• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

99 senesınde 117 kıloydum ve o donemde unlu bır dıyetıstene gıttım
o zaman Fahrettin Öncel
yumurta tavuk peynır sut ne varsa yeme dedı 17 kılo verdım evet ama kabustu
kotu ev sahıbı mal sahıbı eder mısalı bır daha dıyetısyene gıtmemeye yemın ettım :)
sızde bayagı kılo vermıossınız kendı doktorunuz olmussunuzdur emınım) ama doktorlara gore cok kolay bazı seyler ama bıze gore degıl
bende kahvenın yanındakı cıkolatadan vazgecemıyorum mesela

dun kendıme tavuklu pızza yaptım ve yarısını yedım
dıyetısyene gore olumcul hata belkıde:)
basarılarınızın devamını dılerım bırde darısıda yıne basıma
hala 4 kılo vermem lazım hatta daha fazla:)

Senide tebrik ederim canim. Evet dogru dedigin gibi doktorlar nekadar bilgilide olsalar empati kuramiyorlar kendilerini bizim yerimize koyamiyorlar ve isin psikolojik tarafini dikkate almiyorlar acikcasi. Belki dedikleri dogru olabilir ama okadar SIKI diyet yapmaya kalkip 2 ay sonra bozmaktansa daha yavas zayiflar ama kalici olarak sürdürürüm diyetimi daha iyi.

Bende senin gibi düsündügüm icin cokta fazla uymuyorum drun dediklerini.

tebrik ederim cnm..çok güzel kilolarını vermişssşn..sende bu azim vede bu hırs varken,geri kalanlarınıda veririsin hiç merak etmee..sen olayı kafanda bitirmişsin ve vucudunun dilini çözmüşsşün..bende doğum sonrası bütün kilolarını vermiş birisi olarak(aynı senin gibi hem spor+sağlıklı beslenme)bu işin azimle vede iradeyle olduğunu biliyorum...ben hala sporuma devam ediyorum..hedefim şöyle 2-3 kg daha vermek(boy 1.65 kilom55)cok zayıfım aslında ama kafama koydum illede 52 olucam diye..:66:ama bende senin gibi günde bir buçuk saat deli gibi spor yapıyorum her gün ama 2 haftadır aynı 55 kilodayım cıldırıcam...yediklerimede dikkat ediyorum ertesi günü tartılıyorum hala 55 olunca sinirleniyorum anlayacağın!!!sende böyle duraklama dönemlerinden geçmiş birisi olarak beni motive et nolursun....bu iyi bişey değil mi??sonra ikişer ikişer gider değil mi??emeklerim boşa değil, değil mi??

Insallah canim bende öyle umuyorum insallah daha cok veririm hepsinden kurtulurum cok kararliyim bu hic bozulmaz insallah. cok tesekkür ederim.

Canim suanda bende kilo veremiyorum kac gündür durdu :) Cok berbat bir his gercekten okadar emek verip spor yapipda hic kilo verememek ammmaa dedigim gibi..

1. Spor yapdigimiz icin kaslar ister istemez gelisiyor, aslinda yaglar eriyor ve zayifliyoruz ama tartida gözükmüyor kaslar daha agir oldugu icin tabii

2. Vücudun arada bir belirli bir kiloda durmasi normal, kendine geliyor ve o kiloya dedigim gibi "demir atiyor" yani bu verdigin kilolar "cepte" oluyor, diyeti birakir birakmaz almiyorsun geri!

3. bazende vücud az yemeye alistigi icin kilo vermeyi birakiyor böyle zamanlarda biraz daha cok yememiz gerekiyor (tabiiki yine abartmadan hatta en iyisisi bol bol saglikli yiyecekler yemek) iki gün sonra tekrar diyete baslarsin canim

Her halükarda kilonun durmasi iyiye isaret canim yavas kilo vermek saglikli kilo vermek demek, saglikli kilo vermek ise kalici kilo vermek demek dolayisiyla dogru yoldasin nolur tartiyi kafana fazla takma. Hatta birkac gün tartilmayiver

Son düzenleme:
Cnm öncelikle seni tebrik ediyorum 3 ayda 22 kılo cok ıyı vermıssın.Azmin takdire değer.Yanlız bısey benım dıkkatımı cektı dıyet seyk ıcıyorum demıssın.Bende kullanıyorum bu seyklerden ama duzenlı kullanamadım hıc.Faydası oldugunu dusunuyomusun?

Canim benim BCM yada Multinorm kullaniyorum yanliz ben ALmanyada yasadigim icin türkiyede varmi bilemem ama hepsinin ayni oldugunu düsünüyorum. ben faydasini gördüm, en azindan yeme aliskanligimi azaltti ac kalmadan ancak haftalarca ictigim zaman kilo veremiyorum bazen ara vermem gerekiyor shakelere. Ama sonuc olarak mutlaka tavsiye ederim!

ayh kılo verdım dıyenlerı gordukce delırıyorum . ne kdar ıradesız bır ınsanım ben dıye ..
ustelık vermem gereken de oyle 20,30 kılo değil ama ınsan ıradesız olmasın işte..

neyse tebrık ederım cıdden cok kısa surede ıyı bır kılo vermıssınız . de benım aklıma takıldı evde nasıl ip atlıyorsunuz ? ya ben kendımı kaldıramıyorm :) bıde aşağı kata ses gıder dıe ip atlıyamıyorum..
ha tabı troıd hastası olmamda tuz bıber ekıyor bu duruma oda ayrı .

Artik ip atlamiyorum canim onu bundan birkac yil önce yapiyordum ve ondada 17 kilo vermistim. Artik kilom cok daha fazla oldugu icin dayanmam imkansiz ip atlamaya onun icin crosstraineri kullaniyorum. Ama ben müzigin sesinide sonuna kadar acip atliyordum vallahi cokta takmiyordum komsulari acikcasi.

Ip atlamak gercekten cok zor onun yerine kosuya yada crosstrainere filan basla sen.

canim cok birsey yapmadim, sevdigim hicbir yemekten vazgecmedim hepsindende yedim sadece miktarina dikkat ettim vede spor yapdim. Bu saydigim noktalarida uyguladim yani aslinda cok rahat gecen bir sürec diyebilirim. Bazi günler gaza gelip cook cok az yiyorum bazi günler normal yiyorum ama genel olarak bogazimi tutuyorum hepsi bu canim.

Galiba benim kesvettigim püf noktasida bu. Kendimi cok sikmadan, bunaltmadan zayiflamak. Siki bir diyet yapsaydim simdiye coktan bozulmustu eminim.

Canim ilk olarak kendine zayiflamak icin bir sebeb yarat. mesela birkac aya kadar bir dügün varsa, git kendine kücük beden elbise al. Hal böyle olunca bir amacin oluyor ve daha kolay geliyor.

canm burda okuduklarım beni acayip gaza getiriyo öncelikle size teşekür ediyorum yardımcı olduğunuz için:71: inşallah şuanda ezan okunuyor onun yüz suyu hürmetine inşallah başarıcam ve size burda yazıcam 1 haftadr başladm şu anda çok iyi gidiyor bugün hariç eşim evde olduğu için birde pazar olduğu için biraz bozdum ama yarın daha az yiyip telafi edicem iyiki varsınız:71::71::71:

canm burda okuduklarım beni acayip gaza getiriyo öncelikle size teşekür ediyorum yardımcı olduğunuz için:71: inşallah şuanda ezan okunuyor onun yüz suyu hürmetine inşallah başarıcam ve size burda yazıcam 1 haftadr başladm şu anda çok iyi gidiyor bugün hariç eşim evde olduğu için birde pazar olduğu için biraz bozdum ama yarın daha az yiyip telafi edicem iyiki varsınız:71::71::71:

canim gaza getirebiliyorsam ne mutlu bana, benim kilo vermem suan yine durmus durumda ama yilmak yok devam ugrasacagim.

Canim benim BCM yada Multinorm kullaniyorum yanliz ben ALmanyada yasadigim icin türkiyede varmi bilemem ama hepsinin ayni oldugunu düsünüyorum. ben faydasini gördüm, en azindan yeme aliskanligimi azaltti ac kalmadan ancak haftalarca ictigim zaman kilo veremiyorum bazen ara vermem gerekiyor shakelere. Ama sonuc olarak mutlaka tavsiye ederim!

kızlar bu diyet şek ve diğer kullandığınız şeyler ne ne işe yarıyor.... ben anlamadım yardımcı olurmusunuz....:44:

tebrik ederim canım çok güzel kilo ermişsiniz..bende bir zamanlra 135 kiloydum boylarımız aynı heralde 100de bile çok güzel oluyorum ideal kilom 85 inşallah birgün inebilirim..dediğin spor aleti nasıl birşey merak ettim fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin acaba çünki evde küçük kızım vra yürüyüşe gidemiyorum

kızlar bu diyet şek ve diğer kullandığınız şeyler ne ne işe yarıyor.... ben anlamadım yardımcı olurmusunuz....:44:

Canim bugüne kadar kullandigim shakelerin hepsi söyle böyle ise yaramisti ama suan ALMASED shake ye basladim ve aylardir hic zayiflamayacak kadar duran kilo vermem müthis bir sekilde hizlandi. Üzerinde Metabolizmayi hizlandirdigi yaziyordu hakikatende öyleymis, suan 106 kiloya düstüm, 30 kiloyu asmama sadece 1 kilo kaldi!

Bu shakeleri bir ögün yerine iciyorsun, yani yemek yerine bir bardak shake iciyorsun böylelikle gereginden az yada fazla kalori almamis oluyorsun. Genelde günde iki ögün yemek yerine shake iciyorsun bir ögünüde saglikli bir sekilde normal yemek yiyorsun. Eger Türkiyede Almased varsa tavsiye ederim kizlar benim artik hic birakasim gelmiyor

tebrik ederim canım çok güzel kilo ermişsiniz..bende bir zamanlra 135 kiloydum boylarımız aynı heralde 100de bile çok güzel oluyorum ideal kilom 85 inşallah birgün inebilirim..dediğin spor aleti nasıl birşey merak ettim fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin acaba çünki evde küçük kızım vra yürüyüşe gidemiyorum

Canim kusura bakma Türkcesini bilmiyorum ama arama sayflarina Crosstrainer yaz cikar zaten mutlaka taniyorsundur. Aksamlari televizyon izlerken yapmak icin Ideal bir Alet yürüyüstende fazla kalori yakar zaten mutlaka tavsiye ederim canim

Kilom tekrar güncelliyorum kizlar suan 97 Kiloya düstüm, 38 Kilo vermis durumdayim. Sanirim artik resimleri koyabilirim bu aralar :66:

tebrikler canım. :16:

bir sorum olacaktı ben şekersiz siyah çayı çok içiyorum bir zararı olur mu acaba? günde en az 1,5 litre su içiyorum daha da fazla olabiliyor. fakat çayı da çok fazla tüketiyorum :27:

benim de en az 20 kilo vermem lazım. 4 günde 1,5 kilo vermişim ama bu su kaybı da olabilir diye fazla sevinmiyorum :18:

acayip bir bünyem var benim bir anda kilo alıp bir anda verebiliyorum. ama bu sefer kesin kararlıyım. vermem lazım artık :52:

Harikasın cnmm bnde 12 kilo verdim ve 10 kilom kaldı.Bayrama kadarda 3 kilo vericem inş.Tebrik ederim seni harika bir iraden varmış.:nazar:

Allah nazarlardan saklasın.negüzel kilo vermişsin öyle.dile kolay.sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum.acele et lütfen:))

Son düzenleme:
Kizlar vallaha söz bu aksam koyacam resimleri. Bugün 39 kilo oldu bir kilo daha verdigimde 40i asacam :52:
abc.gif

Yanliz kizlar inanilmaz bir degisme var bende sadece görüntü olarak degil, artik seve seve alisveris yapmaya gidiyorum, sacima basima daha cok dikkat ediyorum, insan icine daha cok cikiyorum resmen hayattan tekrar tad almaya basladim! Eskiden resimimi cekmesinler diye köse bucak kacardim artik kendim bol bol resimlerimi cekiyorum. Sadece 11 kilo kaldi hedefime ulasmaya cok mutluyum cook

Back