo verdim darısı kalan 20 kiloma ama çakıldı kaldı kilom bakalım ne zaman gidecekler.

Aman aman sakin pes etme inan bende her 4 kiloda bir kilom cakili kaliyor bu cok normal birsey nekadar zorda olsa kilo vermedigin zamanlardada iradeni elden kacirmamalisin.

tüm sayfaları okudum.Hayran oldum,hayallere daldım.Bende verebilirim,bak başaranlar var dedim.Aslında uzun zamandır yazılanları okuyorum.Ama hiç cevap yazmamıştım.Gece ilk yorumumu yazdım.İkinciye size yazıyorum.Hissettiğim duyguları hisseden başkalarıda var.Şişmanlıkta dışarıdaki acımasız bakışlar,eleştiriler kadar kendimlede mücadele etmek beni çok yoruyor.Şu ara Yasemin Soysalın tek şişman beyniniz kitabını okuyorum.Artık şişman olmak çok canımı yakıyor.İnsanın beğendiği şeyleri giyebilmesi nasıl güzel bir duygudur ve ne büyük özgürlüktür bunu en iyi şişmanlar anlar.Giydiğim kıyafetler formaya döndü nerdeyse.Ama alışverişe çıkmak işkence gibi.Hiçbirşey bulamamak bulduklarını beğenmesende bir dünya para vermek,beğendiğin kıyafetlere sadece bakmak...

Inan bana bundan 6-7 ay önce bu benim icinde bir Hayaldi! Bende cok mutsuzdum cok utaniyordum, özel günlerde biri resim cekmeye kalktiginda yerin dibine giriyordum. Özellikle etrafimdaki insanlar görünüsümden dolayi hic adam yerine koymuyorlardi. Insanlar etrafinda hep sadece güzel görünen insanlari istiyorlar maalesef. Ama cok sükür beni her halimle seven esim hep yanimdaydi ve beni her halimle sevdi ama herkez benim kadar sansli olmayabilir! Carsiya yillarca gitmedim ben, giyim kusam benim icin yabanci bir sözdü artik ben sadece ciplak dolasmamak icin birseyler giyiyordum.

Birak Spor yapmayi, Ben iste eve 100 Metre yürürken kisin ortasinda terler icinde kaliyordum, bacaklarima agri giriyordu. Hele birde yolda insanlara görünmek tam bir Kabus! isim gücüm artik evde saklanip birseyler yemek ve insanlarin arada birde olsa bulustuklarinda benide cagirmalari olmustu! Doktorum Spor olmadan asla zayifliyamazsin dediginde cok umutsuzlanmistim cünki artik cok kiloluydum her yapdigim hareket agri veriyordu. Migdemi kücültmeyi düsündüm cünki artik tek basima basaracagima inanmiyordum.

Sonra birgün esimle olan sorunlardan dolayi ondan ayrilip annemin evine geldigimde kendi kendime düsündüm, artik ikinci bir hayata ihtiyacim vardi. Hayatima tekrar birini sokmak icin, tekrar yasamaya baslamak icin kilo vermem sartti. Kilo vermek icinde Spor yapmak sartti maalesef! Bende birtane Crosstrainer aldim eve cünki Spor salonuna gidecek kadar özgüvenim yoktu. Ilk 30 dakika kullandim Crosstraineri ama o yarim saati zor atlattim. Ertesi gün yine yarim saat, ertesi gün ise yarim saat az gelmeye baslamisti bile. Bunu degerlendirip 45 dakikaya cikardim. Sonra bir saat yapdim, sonra iki saat.

Sporun güzel tarafi ise, sizi yemekten uzak tutuyor. Ve yapdikca yapasiniz geliyor. Özgüveniniz artiyor. Bundan 6 Ay önce söyleselerdi hayatta inanmazdim ama ben suan spor yapmak icin can atiyorum. günde 2 saat crosstrainer yapiyorum, tam 1600 kalori ediyor. Arti her iki günde bir 1,5 saat agir kaldirma yapiyorum vücudum sertlessin ve sarkmasin diye. Sonuc ise gercekten mükemmel, bacaklarim okadar güzellestiki, artik seve seve elbise giyiyorum, kisa pantolonlar, etekler vesayri! Carsiya cikmaktan zevk aliyorum artik, gecmis yillarin acisini cikarircasina neyi begensem aliyorum tadini cikariyorum giyinip kusanmanin! Zamaninda beni begenmeyen insanlar uzaktan bakiyorlar ve gipta ediyorlar artik, nasil yapdigima, günden güne nasil zayifladigima hayret ediyorlar. Ama artik BEN onlari begenmiyorum.

Bütün bu degisiklikleri sende yasayabilirsin canim! Ben 135 kilo gibi ciddi bir rakamla basladim bu diyete ve simdi 93 kiloyum. Bazilarina göre hala sismanin belki ama gün gectikce daha cok zayifliyacagim biliyorum, kaldiki bu halimle bile cok mutluyum artik herseyin tadini cikariyorum hayattan zevk aliyorum. Birisi resmimi cekmek istediginde dünya basima yikilmiyor, aksine artik ben herkezin basinin etini yiyorum resmimi ceksene diye. Facebooka resimlerimi gururla koyuyorum, önceki gibi eski resimlerimi koymuyorum!

uzun lafin kisasi canim bu isin anahtar kelimesi Spor, spor, spor. Nolur sporu hafife almayin, spor olmadan uzun süreli bir diyete dayanmaniz imkansiz! Biliyorum baslamasi cok zor ama güvenin bana, kendinizi biraz zorladikdan sonra doyamiyacaksiniz hele birde zayifladiginizi görünce günden güne arttiracaksiniz Sporu.

Kizlar güncelleme yapiyorum, bugün Tarti bana tam 93,00 Kg gösterdi. :62:
Özetle suan 42 Kilo vermis durumdayim, ulasmak istedigim kiloyu 85 den 75e indirdim cünki maalesef sarkan gögüslerimi ameliyatla düzeltmek icin doktorum 70 kiloya inmemi sart kostu. Ancak cok agir kaldirma vesayri yapdigim ve dolayisiyla cok kas gelistirdigim icin en fazla 75 kiloya düsmeyi hedefliyorum. Dolayisiyla vermem gereken 18 Kilo kaldi suan. (Ne güzel sadece 8 kilo kalmisti hedefledigim kiloya ama neyse)

Diyetimde hicbir degisiklik olmadi, yanliz yeni farkettigim birkac husus var belki spor yaparak zayiflamak isteyenlerin isine yarayacagi icin onlarida siraliyayim size:

*Ac karnina Spor yapdigim zaman cok yoruluyorum ve zorlaniyorum, dolayisiyla artik ac karnina Spor yapmamaya calisiyorum!
*Ancak cok tok oldugum zamanda ayni sekilde zorlaniyorum, yani en ideali Spordan 4-5 Saat önce yemek yemek ozaman migde dolu olmuyor ama karninizda ac olmuyor
*Ilk yazdigimdan beri agirlik kaldirmayada basladim, bu sebeble kilo vermem bayagi yavasladi ama önemli degil, biliyorumki kaslar yaglardan daha agir ve ben yaglari yakarken öbür taraftan kas gelistiriyorum.
*Daha fazla yag yakmak icin, kas gelistirmek gerekiyormus, nekadar cok kas varsa, okadar cok yag yakiliyor (Spor hocamin bir tiyosu)
*Kas gelistirmek icin hergün degil, her iki günde bir agirlik kaldirmak gerekiyor aksi takdirde hicbir ise yaramiyor.

Kas gelistirme derken tabiiki abartili kaslardan bahsetmiyorum kizlar sadece Vücudum biraz sertlessin ve düzene girsin diye yapiyorum, erkek gibi görünme niyetinde degilim tabiiki.

Bunun haricinde hala cooook su iciyorum, cok kahve iciyorum cünki kahve inanilmaz tok tutuyor!

Hergün iki saat crosstrainer yapip 1600 kalori yakiyorum ve her iki günde bir 1,5 saat vücud gelistirme yapiyorum (Bacak, Baldir, Kalca, Karin). Tabiiki bu yapdigim spor miktari önerdigim spor degil kizlar ben aylardir yapiyorum ve yavas yavas yüksellttim yapdigim sporu, neredeyse profosyonell olacam artik :) . Siz yarim saatten baslasaniz kar!

Umuyorumki bu edindigim tercümelerle zayiflamak isteyen baska insanlarinda isine yararim.

şöyle bi bakayım dedim fotolarını eklemişmisin diye.gözlerime inanamadım.çok iyi bir değişim olmuş.artık zayıf olduğuna göre söylemekte zarar yoktur sanırım.çok kilolu ve sağlıksız bir görüntün varmış önceden.ama şimdiki halin super olmuş ya arkadaşım.ne güzel bir iyilik etmişsin kendine.gençleşmişsin güzelleşmişsin.fıstık olmuşsun gerçekten.çok beğendim taktie ettim değişimini.sakın pes etme.bir 10 kilo daha verebilirsen harika bir bayan olursun eminim.darısı benim başıma inşallah..

Tesekkür ederim canim, biliyorum eski görüntüm tam bir vahsetti! Söylemenizde bir zarar yok inan, aksine kendi irademle ve kimsenin yardimi olmadan o durumdan ciktigim icin kendimle inanilmaz gurur duyuyorum. Bazen inanamiyorum 42 kilomu verdim ben simdi diye düsünüyorum, kolay olmadi vallahi bazen okadar az yiyordumki, yemek yemek icin kendimi zorlamam gerekiyor, bazende dayanamiyorum yiyorum sonra vicdan azabi öldürüyor beni. Ancak altindan kalkamiyacagim boyutta kacirmadim ipin ucunu cok sükür diyeti yapdigimdan beri. Sagol canim benimm

Kizlar bir laf var, duydugumdan beri aklimdan cikmayan onu sizlerle paylasmadan edemiyecegim,

Hicbir yiyecegin Tadi, zayiflamak kadar güzel degildir.

gercekten öyle, bir deneyin kizlar :66:

kilo vemeye devam ediyormuşsun ne güzel.yazdıklarını keyifle okuyorum.bende 10 kilo kadar verebilsem çok mutlu olucam ama diyete başlayıp bozma olayı bende kronikleşti.inanmıyorum bile artık başlarken sonunu getirebileceğime.

çok çok çok süper olmuşsun ,tarif edecek kelime bulamıyorum,baştan sona okudum motivasyonumu artırdın teşekkürler:46:

crosstranier nasıl bir alet eliptik bisiklet gibi mi?kilo verme işine kafayı çok takmışım.artık rüyamda bile zayıflama ile ilgili şeyler görüyorum.bayramda kardeşime istanbula gittik.kıyafet almaya çıktık.büyük beden kıyafetler hep aynımı ne.güzel şeyler giymek beni çok mutlu edecek.öyle güzel elbiseler var ki...

Back